27. maj 2005 9:36
Tabina, jaz imam "srečo", saj se lahko peljem po ne preveč prometni cesti, malo je vzopnov in nekaj spustov (pa niso prehudi), sicer je zima cesto zelo zdelala, tako da veliko bolj "trese", ampak gre - 8 km v eno smer, dva vdiha vmes in potem nazaj domov. Jesen, glede kilaže - če ni zdravstvenih razlogov smo si vse čisto same krive za vse viške, ki smo jih pridelale - tako ali drugače in vse imamo pravico biti nezadovoljne in tudi imeti možnost napako popravit! Enim klikne prej, da je treba stopit v akcijo, nekatere viški začnejo motiti kasneje. V osnovi pa vse želimo dobro izgledati in se dobro počutiti v svoji koži, mar ne? Če ti shujšaš 5 kil, je to enako, kot bi katera druga samo za pol (dobro, malo pretiravanja, pa brez zamere) - mislim, razlika na telesu bi se poznala enako. Vsi pa vemo, da so tisti "ta zadnji" kilogrami najbolj trdovratni - saj boš videla, na začetku bo kar zletelo iz tebe (seveda, če boš pridna), zadnjih pet do idealne je pa ubijalskih. Morda je to celo plus za tiste, ki imajo večjo začetno težo, saj tako pridobijo/te ogromno motivacije ob izrednem uspehu v prvem delu diete - tiste z manj kilogrami, morajo/mo biti pa že od vsega začetka vztrajne in trmaste in se zelo boriti za vsako minus deko. Čisto po Slovensko: če ve zavidate nam, da imamo malo za shujšat, pa me zavidamo vam, ker vam tako hitro kile dol letijo! jaz bi bila ful vesela, da bi mi šle kile tako hitro dol kot nekaterim, pa bi bila v enem mesecu že suha, po treh mesecih me pa sploh več ne bi bilo!! ampak ne gre tako- vse moramo vztrajati 3 mesece! Zato dajmo spodbujat druga drugo ne glede na njene želje in cilje, ker v končni fazi želimo vse SHUJŠATI! Darchy