Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. sep 2005 14:49

Skozipadalica, si res imela kar dolg mrk in je kar manjkalo branje tvojih doživetij o preurejanju stanovanja, pa vožnji delovnega pulta za kuhinjo..... Očitno mora res biti tako, da se vse sr......nabere na kup ( dragi Murphy skrbi za nas) in naša energija malo pade, ampak morda zato, da se potem lahko spet poberemo in gremo dalje. Bolj močni, z več izkušnjami...... Saj veš, da se vsaka stvar da popraviti, pa tudi tvoj izpit bo prišel na vrsto. Ti samo še naprej bodi tak veseljak, pa te bo še naprej imel rad vsak ! Encijan, sem brala, da si bila pridna, ker si "držala konjiško trdnjavo" in pridno pisala sem noter. Saj me ta hrana res mori veš in si ne predstavljam, da se bom naslednjih 20 let tako pazila in bila tak karakter, kot sem sedaj. Pravijo, da je prvo leto po dieti tisti čas, ko se telo navaja na to novo presnovo. Pa me zanima, če so se nazaj zredile tudi tiste, ki so bile celo leto po dieti pridne. Maščobne celice se pa res neverjetno hitro napolnijo in problem je v tem, da pri hujšanju ne izginejo. Moji cm zaenkrat štimajo, čeprav sem vmes že enkrat namerila v bokih 1 cm plusa, pa sem ga hitro odpravila. Samo res ne verjamem, da bom imela vedno tako voljo, kot jo imam sedaj. Bojim se časa, ko mi bo kaj "spustilo", potem pa bo vse šlo kot domine. Odhajam domov, v deževen dan - med prsti se mi že dela kožica, lase pa imam že tako ali tako plesnive ( beri sive). Joj, pozabila sem vam povedati - šla sem si kupovati nove moderce in ko sem ugotovila, da mi nič ni prav, sem se končno izmerila in ugotovila, da so mi res skoraj izginile, saj sem iz 85 C prišla na 80 A. Grozljivka !!!!!!!!!!!!!!! Zdaj zbiram pgum za nov obisk trgovine s spodnjim perilom. Adijo do jutri, rožice moje drage. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. sep 2005 14:53

Hojla! Takoj,ko sem pridirkala domov iz službe sem šla na računalnik,da vidim,če je Marjanca že med nami! No,sam da se ti je zdravje pošlihtalo in seveda tudi vsem drugim bolnicam. Majdad,brez skrbi,nisem obmolknila,če bi mi kdo usta zalimal,bi z ritjo migala! Ja punce,pa kako to,da se tak opustite čez vikend.Pa ne ga no tak srat.Kaj neki je v teh vikendih,da nas tako mučijo in je tako lepo grešiti. Jaz sem bila v soboto tudi mal poredna glede hrane,včeraj sem bila pa pridna in nisem grešila. Tudi mene včasih mal zvija po želodcu in takrat tud mal preneham jest surovo sadje in jem bolj suho,ali kompot ali pa pečeno sadje. Ribica,ja očitno si preveč gonila kolo in je omagalo.Ali pa so ga tudi virusi napadli. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Nenya  

član od: 12.9.2005

sporočila: 11

19. sep 2005 15:59

Punce! Zdravo iz dežja! Spet rabm vaš nasvet, k vse tko pridno pišete, dogaja se mi, da me kljub redni prebavi zjutraj rado zelo napenja (malo tudi čez dan ampak manj), res je da Donata zjutraj ne pijem več ker mi je bil tako nagnusen, da mi je bilo slabo. Ene pravijo da pomaga kumina ... Ja Marjetka Cvetka, vikendi so huda stvar. Jaz sem bila na Š dan v Italji in ker nihče ne dela pice in kapučina bolje od njih sem se pregrešila. Navkljub temu pa sem imela naslednji dan 1,5 kg manj. Po moje mi je vaga crknila, ali jo pa znam, kar naenkrat telepatsko hipnotizirat ,-D, pobožne želje! Danes delam S dan, jedla sem pečeni banani in nektarini, čez pa eno pest arašidov, mnjam. Držte se punce, ne dovolt da vas vreme v grehe zapelje. Čau Nenya

lelyka  

član od: 12.4.2005

sporočila: 10

19. sep 2005 15:59

Hej sotrpini! Oglašam se spet po dolgem času, sem imela kup opravkov. Diplomirala sem, ponovno sem samska, selim se v novo stanovanje... En kup stvari. In v tem stresnem obdobju sem pridelala 8 kg vška, ki sem jih tako težko izgubila v prvem krogu. Tako, da sem danes prvi dan na dieti - to bo zdaj moj 2. krog. Držte pesti zame, da mi bo uspelo, ker sem dolgo časa zbirala motivacijo, da ponovno začnem. Vsem, ki ste končale z dieto pa nasvet : vztrajajte pri ločevanju, ker je res hudo razočaranje, ko stopiš na tehtnico in vidiš, da je šel ves trud po gobe. Lep pozdrav. lelyka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

19. sep 2005 16:09

Lelyka, čestitam k vsem dosežkom! Hvala za nasvet o nadaljnjem ločevanju hrane. Držim se 90 %, danes sem jedla paradižnikove špagete s paradižnikovo omako, ostali pa durum špagete z mesno omako. Očitno imajo prav tisti, ki trdijo, da bomo morali celo življenje paziti, da se ne zredimo. Pozdrav! riba-ribica

neznan uporabnik

19. sep 2005 16:30

nenya, meni pomaga kumina, ko me napenja. malo si par celih kumin nasipam v pest, jih razgrizem kot tableto, pogoltnem z vodo in čez pol ure kot da se ni nič zgodilo. res. mogoče nekaerim ni, da bi jedli celo kumino, meni pa ima kar v redu opkus. kakor kdo. poskusite. ker ne prenesem več dežja, se mu bom uprla in grem malo žurat, da se odklopim. lepo bodite, bom mislila na vas lp, skozipadalica

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

19. sep 2005 18:35

Današnji sadni dan je bil katastrofa. Nikoli nisem imela podobnih težav, sadje sem lahko jedla katerokoli. Nasploh pa nimam nikoli nobenih želodčnih težav. Pred eno uro sem bruhala kot vidra. Sedaj, ko se mi je spraznil želodec, sem v redu. Kaj sedaj? Ste imele kaj podobnega? Zjutraj sem nauke delila, sedaj pa sem kot balon... Lelyka, tudi jaz skušam teči drugi krog. Riba ribica, ne daj se. In Marjetka cvetka , važno je , da se miga . To si mi posrečena. Claudia 12, z našimi vnuki nam res ni dolgčas. Moj ubogi sedemletnik je bil ves prestrašen prej, ko je videl, da mi je slabo in sem se zaprla v WC. majdad

Nenya  

član od: 12.9.2005

sporočila: 11

19. sep 2005 19:16

Majdad! Božica, ti pa povem da se kdaj zgodi da ti želodec preprosto nekaj zavrne. Eni pravijo, da je to odvisno od tega ali je sadje sparjeno, sicer v tem dežju ne vem a je to sploh možno, lahko pa da je. Včasih maš pa, vsaj jaz, mogoče mal vnet želodec in je muhast. V bistvu ne vemo kaj se je s sadjem dogajal preden pride na police - večino časa je ok, včasih pa ... V takelem vremenu se virusi kotijo, zato grem zdajle hitr mal nesladkanega vročega čaja popit. Držte se Nenya

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

19. sep 2005 19:30

Še ni prav dobro. Sreča, da sem mladino oddala. Sedaj pa bom ob nesladkanem in mlačnem čaju skušala zavzeti vodoraven položaj. Držite pesti, da mi uspe. majdad

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. sep 2005 20:06

Majdad,očitno je tudi tebe dosegel naš virus,ki se očitno širi kar prek tega foruma.držim pesti,da ti bo boljše! Mene pa glava boli,sem se že zdrogirala z eno tableto,mal je bolečina popustila,čist vredu pa še ni. Presneto,pa zebe me.Oj,ti dolgi mrzli dolgočasni dnevi. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti