22. sep 2005 8:05
Hej Marjanca, ni to da sem skrila spodnji del - v objektiv ni šel - ha, ha,ha. bonaca
22. sep 2005 8:05
Hej Marjanca, ni to da sem skrila spodnji del - v objektiv ni šel - ha, ha,ha. bonaca
22. sep 2005 9:58
Vsak izgovor je dober, tudi če ga pes na repu prinese - ha,hi,ho !!!! marjanca45
22. sep 2005 11:30
Halo punce...najprej lep pozdrav vsem ta novim in seveda veliko volje pri izgubljanju kilogramov. Kje pa ste vse danes...se mi zdi, da je ta teden kar malo zatišje na forumu...smo bolj vremenske in se nam nič ne da? Jaz komaj čakam sonček, da grem ven, sem že kar sitna od tega turobnega vremena, pa nobene prave volje za delo nimam...skratka lenuh sem!!! Tako v službi kot doma! Diete se za enkrat kar držim...me sicer daje želja po čipsih, pa hamburgerju....., danes imam OH in še ne vem kaj si bom privoščila za večerjo...najraje bi čips ali pa kaj podobnega...nekako mi ni za sladko. Kaj pa mislite o slivovih cmokih ali pa kakšnem sirovem bureku? claudia12
22. sep 2005 12:37
Punce, kaj mislite bi z mojo pohabljeno hrbtenico lahko hodila k step aerobiki ? marjanca45
22. sep 2005 13:38
Glede na gnilo vreme, na zoprno počutje, čutim "na vodi", da bom danes zvečer pila sladek refošk, pa malo sira in oliv. Si bom privoščila malo grehov, namenoma - za mojo dušo in telo. Pa kakšna fajn muzika zraven, pa bo čaga. Sicer me bo pobralo od vseh zoprnij. Pa saj že tako dolgo nisem grešila, da si že skoraj res lahko privoščim. Na zdravje, rožice ! Za kosilo pa bo paradižnikova solata s tunami. Pa kam ste vse mrknile ? marjanca45
22. sep 2005 13:43
Marjanca tudi jaz se sprašujem, kje so danes vse! Gledam gor, pa nič novega! Kje ste punce..in fant? Glede na to, da si ti res pridna mislim, da kakšen greh ne more škoditi....jaz mislim, da bolje enkrat res jesti tisto, kar si želiš, pa kakšen kozarček tudi ne more prav veliko škoditi, potem pa se naprej striktno držiš diete, kot pa da vsak dan po malem jesti prepovedane stvari. claudia12
22. sep 2005 13:53
Hojla! Marjanca, evo mene. Glih zdajle imam malo mira, da sem skočla na forum. To mi je ratal že tako, za dušo, da vse ostalo odmislim. Ne vem kaj se je dogajalo dva tedna na forumu, ker enostavno nimam časa prebrat za nazaj. Zdi se mi pa, da si ti nekaj zbolela. Oziroma ne samo ti, tudi druge je neka viroza dajala. Pri nas doma čakamo da udari. Hčerin fant je bil včeraj čisto hin, vročičen, slabo mu je bilo. Mislim, da je ne bomo odnesli brez posledic. Marjetka cvetka, vsaj nekdo me je pogrešal. Lepo od tebe. Upam, da mi ne bo treba spet kmalu kam it. Sem si danes pogledala nove slikice v albumu. Ma ste fejst vsi. Za nekatere res ne vem kam boste še hujšal. Bom morala tudi jaz svojo pripet, samo da dobim nazaj digitalca. Bom samo zgornji del slikala, ker mi spodnji ne gre v objektiv. Katera je že to rekla? Malo heca. Se pa pripravljam, da bom začela nov krog , verjetno v začetku oktobra. Zaenkrat mi ne gre ne gor ne dol. To pa je glavno. Sem si pa zdaj na službeni poti želodec malo pokvarila. Bila sem na jugu Srbije. Ti ljudje res ne znajo jesti nič drugega kot meso, meso in meso. Zraven pa še pečeno papriko. Druge zelenjave pa skoraj ni za dobit. Komaj smo si s sodelavko sprosle malo paradižnika in zeljno solato. Pa so naju tako čudno gledal, kot da imajo zajce pred seboj. Očitno pri njih zelenjavo jedo samo živali. Sem bila zelo vesela, ko sem prišla domov in so mi domači skuhali juhico. Ne morte si mislit, kako je pasala. Evo, že spet telefon. Se še beremo! Gobica
22. sep 2005 13:56
Claudia, moje diete je bilo konec pred skoraj pol leta, tako, da se še sama sebi čudim, da tako malo grešim 1-2x mesečno. Zato pa si bom danes privoščila. Težo kar pridno ohranjam in se nisem nič zredila. Ostale pa imajo očitno polne roke dela - saj jaz tudi sedim pred obupnim kupom papirja, ki me čaka, pa se mi nekako ne da. Zunaj pa spet dež. Za znoret. marjanca45
22. sep 2005 14:18
Marjanca - na zdravje! Glede mrka na forumu pa takole: mraz je zamrznil naše misli, dež pa odplahnil. No pa boljši popoldan vam želim. Komaj čakam na kosilo. Bo segedinar. Mnjam, že komaj čakam. Pa dober tek tistim, ki že imajo kosilo. bonaca
22. sep 2005 15:45
Zdravo, punce in fant! Vse sem prebrala in se strinjam, da je najbolje, da vse prevelike "cote" zmečeš stran ali pomanjšaš, saj jih tako nimaš v omari. Že pri vsakem kilogramčku viška je vse pretesno in takoj je človek prisiljen zmanjšati količine hrane oz. paziti. Če se zrediš, kar takoj ugotoviš, da ni kaj obleči. Spet delim nauke izkušenejšim od sebe. Se bom popravila kot sem bila pridna iz izključila plinski štedilnik, ko sem šla na forum pogledat, kaj je novega. Se je že zgodilo, da tega nisem storila, saj sem šla do računalnilka samo za nekaj minut. Te minute pa so bile zelo velike. Kakšno pa je kuhanje brez vode pa tako veste. Sedaj me čaka kuhana cvetača s korenčkom in solata, saj imam sadni dan. Verjamete, da pri nas že kurijo? Verjetno se pri Tomu bojijo, da bi jim plačniki zmrznili. Imejte se lepo kljub dežju in pazite na svoje kilogramčke. riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 22. sep 2005 16:09:03Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Hummus namaz