10. maj 2005 7:55
dobro jutro.
marjanca, sem te sicer že včeraj prebrala, sem bila potolažena, javljala se pa nisem, ker itak že preveč kracam sem. dete me je zvečer poklicalo, seveda zelo dobre volje, tako da si čisto dobro zadela- mame se mormo navadit da otroci zmorejo tudi brez nas, vsaj za neko obdobje.
banane: jaz jih jem na sadni dan skoraj zmerja, ker me nasitijo, za zajtrk pa redko. sem pa brala, da banane niso tako kritična hrana, navsezadnje so tudi težje. in sadje je sadje. jaz jih dopoldan ne jem tudi zato, ker sem imela prejšnjič kr težave s prebavo, pa bi s tem le še poslabšala situacijo.
bodoče neveste in bodoče mamice kako????
jaz sem včeraj zvečer pekla pecivo za današnji OH. sem se odločlila, d atega več ne bom počela, ker je potrebno kar precej probavat, meni ša so prav škrobni dnevi največji problem, ko imam občutek, da nisem sita... včeraj sem sicer jedla zeleno solato s paradižnikom, koruzo in fižolom, popoldan pa corn flakes s sojinim mlekom... seveda je danes tehtnica nenavdušeno opomnila, da je tudi tista ena žlička smetane in robek biskvita bil napaka in mi hitro pridala pol kilce.... kazen mora bit. bom danes probala z malim detetom na rolerje, čeprav mi v tem mrazu ni preveč za zunaj hodit.
lp,
tabina