ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

11. maj 2005 14:32

Živjo, samo na hitro. Glede modrcov in dekoltejev. Jaz imam malo več, pa je skoraj nemogoče dobit modrce, ki bi bili lepi, ne megalomansko dragi in pravih številk, pa da bi še kaj držali, tam kjer mora bit. Zato skoraj vedno nosim športne modrčke, ker držijo, pa še žic nimajo, da bi me žulile. Jih pa kupim v Ljubljani v Nami, kjer imajo ogromno izbiro in prijazne prodajalke (tista nama nasproti pošte in hotela slon). Ne vem, če to kateri pomaga, ker nisem šla gledat, od kje ste tiste z modrc probelmi. Drugače pa še ena tolažba za tiste, ki jim je preveč bogastva ušlo. Z dobrim modrčkom lažje narediš da izgleda da nekaj imaš, čeprav imaš malo. Ne obstaja pa modrc, ki bi naredil da bi zgledalo manj...no razen enih iz neckermana, ki pa zgledajo kot srednjeveške mučilne naprave....pomojem bi se fanti ustrašli, če bi jih vidli; jaz pa tudi :o) Šibam, lepo bodite!! Sarica

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

11. maj 2005 14:45

Hojla punce! Včeraj sem preživela 2.sadni dan! Moram reči, da sem imela popoldne v službi hud napad lakote, nakar sem si šla kupit študenten futr in sušena jabolka in pojedla kar veliko tistega. Ali je to hud greh? Kakor koli, po tistem je bil moj problem z lakoto rešen - šla sem še na aerobiko in po njej pojedla eno kumaro. Mislim, da sem v kritičnem trenutku naredila najboljše, kar sem lahko. Danes zjutraj sem imela 73 kg - najmanj do sedaj in skupaj dobra 2kg minusa (v dobrem tednu). Sem kar zadovoljna - da bi le šlo tako naprej. Moram priznat, da me je zdaj kar malo strah naslednjega sadnega dne -- da o veodnem niti ne govorim. Vipercat - Čestitke za službo. Zelo dobro vem, kako pomembna je služba in kako težko jo je dandanes dobiti. Moje osebno mnenje je - boljše slaba služba, kot nobena služba. Jaz sem se morala strašno boriti za svojo službo, pa še se bom morala, ker jo imam tenutno za določen čas (3 leta), potem pa ne vem kaj bo. Zdaj je služba zares dobrina - če je pa še dobra, je pa skoraj kot da bi zadel na lotu. Prav prisrčne pozdrave vsem mojim sotrpinkam! mala mucica

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

11. maj 2005 14:50

mala mucica nič hudega nisi naredila - na sadni dan so dovoljeni tako oreščki kot suho sadje..količino pa moraš tako ali tako prilagoditi osebnim potrebam.. sadnih dnipa se popolnoma navadiš..jaz jih imam za sabo 10, pa jih sploh opazim ne več..res ni več panike..na začetku pa sem mislila da bom znorela, če ne bom nekaj bolj konkretnega pojedla.. sej bo.. Sporočilo je spremenil(a) punchka dne 11. maj 2005 14:52:39

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

11. maj 2005 15:29

Pa se vam po dolgem času spet oglašam. Najprej en lep pozdrvček vsem novim.lepo vas je brat =) Vipercat čestitke za službo. v nedeljo in ponedeljek nisem bila doma in nisem hodila nič na forum in moram priznati, da ste mi prav manjkale in še ena stvar je, pregrešila sem se vsak dan.Nekaj ima pri tem to, da sem bila pri fantu in se nisem hotela zmišljevati, kaj bom jedla in kaj ne, zraven pa še to, da nisem nič vas brala in nisem imela vspodbude.Tako da sem sedaj resnično videla, koliko mi pomagate, da me odvrnete s svojimi izpovedmi od tega da bi grešila. Imam pa eno vprašanje in sicer, a lahko jem arešide (na sadni dan) tiste k majo sol gor? Logično mi je da ne, ampak vsaj neki dobrega bi si pa lahko privoščila na sadni dan?!?!?!?!? Drugače je pa pri meni sedaj prišel čas za učenje in upam, da mi bo ratalo naredit te izpite, da bom imela počitnice. Kar se tiče pa vage, sem se pa tudi jaz vagala na vagi, ki mi je kazala 2 kg manj in potem ko sem šla v lekarno se zvagat, sem bila kar malo užaljena, vendar upam, da mi volja zaradi tega ne bo padla, ampak se samo okrepila. Grem veselo za knjige sedaj, lp puhica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. maj 2005 16:37

