16. apr 2007 8:52
Saj tudi jaz ga nimam, pa še nikoli nisem uporabljala kreme. Santano pa od včeraj lp Anamarija
16. apr 2007 8:52
Saj tudi jaz ga nimam, pa še nikoli nisem uporabljala kreme. Santano pa od včeraj lp Anamarija
16. apr 2007 9:02
Mene pa zanima, ali ima katera od vas izkušnje z masažnim aparatom Philips proti celulitu.Deluje na nekakšen vakum in bi rada izvedela vaše mnenje. Lp cufka
16. apr 2007 17:08
anamarija1 je napisal/a: |
Saj tudi jaz ga nimam, pa še nikoli nisem uporabljala kreme. Santano pa od včeraj lp Anamarija |
16. apr 2007 18:10
A zdaj pa še Philipsov masažer pomaga??? Še malo pa bo preveč uspešnih nasvetov?? ham-njam
16. apr 2007 22:01
tumpika je napisal/a: |
Naj živi bučno olje! tumpika |
Sem šla po bučno olje, pa zdej ne vem, kolk dni mora to bit namazano, da deluje...po moje bo do fish piknika čisto dovolj.
Ognjič
16. apr 2007 22:10
Ja, jaz sn si kupla dva litra, za vsako nogo eniga. Poleg tega, ka v kožo pridejo vse bučne sestavine, si po nekajkratnem mazaji že čista črna. Kakiga solarija ne nucaš spljoh! Ježušna, kak pa naj toto olje spravim vun s kavbojk? tumpika
16. apr 2007 22:16
Tumpika tejka77
17. apr 2007 7:29
tumpika je napisal/a: |
Ježušna, kak pa naj toto olje spravim vun s kavbojk? tumpika |
Kruh pomakaj, mogoče bo fleka zmanjkalo
Ognjič
17. apr 2007 10:10
Ognjič, darling, Slovenija se deli na regijo bučnega olja in regijo olivnega olja, ti boš pa z bučnim oljem na fiš pikniku na en svojevrsten način dialektično presegla ta dualizem....:))))) Vendelina jr.
17. apr 2007 10:16
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Bovla z metuljčki