19. okt 2005 21:27
Hojla! Sem si vzela še nekaj minut časa,da pokukam sem gor. Starejša hčerka se še nekaj uči in mi je dovolila,da sem lahk mal na računalniku,mlajša je pa že od osmih v sanjski deželi,kamor se bom tudi jaz kmalu odpravila,sam zdaj še pečem rižev narastek.Ta je za moje,za jutrišnje kosilo,jaz bom pa imela jutri B dan in bom jedla endivijo in tunino. Popoldne sem bila še na vrtu,ob pol šestih sem pa starejšo hčerko peljala na plesne v Velenje,z mlajšo sva šli pa mal na jezero labode krmit,pa na igrišče,tako da sem se danes kar razgibavala na svežem zraku. Sadni dan je kar uspel,sam enkrat sem prst pomočila v kos torte in si ga obliznila.Si je tortice moj dragi nabavil,pol me je pa mal dražil z njimi.Me je vprašal,če bom jedla,sem mu pa rekla,da naj mi drugič jabolko kupi.Pol je pa en kos torte tak hitro pojedel,kot da bi že štirinajst dni ne dobil nič za jest,ali pa ga je bilo strah,da bi mu jih jaz pojedla.Ampak tolk so me pa privable te torte,da sem mogla prst obliznit.Najrajši bi jih pa v kanto za smeti vrgla.Pa lih danes se mu jih je moralo zluštat,ko imam sadni dan. Punca hoče it spat. Se beremo jutri. Aja,mojmu sem danes razložila,da sem 18 novembra odsotna! Mejte se lepo! Marjetka cvetka