Vsem čestitke za dobre odločitve, mislim tiste o hujšanju in vztrajanju pri teh odločitvah. Včeraj sem nabavila novo tehtnico (Ufesa iz drogerije Tuš), danes sem jo preizkusila, res je potrebno malo počakati in večkrat stopati gor, kot je pisalo v navodilih, nisem bila preveč razočarana, pokazala je 72,7 kg, samo dober kilogram več od stare. Tako bom sedaj lahko izračunavala tedensko statistiko svoje teže, saj še vedno sanjam, da bi bilo lepo tehtati pod 70 kg. Tehtam se vedno doma zjutraj, samo v perilu, saj me zanima živa teža in ne teža garderobe. Puhica, arašide je bolje jesti tiste, ki jih moraš olupiti, saj so oni drugi s soljo in mastni. Sem pa v Intersparu kupila olupljene, neslane, nemastne arašide. Ko sem jih spet iskala, jih niso več imeli. Vrečka je 20 dekagramska, so pa iz Nizozemske, prodajalec je Hrib d.o.o. Vrečko bom prihranila, da bom še pogledala zanje. Pozdrav iz sončnega Maribora! riba-ribica

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

11. maj 2005 17:29

Ribica, tut jaz bi si morala kupit novo tehtnco, kolk so sploh cene zanje? Še nikol je nisem kupovala sama tak da ne vem... Tina

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

11. maj 2005 18:03

Riba-ribica hvala za informacijo. Sem jedla tiste k jih je treba olupit. Sem jih cel krožnik pojedla. Zdej sem si pa naredila sadno solato (banano,ringo,jabolko,rozine) in posula s cimetom je prov fino. Zvečer pa še solatka in bo dan uspešno zaključen. Jutri bo pa bočnik na vrsti, komi čakam =) Lp puhica

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

11. maj 2005 19:47

danes je tudi pri meni sadje, ampak danes prvič malo kriza. Mogoče zato, ker me zebe, ampak nič me ne nasiti. Niti banana!! Bo že nekako. Ampak nekomu sem pa morala malo pojamrat. Aja pa še novi članici en lep pozdrav!! Sarica

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

11. maj 2005 21:14

Dober večer dekleta in fant(je) :) Vidim, da imate težave s tehtnicami. jaz imam eno od Soehnle, takšno stekleno in se na njo zanesem, saj tud če kaže kakšen kilogramček več ali manj, še zmeraj lahko kontroliram padanje teže. Jutri zjutraj se stehtam in vam napišem koliko je šlo dol v teh 18 dneh. Je že 18 dni, ne morem verjet kako hitro gre, pa splh ni tako hudo. Najbolj pa pogrešam kakav, ne vem zakaj, ko ga drugače pijem glih 3x letno, sam se mi pa zdaj že nekaj dni tako zelo lušta. Verjetno zato ker je tak mrzlo :( A na sadni dan lahko tud arašide ješ in podobne stvari? A ni to preveč mastno? Jutri imam OH, njami bo nekaj sladkega :) Lepo se imejte in pridno hujšajte! Mojca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. maj 2005 21:17

čer! Moram nekaj natipkat, da preusmerim misli. Že res da imam OH dan in za večerjo sem si privoščila prepečenec s kislimi kumaricami in skodelico čaja z medom, navrh še dve rebri čokolade. Do tu je vse vredu, potem pa me je zagrabila neznosna želja po sladkem..., kot v tisti reklami in planila sem v čips. No res ni sladek mi je pa tako sedel.... njammm.... Najhuje od vsega pa je, da mi sploh ni tako žal, da sem ga pojedla. Sicer pa imam jutri sadni dan in v petek 2.vodni dan, upam da vsaj do petka ujamem težo 1.vodnega dneva. Se mi že od začetka (tam nekje od septembra) ful "lušta" sladoleda (beri sem volk na sladoled, ga ni nikoli dovolj) in ravno zato ker je dovoljen, sem se še bolj veselila te diete. Od začetka ga nisem jedla, ker sem bila prepričana, da je preveč kaloričen, takrat sem bila skeptična tudi do tortice. Kasneje pa se je pojavil tisti neprijeten mraz! Trej sladoled spet odpade. Sem ga imela v mislih za danes, vendar sem raje skuhala čaj in ga še zelo vročega srkala, da me pregreje. KDAJ BO TA PRAVA POMLAD?????!!!!!! Pri nas je za jutri napovedano pre mrzlo. zz..zz....eee..b...eee..!!!!! Grem še na en čaj in pod odejo!!! Sladke sanje! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti