ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

13. maj 2005 8:40

dobro jutro, rožica- to aje težko vprašanje... če primerjam težo od 1.1. do danes, lahko rečem da sem izgubila 3 kg. po stari tehtnici je to od 61 do 57... AMPAK je bilo tu vmes že 55 kg in je prišlo že tudi na 63. pred tem obdobjem se v prejšnjem krogu shujšala max na 54 kg. držala pa sem težo na 56...preden sem prišla spet pred novim letom na kilažo, zaradi katere se zdaj spet trudim.... brittney, mi imamo pa kot vsako leto požrtijo z žlahto. sem včeraj ravno pekla 3 vrste peciva, seveda sem morala poskusit,če je pečeno, pa robove je bilo škoda vstran vrečt. cel dan sem bila pridna, še na picikl sem šla s tamalo....potem pa tole. mašina, mislim da bom danes raje kr sadni dan imela, škorb mi itak ne bo manjkal ;) ribica, a ti veš, da si zdaj izzvala situacijo, d abom vse blondinke z rdečim piciklom ustavljala in jih spraševala- a si ti ribica? po mojem mi hrastovec ne uide.... :) no, jaz sem čist na drugem koncu doma- oz. na obrobju maribora ;) mala mucica, ne tako kritično jemat. vsi smo krvavi pod kožo- to da veš, da ni prav, pomeni da si na pravi poti. najslabše, kar zdaj razmišljaš je, da zdaj ko si gfrešila je vsega konec in greš po poti pregrehe naprej. zdaj si najbrž prespala, danes je nov dan in pogumno nadaljuj z dnem, ki je na vrsti. pa malo več vode popij in grehe bo odplaknilo. boš videla, kako te tehtnica včasih preseneti. govori ti majstorica pregreh :))) večni povratnik... šit, terlikar, upam da bo kmalu bolje- tole vreme je strup za zobe. ko sem bila pred mesecem dni pri zobodravniku je ravno zobozdravnica tožila nad gužvo , bojda je ta razlika v temepraturah kriva. saj bo kmalu bolje... marjanca, MORAMO SE ČIMPREJ SPOZNAT, KER POČASI BOŠ ŠLA V NIČ!!! bodite sončne, tabina

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

13. maj 2005 8:41

Dobro jutro vsem! Zdajle bi bila sicer raje doma kot v službi, ampak je vsaj petek in vikend!!!!!! Danes sem na vodi. Rožica, kako se držiš? Res se nas oglaša vedno več ta starih. Tudi če končaš dieto, te ta forum tako zasvoji, da ne moreš, da ne bi malo gor pogledal. Če imaš probleme je pa sploh nuja malo jamrat tukaj. Bessybori, nič čakat. Kar začni. Saj vidiš, da boš dobila dovolj vzpodbude, ko imaš moralo na podnu. Samo pridi sem, malo pojamraj, pa bo šlo. Tako, zdaj grem pa žabe redit. Gobica

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

13. maj 2005 8:46

Pozdravljene mačkice! Od včeraj zjutraj vas nisem brala in nič oglasila, ker se mi je sesul računalnik v službi, doma pa imam dva najstnika, ki me tako grdo pogledata, če hočem na forum, da raje ne poskusim. Najbolj mi je v spominu ostala mala mucica. Kot da bi brala sama sebe. Ko bi ve vedele, kolikokrat sem se zatrdno odločila, da bom 100 % uspela v hujšanju, pa nič. Tudi to dieto sem že poskusila, vendar je tokrat veliko bolje. Potrebna nam je železna volja in pa spodbuda druga drugi. Včeraj sem uspešno prebrodila sadni dan in danes imam za kosilo namesto mesa blitvo in čez nariban sir in zapečen v pečici. Se že veselim. Moj prvi vodni dan bo naslednjo soboto. Komaj čakam, da vidim kakšen karakter sem.Upam, da bo vsaj toplo, ker mraz je veliko hujši kot lakota. Veliko uspeha vam želim in vztrajnosti becki

