ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

26. maj 2005 21:28

3 dni sem grešila!!! Samo kruh, kruh, kruh....meso+kruh, kruh,.... :/ upam, da se ne bom preveč nazaj zredila.. oz. da se nisem. na tehtnici ni kazalo več kg, to mi je čudno... Ampak ju3 pa začnem z vodnim dnem, ki sem ga pomotoma pred 4 dnevi preskočla... in odtlej ne bom, NE BOM več grešila! Stresi so v večini mimo tak da sem pomirjena in nič več pretirano lačna... Če želite čimveč shujšat, probajte zmanjšat obroke, vsak dan redno gibanje ter ogromno vode. Čar je predvsem VODA. Lep pozdrav in lep večer Tina

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

26. maj 2005 21:30

3 dni sem grešila!!! Samo kruh, kruh, kruh....meso+kruh, kruh,.... :/ upam, da se ne bom preveč nazaj zredila.. oz. da se nisem. na tehtnici ni kazalo več kg, to mi je čudno... Ampak ju3 pa začnem z vodnim dnem, ki sem ga pomotoma pred 4 dnevi preskočla... in odtlej ne bom, NE BOM več grešila! Stresi so v večini mimo tak da sem pomirjena in nič več pretirano lačna... Če želite čimveč shujšat, probajte zmanjšat obroke, vsak dan redno gibanje ter ogromno vode. Čar je predvsem VODA. Lep pozdrav in lep večer Tina

Joni  

član od: 17.5.2005

sporočila: 9

26. maj 2005 21:53

Halo pupe! Kot sem obljubila, vam javljam kako je minila moja OH pica. Super je - boljša od testenin. Testo sem namazala s pelati, obložila s svežimi šampinjoni, ki sem jih pred tem popražila in sem jim dodala bučke, ki sicer nimajo ta dan tu kaj iskati. Jaz jih jem (zame so zelenjava)! Zraven sem dodala še sveži paradižnik in čebulo. Njami. In se bolj obnese kot testenin - sem sita do večerje! Dudlarka, 3 kile v treh tednih je megauspeh. Pravzaprav je po logiki že to preveč, sploh če imaš malo za shujšat. Počasi, pa sigurno! Je boljše več po centimetrih it dol, kot po kilah. Eko - lahko nočko in vzdrži! Joni

dudlarka  

član od: 26.5.2005

sporočila: 5

26. maj 2005 23:10

Joni hvala!! Samo kaj ki vem, da če bom pojedla en "mega-obrok" (varjanta krožnik in pol) bo šlo vse spet nazaj gor... Kaj za trebuh zmanjšat pomagajo večinoma trebušnjaki? Kaj še pomaga za to? Ne da se mi tolko trebušnjakov delat...me žće hrbet boli!! Lahko noč pa ne pozabit sadja jutr jutri :) dudlarka

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

27. maj 2005 7:08

Jutro! Danes pa jaz odpiram kofetkanje-pa sploh ne pijem kave-hehe Marjanca držim pesti zate, da bodo novice take kot si jih želiš. Busy Bee, držim tudi tebi pesti za izpit. Sporoči kako je šel. Človek ne more verjet,da je tolk mal ura, jaz pa že pokonci. No danes imam OH dan. Naredila sem si že zajtrk,pomarančni sok. Za kosilo bo pica, potem pa kakšen sladoled, mogoče pa kos kruha+marmelada. Včeraj sem imela eno neprijetno srečanje. In sicer, počutila sem se odlično, hlače so bile na komot, majčka ne preveč oprijeta, skratka občutek je bil, da sem res nekaj centimetrov izgubila. Pa srečam teto in me vpraša po dijeti,...Pa pravi sej si res luškana, sam še te kile ti nagajajo, pol boš pa super, ko bodo šle dol. Ma mi je vse dol padlo. Sem si mislila, kaj rajši nisi bila tiho. Mah, bo že,upam. Pridne bodite, naj vam sonček sveti še za mene, jaz pa pred bukve puhica

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

27. maj 2005 7:40

Šmentana žlahta in prijateljice in ne vem kdo še vse.Puhica saj poznaš tisto"ČE FOUŠIJA BI GORELA BI NE BILO TREBA DRV"No te naše žlahtnice bi se grele celo zimo zastonj.Glede kg -koliko ima katera za dol spravit,pa nisem mislila,da vas ki ste majhne in imate 50 kg ne bi smeli motiti,samo pomislim na to,da moram jaz skoraj toliko shujšat do normalne teže kot ste ve zdaj težke.Pa smo spet pri foušiji.Sicer pa saj vse sami nosimo eni malo težje eni se pa delajo,da malo lažje.Sicer je pa danes na sporedu sadje,sam kaj ko se začenja vikend.Težka bo do ponedeljka. Veliko sonca in korajža velja !! jesen

