neznan uporabnik
23. jun 2005 9:12
POzdravljene vse! Pridružujem se vam tudi jaz. Zelo mi je všeč kako vzpodbujate ena drugo drugo, ko kera kaj kiksne. Zato ste tudi moja motivacija ,ko mam krizo. Do sedaj sem mela dve hudi krizi. Prva kriza je bila prejšnji teden, ko sem bila jezna in vse drugo, ker sem padla izpit, pa še marsikaj drugega, tako da sem hotela kar vse poprek pojesti. En čas sem hodla gor in dol , ter premišljevala kaj bi pojedla, da bi se pomirila, ampak sem na koncu pristala pred računalnikom in vas brala.IN MI JE USPELO! Druga pa je bila v nedeljo, ta pa je bila nenormalna. Najprej sem hotela pico naročit. Pa me je fant prepričal, da če se tako pazim in vse to, naj raje ne. Ni pomagalo. Spet hodim gor in dol po stanovanju, vas malo preberem pasm se odločila, da bom sendvič in ne pice. Spet hodim gor in dol in premišljujem, bom, ne bom. In to je trajalo par ur. Bila sem neznosna. Imela sem že sendvič narejen, pa sem vse nazaj dala v hladilnik. Na koncu sem pojedla le nekaj češenj. In ugotovila , da so črvive, tako da sem na š dan jedla beljakovine :) Še dobro, da sem preverila, ker bi drugače verjetno pojedla vse. Tako da je bil to moj greh. Še vseeno boljše kot sendvič in še hujše, pica. In na koncu vsega je najlepše, ko se zjutraj zbudim, ter pomislim, da me ni premamilo. In da sem spet lažja za nekaj,... Takoj imam lepši dan, lepše se počutim...In ko se zjutraj zbudim, prav čutim, kako se maščobne celice vlečejo skupaj. Upam, da me boste spodbujale, ker rabim spodbudo. Lani sem že tudi imela to dieto, in bilo je nekje minus 8 kg, ampak so vmes prišli prazniki in je vse splavalo po vodi in od takrat sem pridobila verjetno + 15kg. Manjkala mi je vzpodbuda. Pa saj sem že takrat brala forum, ampak takrat me še ni tako potegnilo noter, kot sedaj. Sedaj imam voljo in vse rabim samo še včasih vzpodbudo . nakomislečih. Do sedaj mi gre kar lepo. Teče mi tretji teden. V nedeljo je bilo nekje minus 6- sedaj je pomojem že več, ker sem včeraj še držala luno. Moj prvi cilj je vsaj minus 15, potem, pa postopoma po 5 kg, itd. Imam jih še dovolj na zalogi. lep sončkan pozdrav!