26. sep 2005 12:06
Maša, žal po službi razen v ponedeljek ne morem nikamor, ker vozim tri korenjake iz šole domov, saj imamo z avtobusi pravo zmedo. Mi sploh ni všeč, da sem na tak način vezana, ampak žal ne morem pomagati. Zdaj, ko ima moj sin spet treninge košarke je še toliko bolj važno, da je hitro doma. Kaj hočemo. To in naslednje šolsko leto, potem bom pa spet "fraj".
Sicer pa sploh ne vem, kaj bom s takim kolenom sploh še lahko počela. Ta moj izlet v skale ga je čisto zdelal. Očitno bom šla spet v Valdoltro, da mi bodo pogledali, kaj lahko naredijo. Ko se bo bolečina malo umirila, bom spet gonila sobno kolo. Tam se mi zdi, da še najmanj trpi.
Migla, ta dieta mi je neverjetno obogatila jedilnik, res pa je, da te moje hrane moj sin ne je, tako, da vse, kar poizkušam in kuham, delam zase. Tudi pečem vse živo, vendar nič ne poizkusim, čeprav me včasih zelo mika.
Claudia, očitno je že tako, da se želodec navadi na tak način prehrane in takrat, ko ga kaj pobiksamo, nam to hitro pokaže z bolečinami. Jaz sem včeraj med zaajtrkom in kosilom pojedla 3 rebrce lešnikove čokolade in kmalu potem me je začelo tako črvičiti, da je bilo groza. In to se je nadaljevalo dokler nisem zaspala. Ampak je samo črvičilo, Da bi vsaj šlo kaj ven, pa nič. Očitno že s tem vemo, kdaj smo kar narobe pojedli.
Pa pri meni se dogaja, da mi banane totalno zaprejo prebavo. Psem brala, da le tiste, ki so zelo zrele, ampak pri meni kakršnekoli.Ali ima še katera te probleme ? Pa jih na sadni dan tako rada jem.
Ja, danes sem sadna, ker do sedmih zvečer ne bom doma.
Tuna, prav si se odločila, da je potrebno po takem vikendu malo napolniti baterije. Saj veš, da nas naš oslabljen in shujšan telešček hitro kaznuje.
Goga, kakršnokoli miganje je v kombinaciji z dieto ta prava stvar. Pa kar hitro se nam pridruži, da bodo kilogramčki začeli iti dol.
marjanca45