6. mar 2005 10:57
Zdravo, rožice !
Pa smo res neverjetne, koliko pišemo.
Nalin, prav hvaležna sem ti, ko pišeš o svojih nosečniških neprijetnostih, saj se v mislih vrnem v čas, ko je bila tudi meni dana sreča postati mama. Pri meni je bila pravzaprav sreča, da mi je bilo do oživitve otročka tako slabo, ker sem edino na ta način manj jedla in se sploh nisem redila. Zdravnik me je pohvalil. Ampak potem, ko je moje dete veselo telovadilo v meni, je bila pa druga pesem. Kot čebela matica sem bila. Imela sem najbolj trapaste želje po hrani - ob desetih zvečer čokoladni sladoled pa take finte. Za čokoladne napolitanke sem umirala. In kg so bili temu primerni, kar pa ni bilo prav. Pa saj so ti že ostale punce, ki so to že preživele pisale, kako je vse poplačano, ko končno držiš svoje sonce v naročju. Moj sin me pri 16-ih čudno gledam ko mu rečem moj sonček, ampak otrok je res sonce. Uživaj v tem krasnem času, ki se ti zaradi slabosti ne zdi, pa bo tudi to minilo.
Aknirad, ti si pa res ta prava. Res je edino zdavilo za tako pametne, kot je tvoja soseda, vračanje na fini način. Res je neverjetno, kako so takšni ljudje polni "krasnih" nasvetov. Ja zakaj so pa potem sami tako oblilni ? Za popenit. Zase vem, da me tako "pametovanje" samo še bolj vzpodbudi in na nikogar se ne oziram. V glavi sem si postavila cilj, ki ga želim doseči in ne premakne me nič Mogoče zato tudi manj skušnjav, če pa so že, jim ne podležem. Naj ti gredo take "pametne" kar ven pri drugem ušesu. Ne pusti se provocirati, kar je glavni namen takih lkudi. Pa saj si naša, za vraga !!!!
Encijan, včeraj sem zelo težko hodila, ker sem skoraj pol poti delala gaz in morala zelo paziti, da nisem stopila narobe, pa še mavec je tako neroden. Domov sem prišla totalno preznojena, vendar sem bila ponosna nase, da sem prehodila vso pot.
Zunaj pa spet sneži. Ne vem kje sem včeraj slišala, da otoplitve naj ne bi bilo vsaj do 20. marca.Tolikokrat grem na sprehod mimo travnikov, kjer se sicer pasem za regratom, zdaj pa se le otožno sprašujem, do kdaj bom še čakala. Bojim se, da bom morala prej v bolnico, saj se mi je isto zgodilo lani in nisem jedla nič te plemenite trave.
Sem pa šla včeraj v eno veliko vrtnarijo in sem si oči napasla na krasnih ciklamah, pa ne vem kaj vse so še imeli. In za dušo sem si kupila eno čudovito rožico, ki mi lepša dneve. Sem kar boljše volje.
Poizkusite, mogoče bo tudi vam boljše.
lep dan vsem skupaj !
marjanca
marjanca45