Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

1. okt 2005 13:47

Pozdravljene, Hm naj vam povem, da sm kr pet dni grešila ne tko, da sm se nažirala ampak sm pa tja je kaka prepovedana stvar zašla v usta...no in tolažim se zdej s tem jooooj pa ko sm bla tako boooolllaaannnaaaa pa sm se morala mal razvajat hehe...ne nobenih izgovorov to ni v redu in danes nadaljujem in seveda beljakovinski dan, pa sm si nardila purančka z zelenjavo in skledo solate mmmmmmm.....ampak res je pa to, da tudi če sm grešila se nisem čisto nič zredila celo eno kilo je šlo še dol....booooo nč ne razumem. Aja po dobrem mesecu diete sm lažja za celih 13,5 kg...neverejetno punce res neverjetno....samo sem jih tudi imela kar precej....in sicer 95kg......moj cilj pa je 60kg..........počas bo......in pol se ne zredim več za nič na svetu, ker sem zaradi svojih kil precej pretrpela...in ne grem se več.......normalno postavo bom mela pa pika!!!!!!!!! Natasa

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

1. okt 2005 14:48

Bravo Nataša, to pa je volja! Ko bi jo le jaz imela toliko. V ponedeljek začnem, potem bomo pa videli - upam na najboljše. Sicer že sedaj ne grešim pretirano, ampak čisto po pravilih pa tudi ne jem. V upanju na boljše čase - vsem lep pozdrav Dušanka

tigrolina  

član od: 26.5.2004

sporočila: 25

1. okt 2005 16:20

Nataska ... UFFF.. bravo.. ti kr tako naprej.. meni si še več volje vlila s tem.. k si napisala.. da si toliko shujšala.. lepo lepo... Rožica in ksusta1 .. aha aha.. bom še kr naprej uživala v zelenjavi :D Drugače pa grem čez pol urce na piknik in imam škrobni dan.. tako da nevem no.. nič ne bom jedla.. sej druga ni.. se bom bolj pri unih zadrževala k bodo odbojko špilali pa nogomet ..pa bo.. mal me bodo čudno gledali ampak vseen.. se bom držala.. kr do zdaj še nism grešila..tudi v nadalno ne bom.. (dragi mi je oblubu vikend paket... če se ne bom grešila..) se splača potrudit ..že zaradi tega..ane :D Dušanka,če si prebrala vse pogovore o tej temi,..si mogoče opazila,da ..preden sem ponovno začela z ločevanjem živil.. ..me je kar zelo mučilo.. in sicer zaradi čokolade.. zdaj pa se mi je ne lušta več.. sem pozabila okus.. Tako, da vrjami tebi bo tudi.. močna volja in želja po cilju..pa bo :D Lep pozdrav! tigrolina

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

1. okt 2005 17:29

Ojla! Zunaj je takšen lep dan, da kar ne morem verjeti, da bo že jutri zvečer slabo vreme. Sem ravnokar iz sprehoda, ni bilo daleč je pa bilo na svežem zraku. Dušanka v ponedeljek je tvoj in naš dan. Tvoj zato, ker se nam pridružiš naš pa ker dobimo novo sotrpinko. Le pogumno saj so v življenju vzponi in padci. Ko boš začutila, da padaš hitro gor na forum in nekdo bo sigurno s teboj in ti vlil malo volje, da boš potem boljše volje in z več mutivacije. Ne veš kako sem že jaz padala proti koncu prvega kroga v malodušje, ko so kg-ji stali. Pa je bil vedno kdo tu gor in mi stal ob strani, da sem potem lažje prebrodila dan ali pa sem kdaj pa kdaj napravila kakšen kiks potem pa me je zdelovala slaba vest, ko so šli kg gor namesto dol. Živemu človeku se vse pripeti tudi to, da shujša. Zato le pogumno in novim zmagam naproti. Sedaj pa naj povem, da je bilo kosilo tako dobro, da sem šla raje ven , ker je obstajala nevarnost, da bi pojedla še večerjo. Jutri pa je moj Š dan in bom jedla žitne polpete, ki si jih bom pripravila sama. Mislim, da so sojini kosmiči, ovseni in krompirjevi kosmiči bolj Š kot OH, kaj menite vi. Pomoč prosim!!!!!!!!! Nataša tebi pa čestitke za tako veliko izgubo kg-jev. To je res hvale vredno. Čestitam!!!!!! Še grem malo na potep k sosedi na čajček, ker se moram ponovno navaditi, da bom popoldan pila čaj in ne več kavice, ker mi brez mleka gre težko po grlu. Čao, čao in se še javim! Irena picika

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

1. okt 2005 18:11

Zdravo Evo mene zopet na forumu.Kako vam lepo uspeva.Vse čestitke vam dekleta. Nataša si kaj grešila med to dieto??Zelo veliko si se oklestila!! Verjetno se vam bom pridružila v ponedeljek, poleg Dušanke!! Lep večer!! Čao,čao!! helena45

picika  

1. okt 2005 19:02

Oj! Bravo Helena! Le pridi v naš klub bodočih vitkih deklet. Je prav fino, da imaš nekoga na isti dan. V ponedeljek punce je luna-mlaj katero zanima in to ob 12:29. Sama sem v prejšnjem krogu imela kar nekajkrat luno in sem zato v dveh mesecih izgubila 17kg. Samo kaj, ko pa sem jih dobila nazaj. Če ne paziš je to kaj hitro. Punce zanima me, ker nisem nikjer zasledila kje je to, kjer lepite svoje slike. Prav fino bi vas bilo videti. A mi pošlje katera link. Tako sedaj pa po dolgem času grem malo pred TV je ravno dnevnik. Se še oglasim, imejte se lepo. Čao! Irena picika

