30. sep 2005 8:54
Dobro jutro punce, ene ste pa res zgodnje. Nas sicer ni zalila voda, ni pa veliko manjkalo...to vreme letos je pa res obupno...ampak sedaj že siije sonček, sem kar boljše volje. Ker mi je vodni dan tako dobro uspel, pa tudi z minusom kilogramov sem zadovoljna sem dobila kar nekakšen zalet in se mi zdi, da se mi je sedaj veliko lažje upreti skušnjavi in ne grešiti. Torej punce splača se malo potruditi in vzdržati, ter ne pasti v skušnjavo, da bi jedli prepovedane stvari, sploh ko stopiš na tehtnico in ugotavljaš, da so ti hlače prevelike.
Rožica verjamem, da boš našla pravo pot, o sociali in zdravstvu pa raje sploh nebi govorila...imam precej slabih izkušenj. Dušanka dobrodošla med nami, ko boš pregledala linke in če ti še kaj ne bo jasno ti kar vprašaj.
Tudi jaz ne morem piti kvasa, ker ima ogaben okus. Kakšne so pa tablete? Če so brez okusa in jih samo dol poješ, bi rajši te poiskusila, ker moram nekaj predvsem zaradi nohtov storiti.
Migla ti si pa prava kuharica, koliko jedi boš pripravila. Mislim, da bodo tvoji gostje zelo zadovoljni z hrano, so se mi kar sline začele cediti, ko sem brala kaj vse kuhaš. Kje pa je naš edini moški, pa tejcica?
Punce kaj boste počele čez vikend? Jutri bo baje lepo vreme, v nedeljo pa nič več. Jaz bom hčeri peljala v Velenje na Piko Nogavičko...se že zelo veselita, smo bili že lani in je bilo super!
claudia12