*** OPOZORILO UREDNIŠTVA ***
Na spodnjem linku lahko vidite grozljive prizore mučenja živali zato ste opozorjeni pred odpiranjem!!!
Poglejte si tole...in presodite
< http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_f>
HERMAN
*** OPOZORILO UREDNIŠTVA ***
Na spodnjem linku lahko vidite grozljive prizore mučenja živali zato ste opozorjeni pred odpiranjem!!!
Poglejte si tole...in presodite
< http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_f>
HERMAN
5. mar 2005 11:39
GROZA!!!!!! Pa naj še kdo reče, da jim je vseeno in da jih ne moti, da nosijo krzno... Ampak realnost je, dokler se bo krzno nosilo, se ne bo (na žalost) spremenilo. maychi
5. mar 2005 11:42
Res je grozljivka. Zadnjič sem gledala tudi video o tjuljnih - le kako lahko... LP Tina
5. mar 2005 12:14
! Človek ostane brez besed. Krzno je lepo samo na živalih. Ko jim ga takole na krut način slečejo in iz njega naredijo"čudovite" plašče,vsa lepota krzna izgine,krzno postane žalosna zgodba ubogih,nič krivih živali. Ženska v krznu zame ne nosi krzna,ampak žalostno zgodbo......... Marjetka cvetka
5. mar 2005 12:24
Kruto, grozno! Svet je danes poln norcev, ki so sposobni narediti še kaj več kot žival zaradi denarja živo odreti...spomnimo se posnetka obglavljenja američana, ki je krožil po spletu. Jaz sem videla le prvih par sekund, nato sem ugasnila... Kljub dejstvom okoli grozot, ki se dogajajo po svetu, pa vseeno menim, da tovrstna tematika ne sodi na portal Kulinarična Slovenija...ne vem, no...ta naj bi bil po mojem mnenju namenjen bolj razvedrilu... LP; V.
5. mar 2005 12:42
Linka tudi slučajno ne bom odprl... mislim si pa, da bi hetero lahko dodal kakšno OPOZORILO pred ogledom(.........pred ogledom se posvetujte z zdravnikom ali itd...) Bojan
5. mar 2005 13:02
jaz tudi ne nameravam linka odrpeti! SEM PROTI NOŠENJU KRZNA in preziram ljudi, ki ga nosijo z užitkom in se jim to ne zdi nič slabega!!!!!! Da ne komentiram oddajo Tistega lepega popoldneva, kjer sta bili v gostih jadranka Juras in Nika Urbas. Ta slednja nima dveh zrnov koruze v glavi!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. se opravičujem na taki agresivnosti ampak me take stvari zelo razburijo! nina
5. mar 2005 19:33
Tudi jaz ne bom odprla linka, ker me je obšla slabost že samo ob slutnji, kaj bom tam videla. Sem odločno proti nošenju krzna! Ob vsej poplavi ostalih materialov enostavno ne morem razumeti ljudi, da se mirne vesti odenejo v trupelca nedolžnih živalic. Nina, se strinjam tudi s teboj, glede oddaje "Tistega lepega popoldneva". Grozljivka! Pozdrav vsem!
6. mar 2005 11:53
Nisem odprla. vem kako to izgleda - sem že videla. Če že, potem bi nosila umetno krzno.
6. mar 2005 12:10
Dovolite mi samo majceno opazko: kdaj ste zadnjic pojedli socen zrezek ali morda govejo juhico ali pa tako zelo priljubljen prsut? Saj vem, da sem hudobna boste rekli, ampak lepo vas prosim, ne delajte si utvar. Malo poglejte kako delajo z zivalmi ki jih redijo za zakol, da pristanejo v mesnicah in nato na vasih kroznikih. Herman ti opozorilo urednistvu, tebi pa opozorilo da premisli, predno dajes kaj takega tukaj gor (datum je sicer precej star, v glavah ljudi pa zato ni nic kaj bolj poslihtano). Pa brez zamere Vesna Vesna Milek Recko
6. mar 2005 17:15
Pridružujem se izjavi Vesne Milek Recko. Ste kdaj videli kako delajo s psi pri zakolu, pozneje jih pojedo za delikateso. Mislim, da ta komentar "ali nosite krzno" ne sodi v ta forum. Pridite v Egipt kjer se boste videli kako delajo s psi, osli in ostalimi živalmi. LpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Pizza s pršutom