4. maj 2005 9:55
Pozdravljene! Tudi jaz sem se odločila za dieto, ki jo vse tako pridno delate. Danes imam 2.dan - torej škrobni. Diete sem se prvič lotila lani v oktobru ampak sem zdržala samo en mesec in izgubila le 5 kg, ki sem jih nato hitro pridelala nazaj, plus še kakšen kg ali dva gor. Že takrat sem si obljubila, da jo bom spomladi ponovila in zdaj je prišel pravi čas. Trenutno imam 75kg pri višini 163 cm. Večino kg sem pridobila v zadnjih 5 letih. Prej sem imela odličnih 56 kg na katere se v končni fazi tudi hočem vrniti. V tem krogu si želim priti na 60 kg. Močno močno rabim podporo, ker se bojim, da me bo na neki točki minilo in ne bom zmogla vztrajati. Nihče v moji bližji okolici te diete ne dela. tako da sem prilično "on my own". Ob dieti sem se vpisala tudi na aerobiko (2x na teden) in se odločila, da se bom v službo tudi vozila s kolesom (računam vsaj 3x na teden). Načrtujem tudi sprehode čez vikend in občasne daljše kolesarske turce (do 30km). Za kakršen koli nasvet vam bom zelo hvaležna. Lepe pozdrave in srečno vsem! in seveda mala mucica