1. mar 2005 12:37
Ojla, vodnarke & Co!
Zunaj je tak lep sonček, meni pa tako iz nosa kaplja in curlja, da me že vse boli! Kot vidim, pa nisem edina! Tole je udarilo kot strela z jasnega, tako da upam, da se bo tudi pobralo tako hitro!
Sicer pa sem na sadju (že drugi dan - namesto vode). Malo sem preskočila en Š in OH dan, da sem vas ujela, saj mogoče se katera spomni, da sem ga februarja malo biksala in grešila in zato prirejala dneve.
V nedeljo sem si za večerjo ali pa bolje za pozno kosilo privoščila prekrasno kitajsko pojedino (koščki piščanca in purana z ogromno zelenjave in malo sojine omake). Bilo je mnjam, tako da sem se okužila s kitajsko kuhinjo in jo bom najbrž poskusila prakticirati vsaj enkrat na teden! Sicer čisto s preprostimi stvarmi za začetek, pa vseeno. Razen okusa mi je všeč tudi to, da je jed tako hitro pripravljena.
Zelo pa uživam tudi v gibanju in rekreaciji (hoja, tek, pohodi na bližnji hrib), tako da je tudi to najbrž pripomoglo, da so se kg pomaknili navzdol. Danes zjutraj 56.5, tako da mi do prvotno zastavljenega cilja manjka še pol kilce.
Marjanca45, v soboto sem sprobala tvojo progo in je res super! Sem se ti hotela že oglasiti, pa me baše čas! Bom napako popravila!
Uživajte v soncu in preženite mraz s toplimi mislimi!
Encijan