Celulit

biba  

član od: 26.10.2004

sporočila: 542

22. jun 2005 15:58

Pa da še jaz povem svoje izkušnje: Uporabljam kremo od Afrodite in mi je pomagala. Mažem se kak mesec redno 2 X na dan. Res je, da popijem veliko vode in jem ogromno sadja. Tudi s športom se ukvarjam. Sem pa v tem mesecu izgubila 6 kg. Predvsem v noge in zadnjico. biba

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

23. jun 2005 7:17

biba, a se samo mažeš ali tudi masiraš? Mimika

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

24. jun 2005 14:01

VELIKO HVALITE AFRODITIN ANITICELULITNI IZDELEK- UPORABLATE KREMO ALI MLEKO? tabina

s.fornitore  

član od: 23.7.2005

sporočila: 6

23. jul 2005 14:50

pozdravljeni! skratka, voda, gibanje in seveda zdrava in pravilna prehrana. No rezultat na moji sosedi, ki še danes uporablja izdelke Shapeworksa(hrana v obliki šejka, dodatki k hrani-vlaknine, vitamini, antioksidanti....)so ji res neverjetno pomagali..Skratka jst bi vam predlagal da se mal pozanimate o tem, ker sem pač videl na lastne oči da RES DELUJE...LP s.fornitore

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

13. apr 2007 16:19

Danes sem prebrala, da kofein učinkuje proti celulitu. Jutranjo kavico ne spijemo, ampak jo nanesemo na stegna. lp Anamarija

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

13. apr 2007 19:00

Kaj pa če bi kavico vseeno popila,zoc pa nanesla na stegna,misliš da bi pomagalo mojim luknjam lp goga

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

13. apr 2007 19:10

gogad pomoje je treba ravno tekočino vtirat, z zocem boš samo pospešila prekrvavitev:) s tekočino pa luknje zakrpala:)

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

13. apr 2007 20:44

Evo, jaz sem vedla, da ne boste verjeli je živa resnica, res Tako sem se nasmejala, ko sem danes tole prebrala, veste kje: V Žurnalu, na strani 32, pod Lepota&zdravje. Ja, moram priznati, da je dober vic ali pa ne. lp Anamarija

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

13. apr 2007 21:01

Enkrat na tedn pred spanjem se zmasirajte s totim pripravkom: Ena žlica kave, ena žlica morske soli, malo vode in malo olja (mandljevo, ...) zmešate, se postavite v kad, stuširate, namažete in namasirate s tem. Potem pa se samo z vodo stuširate, obrišete in hitro spat. Samo pazite, ka vas mož ne vidi. Moji kolegici se je zgodlo, da je ded prišo v kopalnico in se tak vstrašo, da je kuj zakričal. Če pa je bla cela črna! Ona se je še po frisu namazala. tumpika

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

13. apr 2007 23:01

Da še pristavim svoje mnenje:

Pitje enormnih količin vode pravzaprav ne vodi nikamor. Mislim, da odplakneš iz telesa še vse tisto, kar bi po pravem naj ostalo "notri". 1,5 - 2 litra na dan sta čist dovolj. Sama uporabljam kremo podjetja Clarins-Creme Masvelt Multi Reductrice. Res je malo dražja. Kar veliko časa jo imam, se lepo razmaže, ima prijeten vonj in zvečer po tuširanju imaš krasen občutek lahkote in svežine.

Diete nimam. Držim se tega, da po 18. uri več ne jem ničesar. Prej pa malce pazim, da ne naložim krožnika "ful", morda malce kombiniram.

Pri oblikovanju postave sem mnenja, da mora vsak sam ugotoviti, kaj ga redi. Strašno rada imam jogurt in mlečne izdelke. Ampak kaj, ko potem kar kipim..... kot kvas. Nekomu drugemu pa to ne deluje v tej smeri. Torej, vprašajmo se, kaj telesu ne paše, kaj je v redu.

In sploh, hrana je takšna, da ob naših naporih ne jemo zaradi lakote. Če bi se v večini primerov vprašali, zakaj jemo, bi dobili odgovor, da smo mogoče le žejni ali pa da so "lušti" tisti, ki narekujejo potrebo po hrani ne pa resnična lakota.

Kaj pravite, streljam v prazno? No, takšno je moje mnenje in pri meni deluje, le s seboj moraš razčistit, si malo s kremico pomagat in že boljši občutek, da delaš nekaj v pravi smeri, je tisto, kar ti da lepšo podobo sebe v ogledalu.

titta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti