31. maj 2005 14:22
Pozdravljeni vsi, ki sodelujete na forumu. Sem nova na forumu, kot tudi na 3 MD. Za mano je 20 dan, shujšala sem 5 kg. Toda, če ne bi bilo vas punc se to ne bi zgodilo. V svojem življenju sem shujšala že najmanj 300 kg, sprobala vse mogoče diete (najbolj uspešna je bila pilotska dieta - 24 kg v 6 mesecih, ki pa nikakor ni zdrava. Težo sem držala 2 leti z veliko odrekanja.). Toda vse diete so bile s časom neuspešne. Vedno si se moral nečemu na veliko izogibat, kar pa je bilo za mamo z dvema majhnima otrokoma zelo težko. Kuhala sem vsaj po 2 raznovrstna jedilnika hkrati. Sedaj pa sta otroka že odrasla in tega problema ni več. Še več, ko sem prinesla domov 3 MD, so me vsi nejeverno gledali in tako za hec ter meni v podporo želeli dieto preizkusiti z mano. Rekli so, da to itak ni nobena dieta, ampak navadno "žretje". Tako ima tudi mož danes 6 kg manj. Prve dneve si sploh nismo upali na tehtnico, sploh kadar smo si privoščili anormne količine pečenega krompirja, raznorazne zelenjave in solate ali pa velike pizze s paradižnikom in raznovrstno zelenjavo.......pa tooortiiiiceee. Moram priznat, da je bilo veliko, veliko smeha in nejevernih Tomažev. Skoraj sem že obupala pri večnih 83 - 80 kg-pozimi in 75 kg poleti (pri višini 170 cm), se sprijaznila, da bom pač debela, .....pa tudi da sem konec koncev že tudi v letih (43 let) in glej ga zlomka dobim v roke 3 MD od prijateljice in njene hčere. Seveda sem šla najprej preverjat vse možno na internet in najdem vas: Veliko, veliko nasvetov, spodbud, celo receptov. Za vse se vam zahvaljujem. Upam, da če bo kakšna kriza.... se lahko obrnem na vas? Veliko uspehov še naprej. loti