19. sep 2005 14:49
Skozipadalica, si res imela kar dolg mrk in je kar manjkalo branje tvojih doživetij o preurejanju stanovanja, pa vožnji delovnega pulta za kuhinjo..... Očitno mora res biti tako, da se vse sr......nabere na kup ( dragi Murphy skrbi za nas) in naša energija malo pade, ampak morda zato, da se potem lahko spet poberemo in gremo dalje. Bolj močni, z več izkušnjami...... Saj veš, da se vsaka stvar da popraviti, pa tudi tvoj izpit bo prišel na vrsto. Ti samo še naprej bodi tak veseljak, pa te bo še naprej imel rad vsak ! Encijan, sem brala, da si bila pridna, ker si "držala konjiško trdnjavo" in pridno pisala sem noter. Saj me ta hrana res mori veš in si ne predstavljam, da se bom naslednjih 20 let tako pazila in bila tak karakter, kot sem sedaj. Pravijo, da je prvo leto po dieti tisti čas, ko se telo navaja na to novo presnovo. Pa me zanima, če so se nazaj zredile tudi tiste, ki so bile celo leto po dieti pridne. Maščobne celice se pa res neverjetno hitro napolnijo in problem je v tem, da pri hujšanju ne izginejo. Moji cm zaenkrat štimajo, čeprav sem vmes že enkrat namerila v bokih 1 cm plusa, pa sem ga hitro odpravila. Samo res ne verjamem, da bom imela vedno tako voljo, kot jo imam sedaj. Bojim se časa, ko mi bo kaj "spustilo", potem pa bo vse šlo kot domine. Odhajam domov, v deževen dan - med prsti se mi že dela kožica, lase pa imam že tako ali tako plesnive ( beri sive). Joj, pozabila sem vam povedati - šla sem si kupovati nove moderce in ko sem ugotovila, da mi nič ni prav, sem se končno izmerila in ugotovila, da so mi res skoraj izginile, saj sem iz 85 C prišla na 80 A. Grozljivka !!!!!!!!!!!!!!! Zdaj zbiram pgum za nov obisk trgovine s spodnjim perilom. Adijo do jutri, rožice moje drage. marjanca45