17. apr 2007 21:19
Ka to pomeni "regijo olivnega olja"? Jaz pa sn mislila, ka samo bučno obstaja. Fsaj na mojih kavbojkah je tak videt. Eh, spomin pa le mam. tumpika
17. apr 2007 21:19
Ka to pomeni "regijo olivnega olja"? Jaz pa sn mislila, ka samo bučno obstaja. Fsaj na mojih kavbojkah je tak videt. Eh, spomin pa le mam. tumpika
26. apr 2007 8:38
Pri celulitu pomaga tudi kopel, ki si jo pripravimo iz bršljanovih listov. Kar konkretno količino bršljanovih listov (dve prgišči) poparite z litrom ali litrom in pol vrele vode in jih pustite stati 10 minut, potem zvarek precedite in ga vlijete v kad, v kateri si pripravite preostalo vodo za kopel in potem kakšnih 15-20 minut v kopeli namakate kritične dele telesa. Postopek ponovite 2x tedensko. Sicer pa tako same veste, veliko vode je treba piti, masaža pa tako pomaga vsaka, pa naj bo zraven kakšno olje z učinkovinami , ki delujejo na celulit. Pa veliko uspeha. Aisha http://svetovanje-visa.jezakon.com Sporočilo je spremenil(a) Aisha dne 26. apr 2007 08:40:14
26. apr 2007 9:09
Sem se spomnila še na čaj, ki tudi pomaga pri celulitu. To je čaj iz koruznih laskov, ki odvaja vodo iz telesa. Ker pa čaj sam ni ravno preveč dobrega okusa, mu lahko dodamo jabolčne olupke, ki čaj izboljšajo, istočasno pa spodbujajo presnovo v telesu in prav tako pomagajo pri odvajanju vode. Aisha http://svetovanje-visa.jezakon.com
26. apr 2007 10:19
Kratka obnova Stegna masiramo z barcaffe luknje pa napolnimo s Santano. Vse skupaj prilijemo z bučnim oljem, nato s Philipsovim aparatom masiramo tolikoooo časa, da olje ne pušča madežev. Poskusite ne bo vam žal, saj boste le na ta način z lahkoto oblekli kavbojke, ki ste jih nosili, ko vam je bilo 16 let. p.s. pa naj mi kdo reče, da ni to Kulinarična tema Anamarija
26. apr 2007 10:21
Pa valjda ne šparate cunj še iz najstniških let? jade
26. apr 2007 10:33
anamarija1 je napisal/a: |
Kratka obnova Stegna masiramo z barcaffe luknje pa napolnimo s Santano. Vse skupaj prilijemo z bučnim oljem, nato s Philipsovim aparatom masiramo tolikoooo časa, da olje ne pušča madežev. Poskusite ne bo vam žal, saj boste le na ta način z lahkoto oblekli kavbojke, ki ste jih nosili, ko vam je bilo 16 let. p.s. pa naj mi kdo reče, da ni to Kulinarična tema Anamarija |
Ognjič
26. apr 2007 10:44
Aisha, kakšen mora biti bršljan za kopel proti celulitu? Mora biti tisti zeleni divji al je lahko okrasen (rumeno-zelen), ki raste pr men na balkonu? Če bo pomagu, bom celega pocufala
26. apr 2007 14:01
Sy je napisal/a: |
Aisha, kakšen mora biti bršljan za kopel proti celulitu? Mora biti tisti zeleni divji al je lahko okrasen (rumeno-zelen), ki raste pr men na balkonu? Če bo pomagu, bom celega pocufala |
26. apr 2007 14:07
anamarija, ne vem, če bi jaz hotela pasat v take kavbojke kot sem jih nosila pri 16ih, me je bilo precej več skupaj. Bom rajši s celulitom hodila okoli. Loni Makaroni
26. apr 2007 16:12
V odaji z naslovom Dobro jutro Slovenija je lani pred poletjem govorila neka gospa, ki se ukvarja "lepoto žensk" in je povedala, da je čisto vseeno katero kremo ali olje za telo uporabljamo, ni niti nujno, da je proti-celulitna krema, ampak je pomembno, da jo vsaki dan vmasiramo v kožo s krožnimi gibi, pomembno naj bi po njenih besedah tudi bilo, da pijemo veliko tekočine in pojemo veliko sadnja in zelenjave pri sladkarijah in maščobah pa malo pazimo. Rekla je tudi, da je to dolgotrajen proces in da ni dovolj, da se mažemo en teden, za kožo je treba skrbeti vedno in ne le pred poletjem. No povedala je še več, vendar se jaz po skoraj enem letu ne spomnim več vseh podrobnosti, bistvo pa sem napisala. Upam, da nam bo še pred poletjem uspelo izgledati vsaj približno tako kot si želimo. ADRIJANAMKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Pohorska gibanica