3. maj 2005 15:45
Zdravo. Ne vem, ali naj rečem, končno so prazniki za nami, ali v jok, ker so že mimo.... Imeli smo pohod (v nedeljo) potem pa sem še včeraj enkrat ponovila vzpon na naš hrib. Razlika je bila samo v tem, da smo 1. maja hodili po lažji poti in to 2 uri...postanek je bil vsakih nekaj metrov, da so si naši fantje lahko odprli piksno piva....včaraj, ko sem šla pa sam pa sem odšla po "strmi" poti hodila pa sem 30 min-vendar je to potrebno kar hitro, brez kakšnih dolgih postankov. In seveda brez piva!!! Bila sem pa pridna, nisem pila NIČ alkohola, sem pa zato okoli 2-3 litra vode. Tejčica, če ti pas njoki delajo takšne probleme, in če si se odločila, da bo danes VD, boš najmanj škode naredila, če jih vržeš proč-boljše, kot pa da jih ti "pospraviš". Tako velike škode pa tudi ne bo. Pa še pomisli, kako noro dobro se boš počutila, ker si zdržala.... Boljše, da vržeš proč, kot da narediš sebi škodo. Jaz verjamem, da ti bo današnji VD popolnoma uspel. Kar tako naprej. Pri nas se malo oblačni, tako da vas sedaj zapuščam, daše ulovim zadnje sončne žarke danes... Lp, maychi