ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

1. jun 2005 14:45

Pozdravljene! Nekaj časa sem vas samo brala, ker za pisanje nisem imela časa. Pa itak sem spet na tlu z mojim hujšanjem. Sem sred menzusa in včeraj na škrobni dan pojedla za večerjo 3 palačinke namazane z evrokremom. Ne morete si mislt, kako mi je. Sram me je vas, ki me spodbujate in sebe, ker se ne znam kontrolirati. Sem hotela imeti danes vodni dan, pa ne gre. Saj vem, da boste rekle, ah saj to ni nič, kar lepo naprej pa bo. Ampak to ni to. Berem vas, da kljub pregreham vam gredo kg dol, men pa ne dol ne gor. (no 1 kg je šel gor, ampak ni čudno) Vsem, ki ste polne elana in vizije za naprej, želim vse dobro in čim manj kg. Jaz pa ne vem, bom vidla... becki

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

1. jun 2005 15:07

Nekaj časa nišem šla na forum, pa je toliko novega, da se ne znajdem več!! Da ne bi komplicirala - vsem, ki se vam je zgodilo kaj lepega iskrene čestitke, onim drugim pa - korajža velja, za vsakim dežjem pride sonce. Saj bo, le včasih je treba malo počakati. Pa hvala za lepe poročne slike! Becki, vsak kdaj greši - tudi manekenke. Če ni prepogosto, si odpusti, za vraga! Če si na sredi diete, si itak v najbolj kočljivem času, ko večini ne gre nič "dol". Lepo nadaljuj in bodi pamretna. Ko te drugič popade požrešnost, si pa skušaj želodec napolniti vsaj z dovoljeno hrano za tisti dan, ne takoj usekat po najbolj redilnih rečeh. PMS lahko potolažiš tudi s 70%-no čokolado, ki praktično ni škodljiva. Nekatere se sprašujete, kako bo potem, po koncu. Ne se preveč obremenjevati s tem! Sprijazniti se je treba, da imamo telesa, ki bodo vedno, vsaj po malem, hotela skladiščiti špeh. Saj tudi sladkorni bolniki ne držijo svoje diete 3 mesece in potem pričakujejo, da bodo za vedno ozdravljeni.Sreča je, da sedaj vemo, da lahko jemo, celo veliko in dobro, le da ne vsega pomešano v enem obroku. Seveda pa si po koncu diete lahko občasno privoščiš tudi lazanjo "z vsem", pa bolonez špagete in podobne reči. Zaradi občasne kršitve kile ne pridejo kar nazaj. Če pa bi to delal vsak dan.... Uživajte na sončku! Lisa

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. jun 2005 15:08

Hoj,hoj,hojla! Tudi jaz danes na OH.Pravkar sem pojedla špagete z paradižnikom in česnom.Kakšna sladica bo padla zvečer še ne vem,sam najbolj se mi lušta sladoleda. Z praznovanjem sem menda zaključila,vseeno pa hvala za čestitke. Jaz sem se diete že tudi dobesedno naveličala in komaj čakam da bo konec.Kar kriza je,ker se kile nikamor ne premaknejo,bliža pa se že drugi vodni dan.Upam,da bo potem tretji mesec kaj učinka.Mogoče res malo preveč pojem,čeprav se drugače trudim jest lepo po razporedu,očitno so količine prevelike.V glavnem,jaz bom vztrajala do konca,ni kaj! Mejte se lepo in ne se dat! Marjetka cvetka

Lenc  

član od: 1.6.2005

sporočila: 1

1. jun 2005 15:21

Pozdravljene drage dame, berem vas že več kot mesec dni, tokrat pa se vam prvič tudi oglašam. Na začetku bi se vam najprej zahvalila za motivacijo in samo dejstvo, da sem se vam pridružila v dietiranju. Pri 28 letih in okrogli stotici sem se odlocila za prvo dieto v svojem življenju in po mesecu dni sem tako nad dieto kot tudi nad vami ultra navdušena. V prvem ciklu sem skegljala 8 kil in upam, da niso zadnje, ki se bodo stopile do konca diete. Kokos, tvoji rezultati so me preprosto impresionirali, ostale pa ste me drzale pokonci tudi takrat, ko sem s keksi v roki premišljala ali je boljše odpreti škatlo ali vklopiti računalnik in malo prebrskati vaša vsakodnevna poročanja. Do sedaj sem se vedno odločila za vas. Hvala vam vsem! Lenč Lenc

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

1. jun 2005 15:43

Hali halo, kako ste danes? A ni en krasen dan... mislim, da si bom natankala plastenko vode in jo izpraznila na terasi - res rabim par minut dvignjenih nog. Rožica meni se pa res ne zdi kaj narobe z riževo čokolado na Š dan Encijan, ja, midve bi bili dober tim - skupaj bi obe shujšali na manekenske mere! Tabina, če ti tehtnica napiše "eror" je to verjetno znak za prazne baterije - pa nič hudega, boš pa od naslednjem pogledu na številke bolj vesela ;-) Olina, hja, res je svet majhen, poslala sem ti mail. Bom pa ob priliki še kak link s sliko gor pripopala, morda pa se še s katero drugo poznamo... Punce, prijeten dan in uspešno hujšanje, Darchy evo se link: http://darchy.moj-album.com/album/416247/?os=41 Sporočilo je spremenil(a) Darchy dne 01. jun 2005 15:46:09

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. jun 2005 16:13

Uuuuuuuuu,Darchy,na kameli! Tista trebušna plesalka bi tudi rabla našo dieto,ji špehec kar čedno dol visi! Lepe slike! Pa na zdravje! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 16:31

Darchy, sej meni se tudi ne zdi kaj takega. Riž je riž! :)))) Glede plesalke se popolnoma strinjam. Kako smo si ljudje različni, eni imamo premalo samozavesti, če smo popolnoma oblečeni, kaj ne Darchy ( meni se zdiš prav simpatična, nič preveč "obložena" :)) ) eni pa je imajo še slečeni preveč! He,hee,.. Je pa zanimivo kako se počasi spoznavamo še vizualno, čeprav se nismo srečale. Upam, da se še bomo. Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

1. jun 2005 16:44

Zdravo, tudi jaz sem pomislila, da bi tista trebušna plesalka potreboval 3MD, pa saj to večkrat pomislim tudi v svoji okolici, ko vidim predebele ljudi. Kaj je sploh mogoče, da še niso slišali za 3MD? Vem pa tudi, da se naj brigam zase in bom imela celo življenje kaj delat. To je pač malo babjega opravljanja. Moram pa se vam pohvaliti, da že en mesec držim izgubljene kilograme, tudi malo manj je že pokazala tehtnica. V teh vročih dneh mi voda prav paše, ni je težko piti. Darchy, ti si prav simpatična punca, fotogenična si, skratka super! LP riba-ribica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 18:31

A je kdo gledal odajo Z VAMI na Slo1? Bila je pravkar na sporedu. Debaterali so o prehranjevanju, "zdravi prehrani",.... Sem ujela samo konec oddaje, ko je nekdo kementiral zdarvo prehrano ( sadje zjutraj, ločevanje po Oh in B). Pa me zanima, če je bilo rečenega kaj več na to temo, kaj koristnega? Ponovitev je v petek ob 10:40. Bom videla če bo čas si jo bom ogledala. Prosim za komentarje, če je kdo gledal. Čao! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

1. jun 2005 18:40

Rožica, hvala, si bom ogledala to oddajo. Informacij ni nikoli preveč. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti