28. apr 2005 22:27
Čer!
Maychi, mislim da če toliko narediš za telo vsak dan, to da kile stojijo, ker toliko migaš ni več tolažba, to je dejstvo! Punca, bravo kar tako naprej!
Nekaj bi ti predlagala, oziroma vprašala, si se mogoče pred dieto ali pred nekaj meseci fotografirala, po možnosti tako, da se vidi tvoja postava... Predlagam ti, da poiščeš eno takšno fotografijo, če se slučajno nisi v ta namen fotografirala in primerjaš. Verjemi presenečena boš! V to sem prepričana.
Sama sem se pred kratkim podala med albume ( cd-je), ker sem na strani mačkic videla, da imajo slikice pred in po dieti (no te bodo šele dodale) in kar malo mi je bilo žal, da se nisem fotografirala v kopalkah ali kaj takega, predvsem zato da bi si nalepila fotografije po celem hladilnkiu, v kuhinjske elemente,... da bi me spominjale kakšna sem bila in da obstaja možnost, da spet postanem, če ne preneham brskati po kuhinji in iskati prigrizkov.
Ugotovila sem, da sem se čeprav jaz mislim, čutim drugače, kar dobro spremenila in sem postala res prava mačka. Zanimivo pa je, da se takrat s 16 kilogrami več sploh nisem počutila tako zelo debelo, ko pa sem zdaj pregledovala te fotografije, se čudim sama sebi kako, da se ne vidiš takšnega kot si.
Res si nikoli več ne želim biti takšna. Zanimivo pa je tudi to, da se še vedno ne dojemam takšne kot sem. Sama sebi se še vedno zdim predebela in se raje oblečem v malo bolj ohlapna oblačila, ker se v oprijetih ne počutim dobro. Vsi me gledajo, saj me verjetno zato, ker se čudijo kako dobro zgledam, vendar jaz v sebi samo premišljujem, da me gledajo zato ker imam še vedno malo jahalnih hlač, trebuh tudi ni tako plosk kot bi si v snjah želela.... Najraje bi se skrila za še večja oblačila.
Zdaj večkrat pogledam primerjam in počasi dojemam, opažam, da se tako krepi tudi moja samozavest in dojemanje moje smopodobe.
Vse, ki ste šele na začetku, za vas še ni prepozno, fotografirajte svojo postavo z več strani, čeprav se vam to mogoče zdi nesmiselno.
Marjetka cvetka tudi jaz sem že bila na tem jezeru, pri neki koči, če se ne motim. Al je to ribiški dom al nekaj takšnega? Res ni lepšega kot opazovanje narave.
Tudi sama sem se, sicer še kar pozno podala na sprehod, sem pa ujela sončni zahod. Narava je kot balzam za dušo, le opazovati moramo.
Tejčica glede Oh dneva pa jaz nimam problemov, včasih si kupim vrečkico krekerjev navrh pa spijem skodelico toplega čaja, ko se vse namoči in napihne v želodcu si pošteno sit, kar nekaj časa.
Lahko noč!
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.