3. okt 2005 7:14
Dobro jutro, rožice moje drage in naš cvetek Robi !
Pa kako sem jezna, da se vam ne morem pridružiti med vikendom. Rožica, tudi jaz sem že parkrat popenila pri tem mojem velikanu. Gre namreč za to, da so 4 mulci z mrežo povezani na internet in za to so potrebni kabli. Nama je ta kabel nekje preščipnilo in potreben je bil nov. Ker pa nama je novega nabavljal sosed, je to trajalo 2 meseca (!. No, včeraj sva ga končno dobila, sedaj ga je treba le še vgraditi, tako, da upam, da naslednji vikend ne bom več v mrku.
Pa toliko ste napisale. 45 minut sem rabila, da sem vse prebrala !
Punchka, saj imaš prav glede mene, ampak jaz sem že vse življenje koza, veš, in enostavno si ne morem reči ne, bolečine pa so tudi moj stalni spremljevalec že kar nekaj let. Hvala, da si me skregala.
Tuna, z zanimanjem sem prebrala ta članek o vnosu kalorij v telo. Po mojem je res tako in nikoli v času diete in tudi sedaj ne izpuščam obrokov, čeprav se mi včasih za večerjo ne da kaj dosti jesti, pa če drugega ni so pa kosmiči s sadnim sokom.
Picika, to je pa dobra fora, da si kupiš premajhna oblačila in potem čakaš, kdaj to bodo prav. Upam, da jih boš lahko čimprej oblekla. Glede na teh -2,5 kg to ne bo ravno dolgo trajalo. Omenila si luno in ne da bi vedela, sem se že v soboto odločila, da bom danes vodena, čeprav se tega izogibam. Skuhala sem si že zeleni čaj, da bo malo lažje. Upam, da bom zdržala, ker ga že kar nekaj časa nisem imela. Sem pozabila pogledati na moje stare jedilnike.
Migla pa ti si res prava migla ! Pa taka kuharica. Superca. Bom pogledala recept za te tvoje špecle. In te kuharske knjige - veš, da bi jih takoh kupila če bi imela možnost. Daj, razmisli malo.
Ksusta1, za trebušne mišice jaz delam kar nekaj vaj. Vsak drugi dan naredim 100 trebušnjakov. In se mi pozna. Res pa je, da na tem mestu ni več kaj dosti špeheka, ki mi ga je oklestila ditea, ampak mišice so pa trde ko šus, kar mi tudi pomaga pri hrbtenici. Sem pa prebrala, da je potrebno skupaj z vajami za trebuh utrjevati tudi hrbet, da so mišice na obeh straneh trdne. Ampak v vsakem primeru je fajn telovaditi. Res pa je, da rezultat be pride od danes do jutri.
Nataska, -13,5 kil ! Hej, kaj te bo še kaj ostalo ? Bravo !!!
Dušanka in Helena45, danes je vajin dan D !!!!!!!!!!!!! Krasno, da sta z nami. Nič cagat, nič kaj dosti premišljevati. dan na dan, pa bo mimo prvi teden, pa drugi, pa mesec.... Bosta videli, kako hitro bo šlo.
Veronika, me veseli, da ne bom edina vodena. Če bi se držali za roke, bi bilo lažje - ha,ha,ha. Ampak bova, kaj ?! Jaz do sedmih zvečer ne bom doma, tako, da ne bo hrane ob meni. Jabolka z delovne mize pa sem umaknila. Glede tvojih počitnic: saj pravzaprav ni problema, še toliko manj, če boste sami kuhali. Toliko pa že bodo fer ti tvoji kompanjoni, da te bodo razumeli in boste jedilnike prirejali - ti meso in zelenjavo, solato, oni pa še kakšno prilogo zraven. Pa saj njim tudi kakšen dietni dan ne bi škodil ! Namesto alkohola si pač skuhaj npr. zeleni čaj. Nikar ne popusti. Mislim, da si spraševala glede mešanja sadja na sadni dan. Vem, da je bil pri meni to edini dan, ko sem si naredila za kosilo npr. veliko skledo sadne solate, v kateri je bilo zmešano več vrst sadja in kolikor vem, je to na ta dan dovoljeno. Sicer pa sem čez dan jedla naenkrat le eno vrsto sadja, tudi na sadni dan.
Marjetka cvetka, je kar fino brati, da ga ne biksaš. Zdaj se pa le potrudi, saj si ta prava !!!!
Ribica, pa ti si faca s tem receptom za puding, ki ne redi ! Na ta način bi lahko tudi jaz prišla do še kakšnih drugih receptov. Krasna ideja !
V soboto sem šla na Skalo na Slov. Konjicami in bilo je krasno. Šla sem sama, ker je moj dragi zbolel. Pa mi je bilo kar prav, da sem lahko hodila "na ful" in koleno je bilo proti pričakovanju zelo malo boleče. Tudi dol ni bilo problemov. Grešila pa nisem nič. Moja teža se je počasi začela spet spravljati na cifro, ki sem jo imela pred dobrim tednom. Sem vesela. Pa danes voda, jutri pa sadni dan, tako, da sem bom dobro očistila.
marjanca45