DUŠANKA  

2. okt 2005 7:09

Helena45, pogrešam vas na forumu - ura je že sedem, vi pa se še niste nič javili. Še trgate grozdje? Jaz sem si ga ravnokar privoščila za zajtrk - predpriprava na jutrišnji dan. Imam pa eno veliko vprašanje, kako je s kavo z mlekom? A je to velik greh? Mislim, da brez tega dopoldne ne bom vzdržala. Kavo imam zelo rada, ampak ne brez mleka - črna mi pa ne gre. Pa še eno vprašanje: danes bomo jedli kračo z repo in matevžem. Ker bo sigurno repa ostala, no, krača tudi, sem mislila, če bi lahko na vodi, ki je ostala od kuhanja krače, skuhala joto za v torek za škrobni dan, kjer se lahko je tako fižol kot krompir in repo, se mi zdi. Za moža bi dodala koščke krače, zame pa brez. Ali bi to šlo? Ve imate najboljše izkušnje, prosim svetujte mi. Lep dan kljub oblačnosti vam želim Dušanka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

2. okt 2005 7:32

Pozdravljene nove in malo manj nove! Vsak dan preberem kar napišete, toda vedno nimam idej za odgovor. Včasih pa se le vključim in kaj vprašam in povem. Dušanka, jaz imam 3md že tetjič (jutri 1. vodni dan). Izgubila sem že veliko kg in sem ves čas, vsako jutri, tudi sedaj, spila črno kavo z natrenom in malo mleka z najmanj maščobe. Lani v tem času sem imela 3md prvič in predno sem začela, sem si zarekla, da se jutranji kavi z malo mleka ne bom odpovedala, pa če kaj shujšam ali pa nič - pa ni bilo nič narobe. Če prav vem, se boš šla dieto prvič - bodi vztrajna in dosledan, saj se prvič največ shujša, vsaj moje izkušnje so take. Glede jote pa mislim da ne bo nič narobe, tudi sama počnem tako, ker kot sem že povedala vsak dan kuham za 6 ljudi, od tega imamo trije ločevalno dieto. Danes, ko je nedelja, smo trije sadni, poleg ostalih treh pa dobim še 3 nedijetnike na kosilo. Pripravila bom klasično nedeljsko kosilo - juho, dunajski zrezki, krompir (še ne vem kakšen), malo zelenjave, veliko solate, ker jo bom jedla tudi jaz in na koncu sadno salato, da bomo tudi dijetniki prišli na svoj račun. Lepo nedeljo! VERONIKA

picika  

2. okt 2005 7:54

Dobro jutro! Sem mislila, da pom prva na jutranji kavici tu na forumu. Včasih smo rekli, da kafetkamo. Dušanka glede kavice z mlekom. Jaz jo vedno spijem z malo mleka, ker brez pač ne gre. Moja prva je velika doza z mlekom 1,5. Vendar pa ne pred zajtrkom. Če je potrebno jem tudi pred 6 uro zjutraj, da potem čez 1 uro spijem kavico. Popoldanske pa spijem čisto malo brez mleka, ker pa mi ta gre slabo dol jo poskušam zamenjevati z zelenim čajem in to mate čaj, ker vsebuje isto kofein in pa zmanjšuje občutek lakote. V svojem prvem krogu sem jo pila vsako jutro, popoldanske pa sem zamenjala raje za mate čaj pa je bilo, ko sem se navadilaje bilo kar prijetno, če že ne kar nekakšen ritual kot prej s kavico. Poskusi morda ti bo dobro. Drugače pa bi morala pravo kavo zamenjati za žitno ampak meni je na bljek ta kava zato vztrajam pri pravi kavi vsaj zjutraj, da me prebudi. Drugače pa se moraš sama odločiti kaj boš storila oziroma pila saj je Veronika dobro zapisala, da ti prvič gre največ dol potem pa zelo zelo počasi. Ampak vztrajaj in to bo to. Pa lepo se imej! Čao! Irena picika

DUŠANKA  

2. okt 2005 8:57

Uf, Veronika in Irena, sta me kar malo pomirili. Saj ni, da hujšam prvič, ampak po tejle dieti pač še ne. Hujšam tako ali tako že celo življenje, več ali manj uspešno, a kaj, ko vse nazaj pridobim. No, pa ko takole prebiram tale forum, sem se hotela še vam pridružit in poizkusit z vašo shujševalno. Sem vesela, da bo jota šla, še najbolj pa, da tudi ve pijete kavico z mlekom, kateri se pa res ne bi mogla odreči. Jaz jo pijem z veliiiikoooo mleka, ampak tistega z 0,5 maščobe (zdravo življenje od najboljšega soseda). Tako le upam, da ne bom preveč grešila. A ve kaj pogrešate Heleno45. Danes se še sploh ni javila, pa je že 9, druge dni pa se že po četrti uri zjutraj javlja. Upam, da se ni na tgatvi preveč zmatrala, ali morda celo zbolela. Hvala za podporo in lepo pozdrav Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti