25. sep 2005 12:12
Hojla dekleta in fant!
SAmo jaz še danes občano pokukam na forum, če je kaj novega. Vidim, da tudi tebe MArjetka cvetka zanima kje so vsi. Verjetno so izkoristili lepo vreme in so zunaj. JAz pa si pripravim kosilo - lazanjo z melancani in bučkami (nekaj bom že "zmiksala"), pomagam sinu pripraviti pizzo in bom verjetno tudi šla s sinom na jezero, kjer moj možek že od 6- ih zjutraj lovi ribe. Bolj za sprostitev in zabavo, kot zares. Sonček pa res vabi. En stoj perila še opemem, da ga posušium na soncu. Sicer bi ga lahko v sušilcu, a se na soncu s pomočjo vetra veliko boljše posuši.
Tuna, kako si kaj? Naj ti dan čim hitreje mine in naj bo čim manj naporen. Mislim nate. Pa ne pozabi kaj zdravega pojest. Na sadje in zelenjavo sem mislila, da ne bo pomote. Če boš preveč lačna, lahko spet grešiš. Meni pravijo v službi, da me vidijo samo še polovico mene, pa ali s plastenko vode ali s sadjem, s katerim si začasno potešim lahkoto, dokler ne pridem domov. Pa gre, čeprav včasih pridem domov zelo lačna in se mi že malo vrti v glavi, a potrpim in si na hitro kosilo naredim. Ha, zdej sem pa še pesnica.
Tudi jaz imam probleme z garderobo. Lahko oblečem samo ene kavbojke, ampak samo s pomočjo pasu. Tako kot pravi Rožica - PASI SO ZAKON, čeprav hlače še vedno visjo na tebi. Po vodnem dnevu si grem kupit nove (za nagrado). TO pa je že v torek. Tokrat ne bom imerla zobozdravnika in ni straha.
Claudia tudi mene je bilko strah prvega vodnega dneva. A ni bilo tako hudo. Ne misli na to in se čim bolj zamoti s čim zanimivim. Pa proč od hrane. Jaz sem imela za vsak slučaj s sabo jabolko, ča bom imela krizo, a je nisem potrebovala.
Bobby in Luthrien pravijo izkušani, da je pomembno ločevat, če pa to ni šlo, pa ne obupat in nadaljjevat z dieto po načrtu. Alli pa poplačeti grehe s sadjem. Odvisno kako vama odgovarja.
Čestitam Sy za uspešno opravljene izpite. Zdaj pa še samo diploma. Pa uspešno še pri tem. Ne pa zavlačevat z diplomo, da ne je ne boš "pisala" veča let in dobila še kakšen izpit za kazen. Zdaj se lahko vse zgodi, ko se v šolstvu vse spreminja.
Tigrolina, jaz sem 10 kil shujšala med počitnicami in sem sodelavcem morala povedati kaj sem delala, saj se je očitno poznalo, da me je manj. Sicer pa ne razlagam na veliko o tem Če pogovor nanese, povem, sicer pa se pogovarjamo o drugih stvareh. Moji domači pša seveda vedo, saj so prvihj nekaj dni "tako zelo trpeli", ker nisem jedla z njima in ker sem kar naprej glasno razmišljala kaj si bom skuhala, kdaj lahko jem, in kaj lahko jem. No potem me je pa minilo. Tako je nanelo, da sem začetke dite imela na morju, ko smo bili nenehno skupaj in smo šli dostikrat tud ven na kosilo ali večrjo. Sevdea sem se komaj zadrževala, a sem uspela. Le vztrajna bodi in pomisli, kaj hočeš. Vse je v glavi. Samo prepričati se je treba, kaj je prav in kaj ne. Ampak bo šlo. Če pa boš imela krizo pridi na forum in potoži, pa te bomo potolažile. Kajne deklata.
Saby tudi jaz razmišlam o masaži. Pred dvema letoma me je hudi bolela rama (verjetno prehlad, revma ali...) pa je minilo. Občasno me še boli, ko sem na koncu z močmi in še želim delati preko svojim zmogljivosti. Takrat vem, da se moram odpočiti in ustaviti. Saj vse počaka. Nihče ni nadomestiljiv. Žal je to resnica. In nihče se ne bo pobrigal zate, če se sam ne boš, zato si je potrebno pirlsuhniti in se ustaviti ter pozdraviti.
Bom pa šla na limfno drenažo nog in trebuha in to kar kmalu, ker mislim, da mi bo to odpravilo celulit, ki se mi je očitno pokazal po izgubljenih kilogramih. Prej sem imela kar precej mišične mase, katero sem zdaj izgubila. Ne še vso. Jo bom pa z vadbo v fitnesu spet pridobila.
Marjanca, čestitke za uspešno izgubljene kilograme. Res si si zaslužila nagrado in zato ne smeš imeti slabe vesti.
Pozdravljena OLina, poglaj sonček je zunaj in te lahko pogreje. Tudi jaz imam na sadi oz. sadno - zelenjavni dan dan manj energije. V četrtek je bil tak dan. Pa še na odbojki sem bila zvečer. Katastrofa... sem komaj žogo spravila čez mrežo, ko sem servirala. Včasih sem poslala pri serviranju žogo v avt na drugo stran igrišča... Ampak tudi tu bom uspešnejša.
Migla tehtam se na tečke na beljakovinski dan, po sadnem dnevu in vsako nedeljo. Na sadni dan jaz večkrat pojem za kosilo solato, ampak brez stročnic,s čim manj olja in brez beljakovin.
Bonaca, vidim, da si še z nami. Pa oglasi se še bolj pogosto. Si te gram malo ogledat v naš album.
Takole, boste rekla, da sem malo zmešana, ampak tako lahko vsako malo pozdravim, spodbudim se še malo razgovorim, kadar imam čas.
Zdej grem pa lazanjo delat.
Pa lep dan vsem.
LANES