1. okt 2005 8:43
Zadovoljna z začetkom. Izgubila 2 kg v slabem tednu.Preozke hlače so že kar v redu.Trebuh vidno manjši. Res zadovoljna. Posebnih pregreh nisem delala. Razen tista čokolada , ki sem jo pozabila na OH dan, hvala Marjetka cvetka za opozorilo. Tudi danes je OH dan.Kako hitro.Naredila bom pico z zelenjavo.Našim pa klasično,da se mi ne posušijo.Rada bi kdaj kvašene cmoke ,samo tista jajca mi nagajajo. Ima katera recept? Veste kaj vam povem iz lastnih izkušenj,da je ta dieta dosti boljša od Montinga. Ne zaradi samega hujšanja,ampak lažje se je držat, ker veš , da lahko vsake štiri dni ješ hrano, ki je sicer ne bi smel(če jo že moraš).Res pa se držim, da ne jem bele moke, rdeče pese, korenja,koruze in banano samo na OH dan.To sem si obdržala od Montinga.Pa vsak dan popijem 2,5 litra vode najmanj.Zjutraj pa redno 1 limono z vodo( 3 dcl). Koliko lahko pojem sadja ? Je kaj omejeno ? Kaj pa telovadba za trebuh ,vem da je ta največji problem.Jaz pa tako lena za telovadit. Kaj mi svetujete poleg pešačenja ? To je edina telovadba ,ki se je ne branim. Mislim ,da se me še ne boste znebile. Spoznala sem ,da ste vse s štajerske strani . Ko se boste peljale proti Ljubljani ,pa le pomahajte pred nadvozom.Nikoli se ne ve kdaj me vidite . Lepo se imejte in čimprej na zrak ksusta1 Sporočilo je spremenil(a) ksusta1 dne 01. okt 2005 08:49:01