21. sep 2005 12:32
Dober dan!
Marjanca45 lepo pozdravljena in dobrodošla! Stokam občasno tudi sama, "bojevale" se bomo vse življenje. TO BO ŠE VESELJA
Hvala za pohvalo, veš da ravno takšne besede človeka pripeljejo do trdnejše volje. Fajn se mi zdi da nekateri, ki me že dolgo časa niso videli sploh ne spoznajo in prav previdno tipajo da slučajno ni z menoj kaj narobe. Se pa pošalim da imam poleg moža še mladega ljubimca.
To vse sigurno pripomore da vsaj ukrepam ko se malo zredim, če že shujšam ne.
Kar se modrcov tiče naj ti bo v tolažbo, poznam še nekoga in sigurno je še veliko takih.
Ja, ja Marjanca bo treba odpret denarnico, jaz sem morala vrečko
Lelyka čestitke za diplomo in novo stanovanje, tisto tretje pa ne vem .... Držim pesti in vedi da bo šlo, počasi se daleč pride.
Lanes tudi sama želim izgubiti 7 kg in kot zakleto ne gre in ne gre, vzrok je delno verjetno tudi pri meni (sem premalo pridna)
Claudia12 nisi osamljena. Tudi sama čez dan zdržim brez problemov, zvečer je pa zelo hudo, včasih popustim in to še po laufanju na orbitreku. Smotana sem, vem
Vse je brez veze ampak po toči zvoniti je prepozno in po bitki biti general lahko !!!! Bo treba večerno zaposlitev dobit da nam ne bo hrana hodila po glav!!!!!!
Bobby super si ni kaj, kar tako naprej !!!
Helena45, z mano je več ali manj vse u redu. Voljo imam še vedno "hudičevo" do večera, pride mojih pet minut in podrem vse za nazaj. Včeraj sem imela škrobni dan, do večera vse v redu potem pa HOP vitalineo vase in čokolino, za nameček še malo čiste goveje juhe. Me vsak dan zebe da je kaj in mi je prijala. SEM SUPER PUNCA A NE
Vedno bolj se oddaljujem od ločevalne diete. Glavno je da se ne zredim, shujšala bom že ni hudič.
Luthien a ni to zakleto. Tisti ki lahko jedo ne morejo, me ki ............ se pa pregrešimo
Lisička mraz doživljam tudi sama, čeprav že na veliko kurimo, mogoče se špeh topi
LP
beba
Sporočilo je spremenil(a) beba dne 21. sep 2005 12:35:54
Sporočilo je spremenil(a) beba dne 21. sep 2005 12:43:16