1. mar 2005 19:18
Na pomoc! Meni pusca ze na vseh koncih. Se kri je po moje vodena danes. Popila sem ze 6 steklenk vode (3 litre) in zdajle se nacejam s cajem.
Marjetka Cvetka, bratje Srbi imajo tako dobro hrano in se zdrava je po vrhu vsega. Cudezno se mi je uredila prebava :o)). Cudno ane, od vse te masti hahahahaha.
Ej punce, hvala za vso vzpodbudo. Prileze se in ceprav tako vodeno gledam, sem domacim pripravila odlicno kosilo. Pravi mazohist sem in celo uzivala sem ob kuhanju. Pecenega piscanca (da so mi sline v potokih tekle), krompir v kosih in popecen v mascobi, ki jo je spustil piscanec, zelnato solato s fizolom in za sladico se pecene banane s stepeno smetano (v dneh ko me ni bilo so popolnoma pocrnele in so bile za ponucat!). Sama pecenih banan tudi videti ne morem vec, ker so tako zelo sladke. V zacetku pa nisem utegnila ust odpirat dovolj hitro, tako so mi bile dobre.
V trebuhu, ne samo da mi kruli, prav grmi mi! Pred sabo pa imam vrecko cipsa, svinjsko klobaso, bel svez kruh in polno sladkarij ... ja pa ja, pollitrskoflasodonata :o)). Pa za spremembo tudi tekne, namesto vode :o). Prav posteno me je zaskrbelo ko ste napisale, da vam jo ze zmanjkuje in sem si raje malo Donata privoscila, da ne boste brez ostale.
Jutri pa meso, hvalabogu. Sicer bom spet purana (za kazen) in zeleno solato in verjetno se kuhan korencek z malo popra. Komaj cakam, da bo jutri!
Takole, "ta vodene" in ostale "ta shujsane", lep vecer vam zelim. Hvala vsem za prijazne besede. Zdajle se bom pocasi spravila med rjuhe, ker cez dan nisem utegnila, na nogah pa sem ze od 2.30 in posteno zmatrana. Gotovo se mi bo sanjalo od pleskavice v lepinji, s kajmakom in cebulo :o(
Lahko noc in zdrzite se teh par uric do jutri. Pa "sladke" sanje vam privoscim :o)
Marina5