5. maj 2005 19:11
Zdravo.
No končno je pri nas nehako deževati, sicer že stotič danes in šr to verjetno samo za kakšnih 10 minut, ampak vseeno je kar boljše. Sem že malo razmišljala, da bi šla tečt, pa me je "strah" da me dobi dež....no po pravici povedano ni neke prave volje
. Se tolažim s tem, da sem odtekla krog včeraj, še ravno nekaj minutk preden se je ulilo, dopoldan pa sem naredila pilates. Sem se pa zadnjič peljala s kolesom in sem namerila, da je krog dolg 3,5km...sicer ni ne vem kaj, ampak za začetek in za mene je pa super.
Jaz pa malo pogrešam Darchy- a se učiš za izpite, da se nimaš časa oglasiti. No pa še koga dolgo ni bilo...kokos, francka, sy.....(drugih imen se ne spomnim, pa saj ste same krive, ker se nič ne javite
) v glavnem vse "ta stare"-dajte se malo "pofočkat" na forum. Pa rožica ima tudi vedno manj časa...punce, punce, vas bo treba malo kregati
Puhica, nič zato, če pozabiš, da je na OH dan dovoljena čokolada. Če se spomniš jo pojej, drugače pa nič zato, samo ne smeš je pa naslednji dan. Saj "fora" čokolade oz. celega OH dneva je, da dobiš večjo količino kalorij, da preslepiš telo, da ne ve da si na dieti-da se ne začne varovati in nehaš izgubljati kilogramov. Zato pa je tako pomembno, da ne izpuščate obrokov in da pojeste toliko, da ste site.
Lp,
maychi