Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tigrolina  

član od: 26.5.2004

sporočila: 25

20. sep 2005 23:27

Lep pozdrav vsem! Najprej.. - sem impresionirana - resno.. Nism si mislila,da še ta tema kar obstaja in se še nadaljuje. Lepo lepo.. ...Kar pred nekaj časa sem sama bila deležna pogovorov na tej strani glede teže,jedilnikov,raznih vprašanj.. vsak dan.. nato sem opustila naprej stran nato še ločevanje živil..in padla ponovno na stare tračnice.. nikakor se ne poberem nazaj na dneve z ločevanjem živil,telovadbo,dneve s polno energije.. ..tako da..sem v fazi ponovnega začetka in železne volje.. in ..jutri začnem s 90- dnevnim ločevanje živil.. Zastavla sem si dosegljive cilje,zdaj pa še samo veselo na delo z vstrajanjem.. Ammm, me pa zanima kako kaj vam uspeva,kje ste? že na koncu? al kje v sredini? mogoče kak začetnik al pa celo ponovni začetnik kot jaz? Lahko noč in jutri vam želim uspešen dan s polno energije in intuziazma :D tigrolina

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

21. sep 2005 3:31

Dobro jutro!!! Danes sem sadna. Moram se mal držat.Sem zelo nedisciplinirana.Ko vidim, kako Lanes uspeva, to ne moreš verjeti. Daje meni voljo. Lanes vse čestitke za uspeh.Trenutno si naš vzor. Držim pesti zate Tigrolina. Beba, kako je s tabo in s tvojo voljo.??Še imaš tako močno voljo?? Končujem, grem kosilo pripravit. Želim,vam lep, uspešen, brez grehov in zadovoljen dan. Dobro ga vnovčimo, ker je samo enkrat!! Čao, čao!! helena45

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

21. sep 2005 8:34

Helena si pa zgodna......pa že kosilo kuhaš.........ali lahko potem zdržiš ob sadju???????? Sem že bila v trgovini in si nakupila sadja za ves dan. Upam da bom zdržala, samo mi nič kaj ne diši, mogoče tudi zato ker sem ga imela ravno prejšnji dan. Sem že gledala po kuhinji ostanke od včerajšnje pice (tiste s pršutom, šunko, gobicami....). Ne vem zakaj včeraj nista mogla vse pojest!!!!!!!!!!!!!! No, zaenkrat sem spravila v hladilnik, mi vsaj v oči ne skače. luthien

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

21. sep 2005 8:52

Uf helena že kosilo kuhaš...res si zgodnja, ko si ti pisala sem jaz prav veselo spala...sem namreč hud zaspanec...rabim vsaj 8 ur spanja na noč, drugače zjutraj nisem za nikamor, najbrž se zato tudi ne morem pripraviti, da bi zjutraj prej vstajala in telovadila...lenuh jaz!!!!!!!!!! Luthien ti pa brž jabolko pojej pa prste stran od pizze...boš videla, da ti bo uspelo! Ena je spraševala kaj menimo glede direkta in Požarja...jaz sem prebrala samo en izvod in je beda od bede..tipično za Požarja, ne vem kaj bi on naredil, če bi se o njemu in njegovih otrocih grdo pisalo...pod kritiko. claudia12

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

21. sep 2005 10:35

Hojla, vsem hujšarjem! Kar nekaj časa me ni bilo na forumu, pa ne morem vse naenkrat prebrat za nazaj. Kako ste pridni s pisanjem in hujšanjem. Ta prekl..... dež je pa že pošteno dolgočasen. Bomo še revmo fasal. Zebe me pa ko mačka. Zaenkrat samo toliko. Bodite še naprej pridni. Čauči! Gobica

