ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

miranda05  

član od: 9.2.2005

sporočila: 23

5. mar 2005 12:32

Kok ste pridne in kok piste, vas komej dohajam! Glede prebave je pri meni vsak dan drugac, enkrat se zudim ze ob 6h zjutraj in moram lete na wc, vcasih pa tud 2-3 dni nc. Zadnje cas sem pridna, in pijem samo crno kavo, vsak dan spijem 1,5l vode v sluzbi, popoldne pa se kaksen liter caja. Tudi telovadim kar pridno in v sluzbi hodim po stopnicah namesto z dvigalom... pa mi teza od prvega vodnega dne naprej se kar stoji. Sem pa na 41 dnevu, se malo pa bom na polovici !!! miranda05 Sporočilo je spremenil(a) miranda05 dne 05. mar 2005 12:32:32

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

5. mar 2005 13:01

Ojla, kr nemorm verjet kolk ste vsi skupaj pridni. No tisti ki me poznate naj vam povem, da je moje stanje porazno. Slabo mi je non stop, vase skor nič ne morm spravt. Glede na to da sem vegeterianka, vam moram povedat, da spet jem meso. Kile so pa se najprej mal dvignile sedaj pa spet padle. Nič ne morm delat ker sem tako šibka, da komi tipkam. Ampak se splača potrpet, čez nekaj mesecev bo spet vse po starem oz. ne. Upam da grejo kile dol po načrtih, men ne grejopa čisto nič gor (sedaj bi se mogla zredit za vsaj kilo pa pol). No mal sem vam zatežila, zdej pa spet grem, ampak se spet javim. Lep pozdrav vsem. nalin

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

5. mar 2005 14:14

Danes bom pa jaz popenila. No, saj sem že včeraj, pa danes samo nadaljujem s slabo voljo. In zakaj? Zato, ker sem imela včeraj pri sosedi pravo pridigo. Čeprav bi ONA morala shujšat vsaj 30 kg (jaz 15), sem poslušala kakšna nezdrava dieta je to, da je potrebno jesti vsaj 5 x dnevno, da SPLOH ne smeš biti lačen, ker potem zgubiš mišično maso. Ugotovila je, da sem jaz že izgubila nekaj mišic, ker me je malo manj v riti... Za bruhat. In kaj sem naredila jaz, ko sem prišla domov? Od jeze, žalosti, razočaranja sem se na Š dan (do 20.00 ure nisem NIČ grešila) ob 21.00 NAŽRLA. Pojedla sem 3 ribje pleskavice, 2 rebri čokolade, ob 23.00 pa še arašide. Vedela sem, da tega ne smem, pa sem vseeno jedla. Kot da bi mi vse ušlo iz kontrole. Kot da to ne bi bila jaz. Danes se seveda držim naprej OH dneva, samo zvečer se bom odrekla čokoladi, ki sem jo kot preventivo proti alergijam pojedla že včeraj. Tako, sedaj mi je malo lažje, saj se doma nimam komu potožiti. SEM BILA VELIKA PACKA? aknirad

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. mar 2005 15:00

Hojla! Ej,aknirad,si bla ja,kar velka packa si bla.A zarad ene butaste sosede,k pojma nima si se šla tko nažret,al kaj.To pa je blo nezdravo,da veš! Nej pa je ona stokrat na dan,če ji paše,ti pa se lepo drž diete.Ta dieta traja tri mesece,samo tri mesece,to pa je tako kratek čas,da se ti ziher ne more,kaj pripetiti,pa če tud mogoče res ni najbolj zdrava dieta. Pa,kje piše,da morš jest petkrat na dan.Jest moraš 3-5x na dan,torej je čist vredu,če ješ trikrat na dan.Je pa prav,da se danes držiš načrta naprej. Tisto svojo sosedo pa z njenimi kilami vred pošlji v........ Nalin,sej bo boljš,in ne se sekirat,če ne spraviš nič v sebe.Boš videla,da bo kmalu bolje. No mejte se lepo. Vsaka šola nekaj stane,zato punce se ne preveč sekirat,če vas kdaj premamijo skušnjave. Adijo! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

5. mar 2005 15:39

Draga Aknirad, povsem te razumem, s takšnimi ljudmi je boljše ne debatirat, saj na koncu škodimo sebi. Soseda pa naj kar bo debela, če hoče. Ko si prišla domov bi bilo bolje, da bi šla prebirat naš forum in bi se s tem potolažila. Jaz kar rada preberem, da se nas veliko trudi shujšati. Držim pesti zate, ne za tvojo sosedo. Predstavljaj si, kako bo pogledala, ko boš vitka! Komaj čakam, da začnem kolesarit, upam, da bom v naslednjih dneh. Pozdrav vsem! riba-ribica

Lisa  

sporočila: 1812

5. mar 2005 17:14

Punce, se vidi da ste mlade, pa ne znate biti diplomatske! Človeka najbolj usekaš na "sladek" način - "ja, saj imate mogoče prav - katere diete se boste pa vi lotili, da boste spet prišli do normalne teže? - za vašo višino mora biti vaša teža res grozna obremenitev - kaj pa pravi na to vaš zdravnik - hrbtenica še služi svojemu namenu?, sem slišala da ortopedi norijo, če pride na pregled kdo tolikšne teže -....itd.. Od take žleht babe mora človek iti privoščljiv, ne pa da se sam sekira. Da pa se potem še grdo nažre ....Arkinad, ni opravičila! Nalin, ne se sekirat! Imam 2 otroka, obakrat sem kozlala po 8x dnevno 4 mesece, potem je bilo pa vse krasno. Obakrat sem prve mesece obdržala v sebi le ovsen kruh in topljeni sir, pa sta bila oba otroka velika in zdrava. Otrok bo pač od tebe vzel vse kar rabi, ti boš pa kasneje poskrbela za to, da boš pojedla veliko zdravih stvari. Zdaj pa pač potrpi, kaj češ! Lisa

nalin  

sporočila: 231

5. mar 2005 17:53

Hehe, lisa, zdej si me pa kar nasmejala. Hvala za tolažbo tudi tebi marjetka cvetka.. nalin

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

5. mar 2005 18:19

Punce, Moj izredni sadni dan včeraj ni uspel, za kosilo sem si potem, ko sem se pač premislila, pojedla veliko kislega zelja v dveh polnozrnatih žemljah in eni kajzerci s hrenovim namazom, za večerjo pa sem si privoščila napolitanke z belo kavo. To je bilo dobro! S količinami pa nisem pretiravala. Torej sem vseeno imela ene vrste OH dan, no, vsaj približno. Danes imam običajni sadni dan, bila pa sem tudi že rekreatvna, dan sem začela s tričetrt ure telovadbe, pred 2 urama pa sem tudi že naredila en krog po snegu. Marjanca že ve! Hvala za pozdravček. Jaz nisem imela palice, da bi ti lepše odpisala. Jutri bo pa za kosilo spet kitajska varianta, tokrat lignji. Lep večer vsem skupaj! Enciijan

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

5. mar 2005 18:28

encijan,kolko časa si ti že na dieti? Tudi jaz imam danes sadni dan, in pri prejšnjih se mi ni nič luštalo, danes pa bi z očmi pojedla vse, kar vidim. Verjetno je temu kaj pridodal pms. Imate tudi ve v dneh pred menstruacijo občutek, da ste grozno lačne, ali sem samo jaz tako požrešna? Tudi jaz imam jutri kitajsko varianto, ne vem, če bom dočakala. brittney

miranda05  

član od: 9.2.2005

sporočila: 23

5. mar 2005 18:45

Brittney, sva že dve s pms. Ful sem lačna in ful tečna. Namesto, da bi lepo papcala sadje, sem za kosilo juho, pa ker to ni blo dost, sem se mal meska. Zdej pa že celo popoldne premišljujem o sendvičih... Najboljš, da si grem narest solato. Ker če jem sadje, je tko, ko da bi metala v črno luknjo. Sploh se ne najem miranda05

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti