20. okt 2005 10:34
Dobro jutro še od mene! Mam kar precej gužve v službi, zato sem morala svoje jutranje kofetkanje in prebiranje foruma malo preložiti, ampak sedaj sem pa vse nadoknadila in prebrala. Sem kar malo jezna, ker mi vedno primankuje časa, gužva v službi, gužva popoldan, ko hčeri vozim na njune dejavnosti zase pa nikakor ne najdem časa. Očitno ima dan premalo ur zame. Spet jamram..saj vem, da je to bolj izgovor, da ne dvignem svolje lene riti in se spravim v gibanje. Migla kako ti zavidam tople kraje, jaz sem tak zmrznjenec in na soncu ter toploti prav uživam, bi pomojem tudi slab zrak preživela, samo, da bi bilo toplo.Pa seveda čestitke za tvoje izgubljene kilograme!!!!!!! Marjanca tudi jaz imam probleme z mojo prebavo ampak sem tele tablete za odvajanje sam enkrat probala...jih za živo glavo ne bom nikol več...me je tako zvijalo in bolelo, da sem mislila, da bom kar umrla..še porod se mi je zdel lažji. Sedaj prakticiram suhe slive in je malo bolje. Helena, me veseli, da si že opravila, jaz sem tudi med tistimi ta boječimi in se le s težavo odpravim do zobarja, pa moja starejša hči je tudi takšna, je imela mlečne zobe zelo slabe in je bila vedno groza pri zobozdravniku, stalni so sedaj lepi, beli, zdravi...ampak čakava na zobni aparat. Smile28 tale kg več na tehtnici je čisto normalen, po vodnem dnevu...meni zadnji mesec skačejo kg gor, pa dol...se ne obremenjujem, dokler je plus oz minus do 2 kg. Sicer se držim diete z manjšimi grehi in sem zelo zadovoljna tudi z izgubo cm. Joj, kolk sem naložila...sedaj moram pa nazaj delat, se še beremo. Pa pa. claudia12