12. maj 2005 13:38
Lisička Super! Če nisva preživeli skupaj vodnega dneva lani jeseni, ga bova pa zdaj. Tudi jaz imam jutri vodni dan. Vedno bolj opažam, da se nas spet druži veliko "ta starih". Me veseli, da nas je življenje spet zbližalo. Sem se pa spraševala kaj je bilo s tabo, si za kratek čas kar potihnila? Važno je, da si našla pravo pot in da gremo našim ciljem naproti. Skupaj nam je lažje !!!! na jutrišnji dan. :) Marjanca45 jaz imam jutri 58.dan (VODA), do konca imam torej še en mesec. Če povem po pravici še nisem izračunala točnega datuma. Te pa občudujem, da ti tako uspeva! Predvidevam, da tudi z našo pomočjo. :) Bessybory, začni potem gre vse samo od sebe naprej! Zacni! Zacetek je polovica dela. Ne čakaj na pravi trenutek, ker se vedno najde kakšen izgovor..... Začni! In videla boš kako preprosto je. Pa saj to že veš. Uspeh je odvisen od tebe same. Zato jutri začni in vstrajaj z nami do konca, do zastavljenega cilja!!! Tu nas je veliko, ki bomo tudi tebi stale ob strani. Kaj ne da punce ? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.