22. sep 2005 21:49
Ah,daj no tigrolina,seveda ti gre,sam ne se sam seb smilit.Saj nisi sama v tem boju,mi smo vsi s teboj!
Ko te bo prijelo pojest kaj sladkega,se vsedi za računalnik in poglej na naš forum,zmeraj se najde tukaj kdo,ki pove kaj vzpodbudnega,te potolaži ali pa tudi skrega.
Sej je nam tudi hudo in tudi me bi najraje vse skupaj poslale k vragu!
Ko pa vidim,kako se druge trudijo,si mislim,pa kaj sem jaz kaj posebnega da tega ne bi zmogla,sem morda kaj več od drugih,da si lahko privoščim takšne pregrehe.In ugotovim,da sem ravno takšna kot vse ostale,debela in vsega naveličana,toda če se druge vsaj poskušajo trudit za lepši jaz,zakaj se ne bi tudi jaz.
Ko pa je potem tako lep občutek,ko vidiš da ti uspe,da si nekaj naredila zase,da si vzela stvari v svoje roke.
Zatorej Tigrolina in vse ostale,ne se kar tako pustit.
Za koliko stvari si jaz nisem mogla zamislit,da jih ne bom več jedla,toda zdaj,ko sem že skoraj pozabila kakšen okus imajo nekatere stvari si ne morem zamislit,da sem te stvari sploh kdaj jedla.
In če tako zelo obožuješ čokolado,si jo pač privošči en mali košček kdaj pa kdaj,mogoče ti bo potem lažje,če boš vedela,da se kljub dieti nisi odrekla naj,naj slaščici.Saj je dovolj čist mali košček,sam toliko,da potešiš lušte.Včasih pa je zelo okusna zamenjava za čokolado en vroč poljub!
Ribica,hvala,saj me pašteta sploh ne mika.Sam res se ne morem več spomnit,kakšen okus ima in ker sem pozabila kakšnega okusa je,se mi je sploh ne lušta.In to dobro,kajne.
Sem pa danes za večerjo pojedla tri mini roladice,na katere sem nabrizgala kupček sladke smetane,povrh pa kar mal prevelik kos jedilne čokolade,potem pa še nekaj napolitank in potem mi je bilo že mal slabo od vseh sladkarij.
Ribica,kakšnega vica o čokoladi pa ne vem,ker tudi jaz čokolado obožujem in sem tudi spsobna pojest eno celo Milko kar tako mimogrede.
Torej punce in fant,pa sej ni tako hudo,saj držimo skupaj in smo najboljši team na planetu zemlja!
Kdo je najbolši frajer na svetu,
kdo hodi lažji po tem planetu?
Kdo sam sebe je v roke vzel
in veselo hujšat začel!
To smo 3md-jevci pravi,
ki nam je nakaj kliknilo v glavi!
Smo se na kulinariki zbrali
in se posvetili svoji postavi.
Smo veseli in nič več debeli
bomo skupaj pesem zapeli,
mi smo najbolši,mi smo taglavni,
mi zares smo zdaj postavni!