peni44  

član od: 13.5.2005

sporočila: 7

13. maj 2005 8:48

dober dan vsem Berem vas že nekaj časa in sedaj sem se tudi uradno pofočkala (registrirala). Imam 44 let in od. 01.05. sem na dieti - zaenkrat kar uspešno. Imam 1,73 m in 85 kg - cilj mi je 70 kg. Ker imam želo stresen poklic iščem tolažbo v hrani. Danes sem na sadju, ki moram reči mi zelo odgovarja. Športam pa zaenkrat največ po vrtu. lp peni44

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

13. maj 2005 8:49

hej punce! :). sonce je! sooooonceeeee! (ok, sm se že pomirila - ko je sonce je zame dan lepši za 200%) ko smo lih pri čokoladi. jaz je nisem niti enkrat jedla. ne predstavljam si kako bi lahko jedilna čokolada pomagala pri alergiji ... pa še če sem kaj čokoladnega pojedla za večerjo, mi ni ravno pasalo jest pol še čokolade. vesela sem ... v soboto smo meli piknik, pa še uspešno sem par dni grešila ... (ne fajn) in ko mi je eno jutro pokazalo kilo in pol več (pa samo palačinke namesto večerje so bile greh - tok pa spet ne vagajo) - danes zjutraj sem že nazaj na moji najmanjši teži ... vesela in pridna! punce ne se sekirat za grehe ... pridejo pa minejo. če se vrnete na stara pota diete, sploh ni nič narobe. vsak dan je nov dan ... boljše kdaj kaki greh, kot pa da vam pol vn udari ... jupi - dans pa sendvič s hrenovko po dveh sadnih dneh! hranaaaa! Zajčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. maj 2005 10:33

Živjo! Jaz si pa zaslužim KARANJE in nič spodbudnih besed!!!!!!!! Ne vem kaj mi je, jaz bi samo jedla, jedla, JEDLA,...!!!! Včeraj na Sadni dan do 20:00 vse vredu, res da sem pojedla malo več sadja, ker sem FUL LAČNA, obvezno na vsaki 2 uri , potem pa sledi požrtija. Mlečne kumarce ( sem jih letos prvič naredila za delavce, potam pa so ostale, pa jih je bilo tako šloda stran vrečt ), zraven pa kar 2 kosa domačega rženega kruha. Bila sem sita kot..... Ob 22:00 sem okupirala še sladoled in čokoladne kekse. Kako zanimivo, sem točno vedela, da ne smem in koliko je ura, pa sem vseeno kar jedla in prav pasalo mi je , pa še slabe vesti nimam, čeprav sem pojedla skoraj pol litra sladoleda.... Danes pa imam drugi vodni dan! Vem da bo težko, tudi zaradi moje obilne "večerje" včeraj. Lisička, kako se držiš? Meni za enkrat gre. Grem zdaj malo ven rožice sadit in naredit plan za popoldan, ker če bom doma bo spet joj. Najbolje da se vrnem, ko bo tema in grem samo spat! Lep dan! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

FREDOLINA  

član od: 12.5.2005

sporočila: 16

13. maj 2005 10:41

Zdravo punce! Sama sem zadnja dva dni čisto zavestno grešila, saj poslovnim partnerjem res nima smisla razlagati zakaj česa ne jem oz. zakaj ne spijem kozarca vina. Kolikor se je le dalo, sem naročala vegetarijansko hrano, za sladico pa jagode, imela sem sadni dan, včeraj na B dan pa s hrano sploh ni bilo problema, saj je bil roštilj, le premor med enim in drugim obrokom je bil krajši kot 4 ure, pa obrokov je bilo več. Danes zelenjavna rižota, jutri pa pica, ki jo najraje premažem s paradižnikovo omako, obložim pa z bučkami, melancani, gobami, po vrhu pa še sveži paradižnik, da je bolj sočna. V ponedeljek pa dan VODA, ki ga bom premagovala z vodami različnih okusov, zjutraj čaj, če me bo zeblo, pa še vmes kakšna skodelica. Puhica, če bo kriza se bom javila, da si pomagava. Rekreacija ne bo problem, je lepo vreme. Sončni pozdrav, LINA