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

21. sep 2005 12:32

Dober dan! Marjanca45 lepo pozdravljena in dobrodošla! Stokam občasno tudi sama, "bojevale" se bomo vse življenje. TO BO ŠE VESELJA Hvala za pohvalo, veš da ravno takšne besede človeka pripeljejo do trdnejše volje. Fajn se mi zdi da nekateri, ki me že dolgo časa niso videli sploh ne spoznajo in prav previdno tipajo da slučajno ni z menoj kaj narobe. Se pa pošalim da imam poleg moža še mladega ljubimca. To vse sigurno pripomore da vsaj ukrepam ko se malo zredim, če že shujšam ne. Kar se modrcov tiče naj ti bo v tolažbo, poznam še nekoga in sigurno je še veliko takih. Ja, ja Marjanca bo treba odpret denarnico, jaz sem morala vrečko Lelyka čestitke za diplomo in novo stanovanje, tisto tretje pa ne vem .... Držim pesti in vedi da bo šlo, počasi se daleč pride. Lanes tudi sama želim izgubiti 7 kg in kot zakleto ne gre in ne gre, vzrok je delno verjetno tudi pri meni (sem premalo pridna) Claudia12 nisi osamljena. Tudi sama čez dan zdržim brez problemov, zvečer je pa zelo hudo, včasih popustim in to še po laufanju na orbitreku. Smotana sem, vem Vse je brez veze ampak po toči zvoniti je prepozno in po bitki biti general lahko !!!! Bo treba večerno zaposlitev dobit da nam ne bo hrana hodila po glav!!!!!! Bobby super si ni kaj, kar tako naprej !!! Helena45, z mano je več ali manj vse u redu. Voljo imam še vedno "hudičevo" do večera, pride mojih pet minut in podrem vse za nazaj. Včeraj sem imela škrobni dan, do večera vse v redu potem pa HOP vitalineo vase in čokolino, za nameček še malo čiste goveje juhe. Me vsak dan zebe da je kaj in mi je prijala. SEM SUPER PUNCA A NE Vedno bolj se oddaljujem od ločevalne diete. Glavno je da se ne zredim, shujšala bom že ni hudič. Luthien a ni to zakleto. Tisti ki lahko jedo ne morejo, me ki ............ se pa pregrešimo Lisička mraz doživljam tudi sama, čeprav že na veliko kurimo, mogoče se špeh topi LP beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 21. sep 2005 12:35:54 Sporočilo je spremenil(a) beba dne 21. sep 2005 12:43:16

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

21. sep 2005 13:07

Beba...res bo treba večerno zaposlitev najti...močno razmišljam, da je bil moj orbitrek predolgo stojalo za cunje in ga bo treba malo aktivirat....sam voljo moram še najti, pa bo šlo! Vidim, da si tako kot jaz...do večera gre...potem pa gregi, grehi, grehi . Saj bo bolje, sploh, če bomo ena drugo spodbujale!!!!!!! claudia12

lelyka  

član od: 12.4.2005

sporočila: 10

21. sep 2005 14:27

Tigrolina tudi jaz sem povratnica, stopila sem namrec v drugi krog 3MD po petmesečmnem premoru. Mi kar gre, sem čisto ponosna nase, da kr od nekje najdem motivacijo. Danes je OH in komaj čakam, da pridem domov, da popapam testenine z zelenjavno omako. Zanima me. ali paradižnikovo solato jeste samo na beljakovinski dan ali lahko na katerikoli dan. lep dan. lelyka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. sep 2005 15:06

Hojla! Kako kaj punce,a vas še kaj zebe.Mene je zjutraj grlo bolelo,mal je že bolš.Danes me tudi več ne zebe tako hudo. Lelyka,paradižnik lahko ješ čisto vse dni,prav tako kumare,pa papriko.Še na sadni dan,namesto sadja. Tigrolina,dobrodošla nazaj.Tale tema je res od sile in tudi me smo od sile! Beba,večerna zaposlitev,pametno!Bližajo se dnevi,ko bodo večeri dolgi in bo še več časa za premišljevanje o hrani,zato si bo res treba nekaj izmislit. Nocoj bom šla kar v akcijo!Bom vzela krpo in obrisala prah z orbitreka,pa mal zglobe podmazala,ker je najbrž že čist zarjavelo vse. Lisička,pozdravljena,sem te že mal pogrešala. Helena,ti si pa prva liga.Zvečer laufaš,že navsezgodaj zjutraj pa kuhaš kosilo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

