24. jun 2005 7:10
Pozdravljene bejbe! Sem fasala virus na računalnik, tako da cele 3 dni nisem bila na netu. Katastrofa, kako ste mi manjkale. Jaz imam pa danes sadni dan in ugotovila sem , da edino na S dan nikoli ne grešim, sadni dan vedno preživim brez grehov. Včeraj sem si kupila točno takšne hlače, ki sem si jih že dolgo želela, pa jih nikjer nisem dobila, tako sem vesela, pa še dobro zgledam v njih.veste jaz velikrat opazujem to našo mladino, ki hodi po svetu vsa zavaljena in šlavfasta in sploh mi ni jasno, kaj punce razmišljajo, pa še tako samozavestne hodijo okrog. V takšnih trenutkih si rečem, da sem prava mačka sploh sedaj proti koncu 91. dnevne diete. Mati dveh otrok, pri 32.letih, pa 57 kg imam. Vem pa da se tudi jaz v mladosti nikoli nisem sekirala za kg, s hujšanjem se ukvarjam zadnja 3 leta, pa upam da letos zadnjič, ker imam lep namen letos pridobljene kg tudi obdržati. Marjanca in Encijan, enkrat ko vaju prime, zdajle pa bi šla v hrib, javita, saj ne mislim, da danes, ali jutri, pač enkrat, po dopustu, pa bomo šle. Jaz sem bila včeraj zadnjič v fitnesu, je prevroče in se sploh ne da delat. Bom prekinila in prenesla ostanek v september. S čim se bom pa zdaj ukvarjala ne vem, ker je meni prevroče za vse. Marjanca mi smo bili prejšne leto na dopustu na Bohinju, božansko a preklemansko drago. Se mi zdi da so še hujši kot hrvati, ma kasirajo čisto vse, še uporabo gozdne poti.Tudi meni gredo Hrvati na živce, ampak kaj ko imajo lepo morje, otoke, pa še blizu je. Tako pač vsako leto pristanemo na Hrvaški. Mi gremo 23. 7. na Korčulo za 14.dni, se že veselim. Hvala Bogu da je petek, zdaj pa nas čaka dva dni samega uživanja, pa še super toplo bo,punce imejte se lepo in uživajte v poletju. tuna