30. sep 2005 13:01
No, naj vam povem, da na idealni teži ne bom nikoli, rada pa bi čimveč oklestila. Saj konec koncev ni pomembno, koliko - vsak kg bo dobrodošel. Namen imam začeti v ponedeljek, tako da si bom danes še privoščila file lista na teflonki in blitvo, jutri še ne vem, kaj si bo mož omislil, v nedeljo na govejo župco in govedino v solati. No, v ponedeljek pa bi najbrž že nekako šlo - upam, da bom uspela pregledati linke, ki ste mi jih zaupali. Mnogo še ne vem, npr. kaj je to 3MD dieta, ali pa B dan, ali Š dan (B verjetno beljakovinski, Š pa škrobni - imam prav?). Je pa prav prijetno prebirati vaše prispevke, kako se bodrite med seboj. Sem upokojenka, tam blizu šestdesetih, z mnogo preveliko kilažo in na vozičku. Tako je še dodaten problem, ker se dovolj ne gibam. Ampak kolikor bom uspela, bo dobro zame. Sem prepričana, da me bo mož podprl v mojih prizadevanjih, čeprav shujševalne z mano ne bo delal. Pa saj že zdaj skoraj ne jem kruha in krompirja, ampak kile pa nikamor ne gredo. Po debati sodeč bi rekla, da ste ve še mlajše in še hodite v službo - no to je hvala Bogu že za mano, saj pravijo, kako je sedaj težko v službah. Že polnih 5 let uživam v pokoju in upam, da jih bom še veliko. Vsem želim lep vikend in mnogo uspeha pri zbijanju kilogramov! Dušanka