20. jun 2005 10:49
Na Kitajskem celulit velja za bolezen, ki jo je nujno treba zdraviti. Pri nas pa smo se (vsaj jaz) sprijaznili, da celulit je in konec. Koliko stane tista kolekcija Just?
20. jun 2005 10:49
Na Kitajskem celulit velja za bolezen, ki jo je nujno treba zdraviti. Pri nas pa smo se (vsaj jaz) sprijaznili, da celulit je in konec. Koliko stane tista kolekcija Just?
20. jun 2005 15:56
Za sebe vem, da me je celulit preplavil, ko sem začela jesti kontracepcijske tablete. Mislim, da večina celulita izvira od hormonskih tablet. Ne prav ves, pa vendar.... Patricija
21. jun 2005 7:18
Celulit je sekundarni enski spolni znak, torej ga imajo vse enske, kot imajo prsi. Ene imajo zelo velike, pri drugih jih ni opoziti. Tako je s celulitom, pri enih ga ni videti, pri drugih ga je mnogo. Aja, sinoči sem se natančno pogledala in ugotovila, da ga imam res manj po tisti enotedenski kuri v raznih whirlpoolih in podobno. DAnes si grem kupit e eno kremo in potem bomo videli. Kava je zelo slaba baje za celulit. Morda sem slabič, ampak ne morem se ji odpovedati. Seveda sem med tistimi, ki sem celulit e posvojila in se ne vznemirjam več kot toliko. Dokler me ne boli, bo verjetno tako.
21. jun 2005 9:06
cene Justovih izdelkov so visoke, izdelki pa so naravni brez kakršnihkoli konzervansov.... Kolekcija proti celulitu vsebuje Ideal body gel za tuširanje (piling) 200ml 5.900,00 SIT Ideal body krema (učvrsti kožo) 100ml 5.900,00 SIT Ideal body gel (topi celulit) 100ml 5.400,00 SIT Ideal body ampule (većja koncentracija naravnih zelišč - učinkovin kot v gelu) 10x5 ml 5.600,00 SIT Za kuro potrebuješ vsaj gel in ampule. tanja tominec
21. jun 2005 9:52
Tanja, pa si jih ti sprobala ali je to informacija z druge roke? Gobica
21. jun 2005 11:05
Ženkse in dekleta - če se že odločate za kake maže in kreme, vam svetujem tole. vsakodnevna masaža med tuširanjem in uporaba dove Firming kolekcije. meni se je poznalo, smo biti moraš pač vztrajen in to ti mora postati navada. Če se odločiš masirati in mazati vsake par dni, ker se ti vmes ne da - to ni nič. Glede Justa pa - meni je super, res pa je zelooo drag. Ampak pomaga pa tudi, vse njihove kreme. Torej, če boste raskirale več denarcev, Just je dobra izbira. Dove sicer ni primerljiv, a še vedno zadovoljiv. Voda, voda in še enkrat voda ter vsakodnevno gibanje in uravnotežena prehrana sta pa na prvem mestu. Brez tega ni nič. No, saj nasvetov sem polna, držim se jih pa tudi ne popolnoma. Samo potem pač ne smemo tarnati, kajne? Lep pozdravček, S.
21. jun 2005 12:40
okej, malo sem pozna, ampak sem baral rikverc in nisem mogla odnehati... korenje! zdaj pa ti mene poslušaj. 1. imam 8 let staro punčko, zelo vitko deklico, ki 2x tedensko trenira tenis, pa nasploh je kot ostali otroci skozi v pogonu. jemo zelo malo ocvtre hrane, pijačo s co2 v glavnem pijemo na praznovanjih, torej redko. njena najljubša pijača za potešitev žeje je VODA: PO vseh tezah torej se ji naj ne bi pojavil celulit. pa ga to ubošče že zdaj ima. pri somih letih se ji, če ji nagubaš kožo na ta zadnji ali stegnih, pojavi pomarančna koža. 2. si se kdaj vprašal koliko korakov naredi povprečna ženska med gospdoinjskimi opravili? koliko gibov? zagotovo precej več kot povprečen moški, ki gre 2x na teden na fitnes šimkerirat, ali pa 1 x tedensko na rekreacijo, sicer pa v svojem varnem fotelju s pivom v rokah gleda TV. celulit ni odvisen samo od gibanja, kot smo že ugotovili, vplivajo tako hrana, kot tudi geni. v glavnem pa se pojavlaj pri ženskah. moški so pač špehasti. no, vse to ne spada v to temo, ampak so me pa prsti srbeli... sama uporabljam afroditino anticelulitno mleko. kožo dobro navlaži, z masažno rokavico bi ob vztrajni uporabi najbrž uspela kaj spremeniti. glede na ceno pa mislim da je ena izmed najdostopnejših. lp, tabina
21. jun 2005 22:53
Uf,vidim da ni moja hči edina ki ga ima pri osmih letih,kljub treningu!!! Bernarda
22. jun 2005 8:07
Ravno sedaj delam kuro z Justovimi izdelki, vsak dan - zjutraj in zvečer in se zelo pozna. Res pa si na namazano kožo oblečem anticelulitne hlače (kupila v lekarni že pred več leti) in sedem na kolo. Lansko leto sem bila bolj lena in sem se mazala vsake par dni (1x teden) pa nisem opazila kakšne razlike. Tako kot pravi Anomis, moraš biti vztrajen in dosleden. Imela pa sem srečo, saj sem kolekcijo - kremo, gel za tuširanje in gel dobila kot super darilo za uspešno predstavitev. Kupila sem samo ampule. tanja tominec
22. jun 2005 15:11
Tanjatominec... samo komentar na tole: cene Justovih izdelkov so visoke, izdelki pa so naravni brez kakršnihkoli konzervansov.... To ni popolnoma res, ker če krema ne bi vsebovala konzervanskov, bi segnila, kot segnije zelenjava. Torej, vsaka žauba vsebuje konzervanse, razen Lush, kateih izdelke moraš hraniti v hladilniku (maske). dilingKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Zdrava orehova potica