ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. apr 2005 21:17

Čer! Maychi tudi meni okolica deli komplimente in moram priznati, da kar paše. Pa tudi kakšen zavidljiv pogled pade tu pa tam, ta je včasih še slajši zame. Hotela pa sem povedati ( zadnjič v mojem dolgem sporočilu ), ne vem če katera čuti enako, da nekako opažam, da psihično ne dohajam spremembam. Če bi mogla pokazat žensko z podobno postavo kot je moja, mislim da je nebi znala oziroma bi pokazala žensko z močnejšo postavo. Sva pa z mamo, ki se pravtako prehranjuje po tej dieti in je izgubila že kar nekaj kilogramov (beri veliko, v roku enega leta) danes skupaj pregledovali slike in se čudili, ker je tudi ona bila mnenja, da se ji nikjer ne pozna. Jaz sem si danes namesto sladice privoščila 4 kose prepečenca, z paradižnikom navrh pa skodelico čaja. Zdaj pa gre pred TV! Potem pa spat. Jutri pa sem spet delovna. Upam, da bom imela čas za kavico z vami. Lahko noč! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

SABIAN  

član od: 3.2.2004

sporočila: 110

29. apr 2005 21:36

Jaz pa imam drugi teden prvič vodni dan. Se ga pa ne bojim preveč, ker sem vodne dni že imela. Sem pa prejšnji teden, ko smo bili v Pragi, grešila glede dnevov in zajtrka, sem pa poskušala pri večerji jesti samo hrano iz ene skupine, Ker pa so vsi okoli mene pili pivo, sem ga tudi jaz nmekaj popila. Ko smo prišli domov, sem se šla tehtat in tehtnica je pokazala celo eno kilo manj. In sem bila zelo vesela, ker količinsko res nisem pojedla veliko hrane. Mi je pa sodelavka rekla, da se mi že ful pozna in da ne more verjet, da sem imela prej 70 kg, sedaj pa jih imam 66. Je rekla, da je mislila, da sem jih prej imela toliko. Lep dan, Sabina

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

30. apr 2005 0:55

Tako, polikano je vse in čas je še za zadnji pregled foruma danes oz. je že kar sobota, ampak to je še malo prezgodaj za naše kofetkanje! Joj joj joj.... sem bila požrešna danes zvečer..... Kot sem že prej napisala, sem za večerjo pojedla nekaj politank, na žalost pa to ni bil zaključek za danes. Sem pojedla še kos kruha s tuno in pa sadni jogurt. Kombinacija da je kaj!?! Še dobro da je jutri sadni dan, da se malo sčistim. Vsaj upam, glede na to da grem spet na Gorenjsko. No, sedaj pa upam da mi bo uspelo iti spat. Se dobimo zjutraj ob kavici! tejčica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

30. apr 2005 7:51

Dobro jutro, Tejčica, ti si pa res dobra veš? Mislim da bi me kar zaskrbelo zate, če se enkrat ne bi javila po polnoči. Pridna punca. tudi jaz sem iskala kakšno sliko iz "debelih" dni, pa nimam nobene. Že po naravi se nerada slikam, v tistih časih pa sem se še bolj izogibala fotoaparata. Za motivacijo imam lanska oblačila, ki so mi vsa za 2 številki prevelika. Sedaj pa ne vem, ali si jih naj zožam, ali pa pustim za vsaki slučaj, če me spet "napihne". Že zadnjič sem vprašala, pa ni bilo odgovora: Nimam druge Rinine knjige, pa me zanima, ali se po koncu diete lahko je juha z zakuho (goveja) ali bomo še naprej pili samo čisto? Kajti, jaz obožujem juhe!!! Zdaj grem pa v trgovino, ker mislim da se bo v kratkem vlil dež, tako čemerno vreme je zunaj. Prav nič praznično. Za kosilo pa bo piščanec, zelenjava in solata. Komaj čakam Včeraj sem imela S dan, pa sem bila non stop lačna. Nevem kaj mi je bilo. Pregrešila pa se nisem. Bravo za mene. Kljub temu mi je vaga danes zjutraj pokazala 0,2 kg več, kot pred štirimi dnevi. Ne vem, ne vem. Torej, jaz sem svoj raport oddala, na vrsti ste ve! Se beremo. Lepe prazniki vsem, kjerkoli že ste. ciao in papa Aknirad-bombica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

