13. maj 2005 8:40
dobro jutro, rožica- to aje težko vprašanje... če primerjam težo od 1.1. do danes, lahko rečem da sem izgubila 3 kg. po stari tehtnici je to od 61 do 57... AMPAK je bilo tu vmes že 55 kg in je prišlo že tudi na 63. pred tem obdobjem se v prejšnjem krogu shujšala max na 54 kg. držala pa sem težo na 56...preden sem prišla spet pred novim letom na kilažo, zaradi katere se zdaj spet trudim.... brittney, mi imamo pa kot vsako leto požrtijo z žlahto. sem včeraj ravno pekla 3 vrste peciva, seveda sem morala poskusit,če je pečeno, pa robove je bilo škoda vstran vrečt. cel dan sem bila pridna, še na picikl sem šla s tamalo....potem pa tole. mašina, mislim da bom danes raje kr sadni dan imela, škorb mi itak ne bo manjkal ;) ribica, a ti veš, da si zdaj izzvala situacijo, d abom vse blondinke z rdečim piciklom ustavljala in jih spraševala- a si ti ribica? po mojem mi hrastovec ne uide.... :) no, jaz sem čist na drugem koncu doma- oz. na obrobju maribora ;) mala mucica, ne tako kritično jemat. vsi smo krvavi pod kožo- to da veš, da ni prav, pomeni da si na pravi poti. najslabše, kar zdaj razmišljaš je, da zdaj ko si gfrešila je vsega konec in greš po poti pregrehe naprej. zdaj si najbrž prespala, danes je nov dan in pogumno nadaljuj z dnem, ki je na vrsti. pa malo več vode popij in grehe bo odplaknilo. boš videla, kako te tehtnica včasih preseneti. govori ti majstorica pregreh :))) večni povratnik... šit, terlikar, upam da bo kmalu bolje- tole vreme je strup za zobe. ko sem bila pred mesecem dni pri zobodravniku je ravno zobozdravnica tožila nad gužvo , bojda je ta razlika v temepraturah kriva. saj bo kmalu bolje... marjanca, MORAMO SE ČIMPREJ SPOZNAT, KER POČASI BOŠ ŠLA V NIČ!!! bodite sončne, tabina