21. sep 2005 15:57

Pozdravljens in pozdravljen. Tigrolina dobrodolšla med nami. Le pogumno v napad na kilograme. Tudi me se trudimo. Ja bom z naslednjim tednom končala 2 mesec 3md, katero preživjam prvič. Upam, da jo bom uspešno končala in potem poiskušala obdržat dobljeno težo. tebi pa veliko volje in uspeha. Hvala za pohvalo Helena. Sicer pa ste tudi ve pridne, jaz vsaj ne gibam toliko kot nekatere, bom pa še. Ve ste že bile na dieti in set bile pridne in vztrajne, zdaj pa ste tudi pridne na vzdrževanju in pri kombiniranju hrane. Smo pa vsi ljudje in je potrebno tudi kdaj kaj po svoji želji pojesti, ker se ne da zadržat. Se kar bojim, kako bo kom bom imela jaz krizo, verjetno ne bom izjema. Bomo videli, kako se bom upirala skušnjavam ali pa jim bom podlegla, kakor nekatere, aapak nič zato. BO pa naslednji dan boljši. Vse se da popraviti. Tako rečem tudi mojim učenčkom. NIč ni tako hudo, da se ne da popraviti. Luthrien tudi jaz se kdaj sama pri sebi jezim, ko sin ali možek kaj ne pojseta pa moram to gledati in mi celo diši. Kar pokrijem in še v hladilnik skrijem. Zaenkrat se še uspem upreti. Beba, kaj pa je teh 7 kil. Sveda nama bo uspelo še te sklatiti z naju. ti boš se naprej pridno migala na Orbiteku (tudi jaz bi ga imela) in manjkraz grešila, jaz pa bom začela z miganjem v fitnesu, na jogi in na odbojki in poiskušala bom zmanjšati količino hrane pri kosilu in večerji. Dostikrat pridem domov tako lačna, da si skuham in pojem kar precejšnje porcije. Marjanca tudi jaz bom morala verjetno globje seči v denarnico pir nakupu zimske garderobe. Ali pa bom ponovno "razveselila" svojo šiviljo z ožanjem oblačil. Se bom pa po drugem vodnem dnevu nagradila s kakšnim novim kosom oblačila. Lelyka tudi jaz imam danes OH dan. vsa sestradana sem si na hitro skuhala široke rezance in pogrela odmrznjeno zelenjavno polivko. Paradižnikovo solato jam vsak dan, tudi včasih na sadni dan. Na OH dan pa jem solato le občasno, če se mi jo res "zalušta". Bobby bravo. Lepo, da nas obveščaš o svojem napredku in nas s tem vzpodbujaš. Tudi me bomo pridne tako kot ti. Tudi me zmoreme, kajne punce. Pozdravljena Marjetka cvetka, naj te mrazek ne prestraši. KAr čajčke in limonco, pa na med ne pozabi in preženi bolečine v grlu. Joj, Helena, občudovanja si vredna. Ko bi imela še jaz toliko vztrajnosti in bi tekla vsak dan tako kot ti. Včasih sem tuidi jaz tekla zjutraj. Zdaj pa ne gre in ne gre. Upam, da bom dobila zagon v fitnesu in da se bom na tečaju joge navadila izvajati pozdrav soncu, katerega bi želela narediti vsako jutro. A najprej se želim tega naučiti na tečaju. Grem iskat na po spletu, kje so tečaji Joge v Celju, ker sem listek založila. KO dobim informacije, se spet oglasim. Lep se imejte in veliko se smejte. Pravijo, da je smeh pol zdravja. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti