9. maj 2005 9:28
Hojla! materinska žalost se javlja. otroka sem pravkar pospremila na avtobus, je šla za cel teden v šolo v naravi. edino kar je dobro pri vsem tem je to, da nimam volje niti na hrano mislit. upam, da ne bo tako kot ponavadi, ko sem se s sladkarijami tolažila. ampak..me je ta nova tehtnica kar prizemljila. saj ne vem katera je pisala o dosedanjih nasvetih glede tehtnice- jaz že skozi upoštevam to, da se tehtam na istem mestu in ponavadi zjutraj. ampak sedaj sem prešla iz navadne na digitalno in me je skroaj kap, ko kaže 2 kg več kot stara. čeprav bi mi lahko že moje počutje povedlo, da že nekaj cajta ni vse bleščeče. zdaj me motivira vsaj to, da iz te svoje neželjene kilaže lahko razberem, kako se gibajo dekagrami. na srečo vsak dan malo dol, tako da imam kr nekaj motivacije. če je to pohvalno ali ne, ne vem, ampak tokrat se pa res že cel teden strogo držim diete. morda pa je le napočil ta čas. sploh ne vem kolikokrat sem letos že začela.... če pogledams em na tem že od novega leta. ampak so bili grehi prehudi, d abi lahko rekla, da od takrat dietiram... pa sem s espet malo potožila, drugemu se pač ne morem na to temo. aja, artemis, mislim da je veliko lažje da imaš knjižico le za oporo, pa si kuhaš tisto kar se ti res zlušta na določen dan- samo da se ne prenaješ. vsaj jaz imam take izkušnje,d a semse zgolj iz tega razloga prekršila, ker je bila hrana preveč enolična. (meso, riž/krompir/ testenine/ sadje) zdaj vem d atemu ni tako, zato si le privošči tisto kar imaš najraje in sodi v določen dan. kot so ti že povedlae pa na isti B dan ješ ali samo mlečne izdelke ali samo meso ali samo jajca. jaz sem skušala zraven diete piti še čaj za hujšanje, ki bi mi jaj zmanjševal apetit, pa sem sisamo želodec sfrkljala. mislim da je kr prav, da vnašaš veliko tekočine, vendar pa poješ tudi predvideno količino hrane, da ne riskiraš bumerang učinka. pa sem spet veliko rekla. lep , pa ne preveč hladen dan...kje je topla pomlad?!..pa še ledeni možje šele prihajajo.... tabina