2. okt 2005 18:04
Helena45, midva sva komaj pokosila, prva runda posode se pere, pa sem medtem skočila na forum. Tudi prav, pa na ti, ampak bojim se, da bom tikala kakšno damo, ki pa tega ne bi želela - sem pač stare šole
. Ko bo stroj opral, se bom iz ostankov spravila delat joto (kot rečeno zame brez mesa, za dragega z mesom), bo prav prišlo v torek, ko je Š dan. Dopoldne sva pa tudi midva bila "v trgatvi" - no, ne čisto, ampak sva obiskala teto, ki ima doma eno veeeeliko trto z belim drobnim grozdjem, ki je neverjetno sladko, in se razteza po celi dolžini atrijske hiše pod streho, pa sva ga bila kar celo vrečo deležna - in ker sem ravno videla na forumu, da se da narediti iz tega tudi marmelada, jo bom malo tudi jaz naredila - vsaj iz ene kilce, saj je iz grozdja še nisem delala nikoli - pa da vidimo. Morda bo mojemu možu všeč, pa še kak nečak ali kaka prijateljica bodo deležni kakega kozarčka. Mi je žal, da nas je dež pregnal domov, pa sva se med potjo premislila in obiskala še nečaka z dvema malčkoma, dve leti in 5 mesecev - prav lepo smo se imeli, zato tako pozno kosilo.
Dušanka