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

27. maj 2005 7:52

dudlarka, saj vsi v glavnem jemo tako- do 4h sadje, kjer s ejaz ne omejujem preveč, potem pa ob 4h kosilo- zrezke ipd si en dan prej pripravim, natrebim solato, pač kar se da. da se ma marsikaj. saj ni nujno da so zrezki, lahko si skuhaš juho, pa poješ govedino, piščanco, tudi naravni zrezki so res hitro pečeni, v omaki pa te počakajo prav okusni od prejšnjega dne. če pa nisi ljubitelj zrezkov, pa je možnosti za mešane res okusne solate prav nešteto. neverjetno, kako je vsaj meni, ta dieta razširila obzorja! kar pa s etiče tega, d ako poješ krožnik in pol, da bo šlo nazaj- pusti se presenetit- počasi a vztrajno, s sitostjo s eda ob ločevanju prepričat celo najbolj vztrajno tehtnico- ali meter. o tem sem prepričana. če se le držiš predpisanih kombinacij. marja, glede na to, da formiramo himne, lahko tudi en forumaški slovar. in mišelinke so že na seznamu :))) sem se nasmejala :) DOBRODOŠLA! pa kot pišemo, kilogrami morda niso naši zavezniki, so pa cm, meni prav prikupno hlače lezejo danes s pasu :) z vago sem pa itak skregana! aha, darchy, 16 km...tu je catch. heh, mojih pet pol je samo ogrevanje ;) hudiča ko ni prave steze za rolanje, ko s ez otroci rolamo nonstop kričim, naj rola ob strani, ker obvezno po poljski cesti takrat avtomobili naganjajo. busy bee, držimo pesti za izpit, marjanca, s tabo pa je itak v mislih cel forum. naši sta! artemis, če jaz seštejem vsa sporočila si grešila več kot en teden ;) :)))))))) saj bo, spravi se k sebi, veš da te me opazujemo :)) puhica , o zavisti pa smo že več kot preveč rekle. ko ti ženska reče kaj takega, enostavno presliši. mislim,d a so tukaj moški veliko bolj objektivni. nič, tale petkov šiht še oddelamo, potem pa vroč vikend! juhuhu, poletje je tu! imejte se, tabina

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

27. maj 2005 8:00

Živjo. Forum še kar naprej prebiram, vedno se najde kaj zanimivega. Jaz in Darchy sva bili skoraj na istem, z najmanj izgubljenimi kg. Sedaj se končuje že drugi mesec po končani 3MD dieti in so kg še vedno na istem. Sem zadovoljna, če že dol noče več. Še naprej ločujem, vendar se ne držim nobenega vrstnega reda, pa enkrat na teden imam sadni dan. Seveda me kdaj tudi zanese v grehe, pa zaenkrat gre. Sicer pa hujšarice kar vztrajajte, ker se splača, že zaradi zavistnih pogledov žlahte, če že ne dajo nobene pohvale od sebe, ali ne. LP. lkc

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

27. maj 2005 8:07

Pozdravljene! Na hitro sem vas prebrala in odločila, da se vam javim. Nekatere ste obupane, tako kot sem bila jaz še pred kratkim, nekatere polne elana. Važno je, da gremo skupaj naprej zmagam naproti, kljub pregreham. Velika večina z menoj na čelu imate probleme s poznim kosilom. Tudi jaz nikoli ne jem kosila pred pol štiro popoldne, tako da večerje v glavnem sploh ne potrebujem (edino v tistih dneh, ko moram skrivat hrano sama pred sabo. Men kg gredo spet lepo dol, čeprav večina jamrate, da se po prvem vodnem dnevu ustavijo. Počutje je fenomenalno in to je to. Vsem, ki ste v dvomih, prelistajte par strani nazaj, kako sem bila na tleh, pa boste videle, da se izplača. Pa še mal statistike: Danes 35 dan (-7kg) Pa še namig za današnje škrobno kosilo: Riževa solata s paradižnikom, bučko, koruzo,začimbami... Pretiravam??? becki

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

27. maj 2005 9:17

Hojla rožice. Pa je končno ta ljubi petek. Komaj sem ga dočakala. Ste se pa lepo razpisale. Ampak sem si danes vzela čas, da vas že zjutraj preberem. Čez dan se ponavadi vsi hudiči odvežejo. Marja, krasno da si z nami. Vidiš, da se znamo potolažit med sabo, si dajat vzpodbudo, včasih kakšno oklincamo, pa gremo naprej. Ko nas rabiš, smo tu, veseli za vsak izgubljeni kilogram in centimeter. Smo ratale res kot ena družina. Skrbi nas za zdravje drugih, držimo pesti za dobro opravljene izpite, pa še kaj se najde. Včasih dober babji čvek več naredi kot en kup dohtarjev. Punce, imejte se lepo. Tiste, ki ste doma, uživajte v sončku, druge bomo pa to počele popolnde. Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti