27. maj 2005 7:52
dudlarka, saj vsi v glavnem jemo tako- do 4h sadje, kjer s ejaz ne omejujem preveč, potem pa ob 4h kosilo- zrezke ipd si en dan prej pripravim, natrebim solato, pač kar se da. da se ma marsikaj. saj ni nujno da so zrezki, lahko si skuhaš juho, pa poješ govedino, piščanco, tudi naravni zrezki so res hitro pečeni, v omaki pa te počakajo prav okusni od prejšnjega dne. če pa nisi ljubitelj zrezkov, pa je možnosti za mešane res okusne solate prav nešteto. neverjetno, kako je vsaj meni, ta dieta razširila obzorja! kar pa s etiče tega, d ako poješ krožnik in pol, da bo šlo nazaj- pusti se presenetit- počasi a vztrajno, s sitostjo s eda ob ločevanju prepričat celo najbolj vztrajno tehtnico- ali meter. o tem sem prepričana. če se le držiš predpisanih kombinacij.
marja, glede na to, da formiramo himne, lahko tudi en forumaški slovar. in mišelinke so že na seznamu :))) sem se nasmejala :) DOBRODOŠLA! pa kot pišemo, kilogrami morda niso naši zavezniki, so pa cm, meni prav prikupno hlače lezejo danes s pasu :) z vago sem pa itak skregana!
aha, darchy, 16 km...tu je catch. heh, mojih pet pol je samo ogrevanje ;) hudiča ko ni prave steze za rolanje, ko s ez otroci rolamo nonstop kričim, naj rola ob strani, ker obvezno po poljski cesti takrat avtomobili naganjajo.
busy bee, držimo pesti za izpit, marjanca, s tabo pa je itak v mislih cel forum. naši sta!
artemis, če jaz seštejem vsa sporočila si grešila več kot en teden ;) :)))))))) saj bo, spravi se k sebi, veš da te me opazujemo :))
puhica , o zavisti pa smo že več kot preveč rekle. ko ti ženska reče kaj takega, enostavno presliši. mislim,d a so tukaj moški veliko bolj objektivni.
nič, tale petkov šiht še oddelamo, potem pa vroč vikend! juhuhu, poletje je tu! imejte se,
tabina