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

13. maj 2005 10:53

Tabina, od srca sem se nasmejala tvojim besedam. Hvala. Rožica, večrat je tako, da smo pojedle nekaj, kar je pač ostalo, pa še dobro je bilo. Z leti pa se je nabralo preveč kg. Ko sem bila majhna, smo morali pojesti do konca, kar je bilo na krožniku, bila sem pridna, če sem vse pojedla. Potem so se pa vsi čudili, zakaj sem debela. Pri mojih sinovih je to že bilo drugače. Dejstvo, da sta vse pojedla iz krožnika, ni imelo nobene zveze s pridnostjo. Nista debela, ampak res tudi puščata na krožniku, mlajši je pred dnevi rekel, da raje stran vrže, kot da bi se silil jesti. Meni je prav smešno, kako lahko nekdo pusti na krožniku tako malo. Britney, vesela sem, da imaš tako pridnega sineka. Tudi moja sta bila takrat takšna, vse sta delala in pomagala pri vsakem delu. Pri treh letih in pol sta pomagala sestavljati pohištvo, kar zveni nenavadno, ampak je res. Z leti pa je ta delovna vnema nekoliko uplahnila. Grem na kolo! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 14. maj 2005 23:24:45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. maj 2005 11:08

Hojla! Eh,punce,ne se preveč sekirat,če se pregrešite,sam da vam to ne pride v navado.Sem ga tudi jaz včeraj kar precej lomla,saj sem že dopoldan napadla mortadelo in sir grešni dan pa sem zaključila v službi z preveč peciva in enim borovničevcem,ki mi je pa pošteno pasal,saj me je že rahlo bolel želodec.No za pecivo se nisem preveč sekirala,saj sem imela OH dan,sam tista mortadela in sir me pa jezita,ker res ni bilo potrebe,pa še nobenega užitka nisem občutila ob tem.No,danes sem na sadju,tako da se bom mal spucala,za kosilo bo verjetno kar solata,ker sem se pa sadja že rahlo naveličala. Ja,pa kar vsak dan se nam pridruži katera nova.Super da nas je toliko in drug drugo gor držimo! Brittney,čestitam za opravljeni izpit,zdej pa le uživaj z svojim malim.Enkrat se bova res mogli dobit na jezeru,sam ko sem jaz tak smotana in si ne znam vzet cajta! Rožica in lisička,uživajta ob vodi.Jaz sem jo imela v ponedeljek in tisti dan izgubila kar eni kilo,počutje je bilo pa že sredi dne čudovito. Terlikar,nič ti ni šla dieta po zlu!Ko boš bolečine odpravla(držim pesti,da te zobje ne bodo predolgo matrali),ti kar lepo nadaljuj z dieto naprej. No,danes se še bom javila,ker mi ni treba v službo.Trenutno imamo malo manj dela in bomo večkrat ob petkih doma. No mejte se lepo. Da je danes petek trinajsti,sem se spomnila zjutraj,ko sem peljala hčerki v šolo in vrtec in je manjkalo sam par milimetrov,pa bi se zaletela v srnjaka.Še sreča,da nisem prehitro vozila in sem lahko pravočasno ustavla,ampak šlo je pa res za milimetre.Sej,moram še pogledat,če ni pustil kake dlake na odbijaču! Adijo! Marjetka cvetka

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

13. maj 2005 11:09

Rožica, zebe me ko mačka! Moram malo žlahtne vode dobit v sebe. Skuhat si grem zeleni čaj. Drugače pa še kar gre. Dve lepe jabučke me gledajo, ker sem jih včeraj preveč prinesla s seboj, danes so pa za samo zdraho. Jih moram nekam pospravit, da jih ne bom več gledala. Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti