13. jun 2005 10:07
lep pozdrav, suhice, stare in nove!
andrina, pozdravljena!
najprej glede sladoleda!
verjamem, da ti ga je škoda vreči stran. nekaj ga prišparaj, ker imaš še vedno vsake štiri dni sladkarije za večerjo, kar se pa ostalega tiče, ko boš imela prijatelje pri sebi, na kakšnem pikniku ali popoldanski kavi, jim ga vsakič postrezi, naj uživajo, naj praznijo zmrzovalnik, ker vsaka kepica, ki bo šla v njihova usta, ne bo šla v tvoja in tako ti bo zrastla samozavest!
Kar se tiče sadja, si poskusila morda suho sadje? In ali si bila pri zobozdravniku, da bi ti poskupal svetovati in ti omilil problem?
Tudi jaz sem na pragu tridesete obletnice v avgustu, ampak na presenečenje vsakega, ki mu to omenim, se jaz tega veselim, in to zato, ker se zdaj pri tridesetih dosti bolje počutim kot sem se 10 let nazaj, dosti več samozavesti, dosti več modrosti, najlepše pa je, pa se ne hvalim, drage dame, ampak sem upravičeno ponosna na to, da na mojih stegnih NI CELULITA (več). Od vse te silne vode in zelenjave in sadja so stegna napeta, in ko se dam v kopalke, sem tako vesela, čeprav je trebuščka še veliko za izgubiti in še kje kako kilo prerazporediti.
marjanca, verjetno so bile hrenovke pokvarjene, dobro, da si se tako izlizala, lahko bi bilo dosti hujše!
Ja, raport je treba oddajat vsako jutro pa po vsaki opravljeni nalogi. Vesela sem, da si nekoliko pomirjena glede sina, upam pa, da bom jaz z malim uspela zgraditi tak odnos, kot ga imata vidva, da me bo, ko bo odrasel, spoštoval, kot spoštuje tebe!
MARJANA!
dosti deklet tule se je moralo navaditi, da je šele ob 16.30, sprva je bilo hudo, a so same rekle, da ko so se prepričale, je šlo. Si prepričana, da res ni nobene možnosti, da si v skodelico pripraviš mešane solate, ko so beljakovine, z narezanim mesom, naslednji dan riževo solato....?Tako sem reševala probleme jaz. Resda je bila hladna hrana, a za potešitev je je bilo dovolj. Energija pa je ponavadi odvisna ne toliko od hrane, ker je v tej dieti zaužijemo dovolj, ampak še od ostalih dejavnikov. Priporočam pa ti vitaminske tablete, kakšen c vitamin, kalcij ali pa magnezij, morda kdaj tudi železo.
veliko uspeha!
brittney