27. jun 2005 7:01
Dobro jutro, rožice moje drage !
Žal mi je za tale mrk, ampak spet je en nor vikend za mano. Srečanje z mojimi gimnazijskimi sotrpini je bilo krasno in je potekalo dolgo v noč, kar je zame, zaspanko, kar precej hudo - naslednji dan. No, v soboto sem spet plavala na Ptuju ( 2750 m), včeraj pa kuhala in medlela ves dan. Upam, da se me ne loteva kakšna angina, ker me že nekaj dni buli grlo kot hudič. Jemljem Neoangin, pa nič ne pomaga. Kašljam kot taki pravi jetičar, glas pa imam takšen, kot da govorim iz groba. Obup živi. In v sredo grem na dopust. Saj sem se kar precej zavarovala, predvsem zaradi moje hrbtenice, pa ker je preveč daleč od doma, da bi se hecali, samo z angino pa vseeno ne bi začela mojega uživanja. Bomo videla, kako se bo tole končalo. Saj me še pozimi ne boli grlo, ne pa sredi vročega poletja.
Skozipadalica, brala sem o tvojih težavah s čebulo. Tudi jaz sem en tak revež, ki jo tako z veseljem pojem v kaki solati, potem pa muke. Sem se v glavnem že navadila, da se ji odpovem. Pražena tudi meni nič ne škodi. Veš, je v njej cel kup sestavin, ki očitno dražijo želodčno sluznico, če je le-ta malo bolj občutljiva. Kaj hočemo. Dokler je samo to.....
Darchy, brez skrbi, ko vidiš tisto malo štručko, jo človek mora imeti rad, potem pa gre vse samo od sebe. Je pa po moje najlepša stvar, ko ženska dobi otročka. Jokala sem od sreče, ker sem mislila, da to krasno bitje pa že ne more biti moje. Sploh človek to jemlje še drugače, če ima otroka bolj pozno, kot jaz, ko sem bila stara 30 let in sem si ga res že tako zelo želela, pa ni in ni ratalo. Oba z možem sva jokala vsak mesec, ko sem dobila menstruacijo, ampak potem pa sva le dočakala. Brez skrbi, da boš ta prava mama.
Marjetka cvetka + harem - ste ostale brez moškega, kaj ? Saj sploh ni slabo. Drug od drugega se boste malo oddahnili in si zaželeli spet družinskega življenja. Paše, če smo pošteni. Zato punce uživajte in si vzamite čas za stvari, ki jih običajno ne počnete. Tudi kaj norega.
Kokos, dobrodošla nazaj. Samo si pa karakter, res. Toliko si že shujšala, pa še imaš voljo ! In to je prava odločitev, da to delaš zase. Tudi jaz sem to naredila zase, da mi bo boljše. Za vse druge mi ni mar.
Muci, kaj naj rečem ? Osupljivo ! Bravo. Zelo mlada si za tako močno voljo in to je občudovanja vredno. Veš kako hvaležno ti je telo !!!! In koliko boljše se zdaj počutiš, prav gotovo. Res si ta prava. Bravo !!!! Te slike bi morali videti moji dve sodelavki, ki imata še kar nekaj kil več, kot si jih imela ti pred hujšanjem in mogoče bi jima bila to zadostna stimulacija, da bi se postavili pred ogledalo in rekli -zdaj pa dovolj. Res ti čestitam. Verjetno je pri toliko viška še težje začeti in zato potrebno še toliko več volje.
Grem na delo veselo, čeprav sem v mislih že bolj na dopustu.
marjanca45