30. sep 2005 9:35
Claudia imejte se lepo na Piki , mi letos žal ne bomo šli, nam ne bo zneslo. Danes prihajajo na obisk ljudje s Korčule, tisti pri katerih smo bili na morju, se že zelo veselim, da jih bom videla, ker so tako fajn. Jutri gremo zjutraj na trgatev, zvečer pa v Varaždin, kjer imajo naši korčulani nastop , teh njihovih korčulanskih plesov in viteških iger itd. V nedeljo pa bomo verjetno počivali, pa stanovanje moram do konca očistit, pa moj mi mora še laminat položit v kuhinji in predsobi. Ja 6 let sem ga prosila, da mi pobeli kuhinjo, zdaj pa se je zelo temeljito lotiv obnove. Sem zelo vesela, mu moram to danes povedat....da bo še malo zrastel. Migla, kje v Egiptu živiš? Zelo zanimivo je brat tvoje poste, tako vsaj malo izvemo kakšno je življenje tam daleč v tujini. Če nisem preveč radovedna nam zaupaj kaj te je odneslo v daljne kraje in kaj delaš. Helena poglej kako lepo ti je šlo dokler si bila na dieti, počutila si se fajn, kg so izginjali... a ni to dovolj velika motivacija za nov začetek. Prav lep dan se je naredil, tako čisto in oprano je vse, a kaj ko bo prihodnji teden ponovno deževen. Lp tuna