30. apr 2005 8:07

Doooooobro juuuuuutro! Pri nas imamo pa tak lep sonček zunaj...... Upam da mi bo tudi vreme dalo voljo da speljem tale sadni dan, saj se je že zjutraj želodec tako na glas pritoževal. Glede na to kakšno požrtijo sem imela včeraj zvečer...sem tako jezna nase! Sedaj pa šibam pokat, da se čimprej odpravimo proti Gorenjski. Tako težko čakam da vidim mojo malo nečakinjo. Če se mi ne uspe več javit vam želim lepe praznike. Po sonček pa kar na obalo pridite, sicer pa se potrudim in ga nekaj še v zgornji konec pripeljem. Pozdravček! tejčica

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

30. apr 2005 8:27

Dobro jutro! Eno vprašanje na brzino :) Saj lahko na škrobni dan jem kakšno omako iz kitajske (zelenjavno) in riž seveda, a ne? Ta škrobni dan mi dela preglavice, pa šele drugi je lp Mojca

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

30. apr 2005 8:29

Dobro jutro! Vreme je kar o.k. Pojedla ze pol velikega grozda. Vceraj bila pri Lencku na tortici - kaj je to neki lepga. Potem sem pa gresila, saj sem popil 2 kozarca refoska. Ampak bo ze! Danes bom sadje obdelovala! Pardon, pri nas je tudi soncno jutro. Upajmo, da bo zdrzalo. Bom morala danes imeti zelo mocno voljo, da se ne bom gresila - vsi neki pravjo kaj bodo pekli in se mastili. Lep dan, Barbara Busy Bee

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

30. apr 2005 8:36

Mojcika, sevedal si lahko privoščiš zelenjavno omako z rižem. Res je sedaj čas piknikov in omamnih dišav z žara, ampak me smo močne in neomajne, je tako? Po drugi strani pa nas "ostali prisotni" na piknikih občudujejo, ne pomilujejo. Saj po eni strani govorijo, glej, kako je uboga, da ne sme jesti z nami; po tihem pa si mislijo - to pa je karakter. Predvsem so to tisti, ki imajo sami nekaj 10 kg viška. Govorim iz lastnih izkušenj. Busy Bee, tudi jaz sem tu in tam spila kakšen kozarček Refoška, pa ni imelo kakšnih velikih posledic - razen da se mi je močno vrtelo. Joj, kje so tisti časi, ko smo lahko spili tudi po več kozarčkov, pa ni bilo posledic. Aknirad-bombica Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 30. apr 2005 08:38:38

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

30. apr 2005 8:40

Jutro kofetarce. Saj res, kje pa ste? A vse v trgovini in nakupujete za piknik? Pri nas tako lepo sije sonček...samo da tega ne bo konec, ker je ena omenjala nekakšno nevihto(kar pri vas jo obdržite)!? Rožica, nisi edina s temi psihičnimi "problemi". Imam jih tudi jaz... Kot sem že napisala, ampak se mi res zdi čudno, da sedaj ko smo že tolik shujšale, se še vedno zdimo same sebi "grozno" okrogle, preden smo se odločile shujšati, torej s kar nekaj kg-ji več, pa ni bilo tako. Lahko malo kakšneha psihologa ali kaj podobnega povprašamo. Uživajte v tem lepem sončnem dnevu. Zvečer pa na kakšen kres! Lp, maychi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. apr 2005 9:03

Hojla! Pri nas je tudi sonček! Tako je to!Četudi ste shujšale in še boste,se boste zdele same sebi še zmeraj debele,pa četudi boste suhe ko trlice.Zato se boste še kar oblačile v prevelika oblačila in se sramovale svoje podobe,čeprav boste v resnici izgledale kot super modeli.To pa zna biti tudi malo nevarna zadeva,saj boste potem hotele še kar hujšati,čeprav tega nikakor ne bo potrebno.Zato se kar čimvečkrat poglejte v ogledalo,oglejte si stare fotografije in si nekako dopovejte,da niste več debele,da ste zdaj lepe in da se lahko pokažete svetu.Kar težko je to!Shujšati morate tudi v glavi! Mogoče pa tudi ne bi bil odveč kakšen pogovor z psihologom,kot je predlagala že Maychi! Drugače sem pa tudi jaz danes na sadju in verjetno bo vmes tudi malo zelenjave! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti