19. okt 2005 14:10
Pozdravljene. Včeraj sem napisala dolgo pismo, vendar zaradi težav z internetno povezavo nisem mogla poslati sporočila.
Vidim, da me niste pogrešale, razen Lanes. Sicer pa je vseeno. Berem vas, kar je že veliko. V nedeljo sem močno grešila, jedla sem domače salame, kar je moja slabost. Film mi je poču in punca se je najedla še kruha in... Potem pa slaba vest. Jutri bi morala imeti vodni dan. Potem pa je nekdo omenil, da je v ponedeljek polna luna. To sem takoj zagrabila in v ponedeljek začela z vodnim dnevom. Nekdo je potem omenil, da se začne ob 14.15 uri, jaz pa sem začela že zjutraj z vodo in končala v torek ob 14,15 uri. Vest mi je bila nekako pomirjena, saj sem imela pred vodnim začetkom kg več kot en teden preje. Danes pa je nekako bolje. Teža počasi gre navzdol. Zelo počasi. V četrtek, to je jutri, ko je moj 29 dan, imam večerjo. Zato sem si te zadnje dni malo prikrojila po svoje. Jutri bom imela sadni dan, zvečer pa večerjo, kateri se ne morem izogniti. V petek pa začnem zopet s proteini... Moram izgubiti še 3 kg. To mi mora uspeti v enem mesecu. Odločila sem se, da bom imela ob polni luni vedno vodni dan. Tako sem ponosna na svojo linijo. Že veliko let je tega, ko sem imela to težo. V štirih mesecih sem izgubila 10 kg. Srečna, srečna sem!
Ko sem imela vodni dan sem pekla muffine. Bili so odlični, poskusila sem jih tako, da sem jih zagriznila, prežvečila, občutila okus in potem izpljunila. Tako ocenjujem recepte.
Sploh ne veste kaj vse pečem. Mož mi pravi, prosi, naj preneham s peko peciva. Tudi on pazi na prehrano. Pecivo potem razdelim.
Kaj pa vaše tašče. Tudi sama bom enkrat tašča, vsaj upam. Jaz gledam malo drugače na to. Vsaki tašči odpustite njene grehe, saj se ne zavedajo kar delajo. Mislim, da če se bi zavedale, tega ne bi delale. Zelo dober pregovor sem slišala. NE SPREMINJAJ DRUGE, SPREMENI SEBE.
Punce vem, da imate prav, popustite. Pameten zmeraj popusti. Pa glejte, da boste boljše tašče.
Tudi sama bi imela kaj povedati o svoji tašči.
Lanes, tu sije sonce vedno. Še vedno sem v poletni garderobi. Razlika je le ta, da mi ni potrebno uključevati klimatske naprave. Prav super vreme je, zrak pa katastrofa. Tako nečistega zraka nimate nikjer na svetu, kot je tu.
Lepo se imejte.
Migla