22. jun 2005 9:08
Dober dan, moje rožice !
Evo mene, saj ne morem brez vas. Pa to je mamilo. Le kaj bo, ko grem na dopust ? Potem bom potrebovala kar nekaj dni, da bom vse prebrala.
Tabina, nekajkrat sem že pisala - karkoli drugega, kot nažiranje z vsem, kar pride pod roko, je boljše. Sploh, če imaš tako zmedene dneve, kot so tvoji sedaj. Ko se bodo umirili, pa bodi spet pridna. Saj veš, kilca na kilco, pa šivi ne bodo več pokali......
Encijan revica, vem, kako to boli, ker sem sama imela tako sr..... 2x. Za znoret. Se je res treba paziti, ker se stvari lahko kar zakomplicirajo, zato se pazi. Glede Skale se strinjam, saj mrknem na dopust že 29.6. in me ni do 15.7. Upam, da pridem nazaj brez težav s hrbtenico. S sabo bom vzela kar dobro dozo anlagetikov, če bo slučajno kaj narobe. Pa upam, da se ne bom zredila. Bom pazila na hrano,saj bom na srečo imela možnost, pa tekala bom, pa plavala. Skratka, upam, da pridem takšna nazaj, kot grem tja. Predlani sem prvič v življenju prišla z dopusta 3 kg lažja. Komaj sem verjela, da je to možno.
Moram vam pa povedati, kako sem bila včeraj kruto postavljena pred dejstvo, da sem stara 46 in ne 26 let ali še manj. Kupovala sem si namreč kapri hlače in si izbrala kar nekaj modelov velikosti 40. V kabini pa me je skoraj kap, saj mi skoraj nobene niso bile prav. Bile so namreč tisti zelo nizki kroji, ki niti slučajno niso kompatibilni z mojo tazadnjo. No, "klasični" kroj pa je bil ta pravi zame, ampak sem vseeno, ko sem prišla domov, stopila na tehtnico, pa izmerila sem se. Pa se stanje ni spremenilo, čeprav sem se v kabini počutila kot ena velika bajsa. No, to je to. Včasih je dobro, da nas kaj postavi na tla, da ne bo na nebu prevelika gužva.
Pa spet malo delati - ha, ha, se mi ne da, ko je zunaj tako vroče - v pisarni imamo na srečo klimo, v mojem avtu pa je ni, tako, da ne rabim savne in se vsak dan intenzivno razstrupljam.
marjanca45