15. apr 2007 11:24
Alisha, hvala za obrazložitev, pol jaz imam celulit ne celulitis lp Anamarija
15. apr 2007 11:24
Alisha, hvala za obrazložitev, pol jaz imam celulit ne celulitis lp Anamarija
15. apr 2007 11:25
Celulita ne moreš odpraviti od zunaj ampak od znotraj, iz skvojih izkušenj vam povem veliko VODE, VODE in še enkrat VODE. Pri meni so rezultati vidni po treh mesecih z dvema do tremi litri vode na dan. gianja
15. apr 2007 11:27
ena mš je napisal/a: |
Oprosti, da sem napisala Anamalija. Meni same kozlarije hodjo po glavi, ne zanalašč. Hvala, da si mi razložila. Verjetno si se mi fajn nasmejala-madonca hahah. Vprašat pa tud ni greh, naiven bit pa tud ne. lep dan! ham-njam |
15. apr 2007 12:47
Glede kave bo že držalo, saj coffeinum dodajajo v anticelulitne kreme. Kreme kupujem že dve desetljetji, prišla sem tudi do najdražjih znamk. Glede rezultatov pa... všeč mi je, da je koža gladka, celulit pa se ne odpravi. Se mi pa zdi, da je bolje, če pijem ogromno vode (do tega sem prišla šele lansko leto!) in pa kar je najtežje - da imama čim tanjšo plast podkožnega maščevja! Nek moj sicer petičen znanec je nekoč izjavil, da ženska mora imeti malo celulita, da je to sexy. kastrolca
15. apr 2007 13:39
Sedaj vem zakaj imam jaz še vedno luknje ,Anamarija pa ne.Ker se packa zBarkofetom,jaz pa s Santano....že od smeha so se mi luknje zmanjšale lp goga
15. apr 2007 14:33
Ne vem sicer kaj pomeni petičen, samo če je to sexy...morda... No, zdaj pa smo še ugotovili, da smeh zmanjšuje luknje Gogad, veš da je smeh učinkovit tudi za trebuh, danes pa ne bo treba delati trebušnih lp P.s Kofe Santana... jaz poznam samo skupino. prvič sem prilepila tega smeška. Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 15. apr 2007 14:34:57
15. apr 2007 19:19
Anamarija,a zato imam kar naenkrat tako majhen trebušček.Sem mislila da je od kolesarske ture ,ki sem jo ravnokar prevozila. Da ne poznaš Santana kofeta.....ko se vidiva ,upam da še v tem življenju,ti prinesem pol kilce za poskušnjo. lp goga
16. apr 2007 7:15
Bom še jaz pristavila svoj lonček. In sicer lnsko leto sem veeeeliko pila ( 4-5l vode/dan ) imela rekreacijo 3-4/teden ( intenzivna hoja v hrib ) ter uporabljala izdelke od Justa proti celulitu ( piling za tuširanje, gel ter občasno ampule), redno masirala in rezlultat je bila zelo napeta in čvrsta koža brez pomarnčnega videza. Tako,da tudi danes začnem s to kuro in upam na enaki uspeh. Lep poudrav, Priv. priv
16. apr 2007 7:31
Ne rabiš nobenih krem, samo Santana kofe pa bicikel a ne Gogad lp Anamarija
16. apr 2007 8:11
Uporabljam kremo proti celulitu in sicer tako, da jo celo leto nanašam na strateška mesta (namesto običajne kreme/losjona). Je čisto vseeno, kaj se uporablja, pomembno je, da se to stalno uporablja, ne pa, da se vsako leto udari eno dvomesečno kampanjsko mazanje, potem pa spet nič do naslednjega poletja. Celulita nimam. Včeraj sem oblekla kavbojke, ki sem jih nosila pri 16-letih in sem jih lepo zapela!!!! Sem bila tako ponosna nase, da sem takoj pojedla malo čokoladnega sladoleda. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Pohorska omleta