3. okt 2005 9:09
Nenya, bravo, da si prispela na konec. Jaz začenjam 7. mesec po dieti in naj ti povem, da hrano ločujem le znotraj obroka in ne upoštevam točno zaporedja obrokov, ki jih nudi 2, knjižica Rininih receptov. Če mi je, jem 2 dni zaporedoma le Š, ali pa 3x B. Če npr. za kosilo jem B, ni nujno, da je za večerjo tudi B. Zelo redko jem 2x dnevno enako vrsto hrane. Običajno za kosilo Š ali OH, da pokurim do večera, zvečer pa B, ko je malo lažja hrana npr. kake solate itd. Med tednom tudi težko jem meso za kosilo, ker sem prepozna in ni dovolj časa ( 4 ure), da bi imela pravilen razmak do večerje. Pico jem še vedno brez sira, prav tako do kosila le sadje. saj se pravzaprav ni nič spremenilo od diete, le strogega zaporedja dni ( B,Š, OH, sadni dan....) ni več - vsaj pri meni. Sladkarije jem 1x tedensko, kruh pa 1x/14 dni. Sadni dan imam 1x tedensko. Za pohan sir pa ne vem, kako bi ga panirala brez jajc. Jogurt je po moje vseeno, kakšen je - sadni ali navaden. Je pametno, da se ne spustiš preveč z vajeti, ker, ko boš enkrat začela z vedno več "izjemami", ti bo to potem postala navada in se boš težko spet spravila v red. Saj ne rečem, da me tu in tam kaj ne zamika prepovedanega in to tudi naredim, vendar zelo redko - zaenkrat, da ne bo zvenelo preveč hvalisavo. V tem slabem vremenu gonim sobno kolo. Veliko uspeha ! marjanca45