20. okt 2005 7:36
Jutro pupe! Spet sem vsa povožena.. To nočno vstajanje ni po moji volji. Nam je pa danes vsaj uspelo, da je postelja ostala suha! Predstavljajte si to veselje naše male zjutraj. Mi je ves čas govorila, če zdaj končno vem da ni več dojenček in ne rabi več plenice. Joj, kolk prehitro raste... Zobar!!! Ta pa meni prebavne motnje povzroča. Mi je res ni hujše stvari. Mene je kar tašča prijavla k zobarju, ker sem sama našla tisoč in en izgovor, kljub temu da sem imela bolečine. Imam ga ravno naslednji teden spet, pa še kar nekaj časa bom redno tja hodila, da mi popravi kar je nastalo med pavzo. Probleme z zobki pa ima tudi hčerka. Danes jo spet peljem k zobozdravnici in upam da bo za spremembo odprla usta. Hodiva že kar nekaj časa vsak teden, včasih tudi 2x, da bi se navadila. Zaenkrat še ni pretiranega uspeha, ampak se ne damo. Ko sva na stolu se spremeni v pravo malo pošat. Tepe, grize, praska, brca, tuuuuuuli. Običajno greva ven ona objokana da komaj diha, jaz pa z glavobolom in dan je uničen. Držite pesti da danes ne bo tako. Sicer sem pa danes na sadju. Pa tak deževen dan je zunaj da bi človek samo jedel... Upam da bom pridna. Bodite pridne tudi ve! Pozdravček! tejčica