ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

17. apr 2005 23:47

Punce moje drage, jaz pa imam ravno nasprotem problemček kot Kristina, imam namreč vedno več energije, sploh nisem zaspana, niti zvečer niti zjutraj. Skačem okrog kot da sem navita, tako da je že meni čudno. Ne jemljem nobenih vitaminov redno, ob manjšem prehladu sem nekaj dni jedla Unicap T, ampak tega je že kar dolgo. Sedaj je že pozno in bi najraje kar začela jutrišnji dan, sploh mi ni do tega, da bi šla spat. Sedaj grem še malo brat in želim vsem lahko noč in veliko energije. riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. apr 2005 6:44

Dobro jutro, rožice ! Pa je spet en vikend mimo, na srečo tokrat brez dežja, tako, da sem bila zelo pridna, kar se miganja tiče. Kat, pa ti si frajerka, kako si našla svojega dragega. Pa naj še kdo reče, da sodobna tehnologija ne združuje ljudi. Kako vama privoščim vse lepo !!!!! Pa če samo pomislim, koliko rož boš imela celo življenje okoli sebe, ali pa vsaj zelo blizu boš, da jih boš šla pogledati.Pa dežela sira, ki ga tako obožujem !!!! Rožica, kako sem se smejala, ko sem brala tvoj p.s. Pa to je to !!! Res se splača včasih malo stisniti zobe, za vse zavistne poglede žensk, ki svoje trpljenje in neugodno počutje ob pogledu na sebe izražajo v svojih pikrih pripombah. Jaz imam zdaj pri mojih mir in ker pri njih nič ne jem, me nihče nič več ne vpraša, sploh pa ne oče, ki me je prej kar naprej nekaj moril s svojimi pametnimi. Ivonja, naj te nič ne bo strah časa po dieti. Meni teče že 3. teden, pa mi je krasno in sploh nimam potreb, da bi kaj "grešila". Najbolj čudno mi je, da sploh ne pogrešam sladkarij, ki jih nisem od konca diete sploh še jedla. Trenutno me bolj mamijo solate, takšne in drugačne. Marjetka cvetka, ti pa si faca, da se primerjaš s pijančkom. Ampak še dobro, da je tvoja želja po mesu neškodljiva. Če bi se ti od potrebe po alkoholu tako tresle roke, bi bila pa druga pesem. Kako smo ljudje različni. Jaz že prej nisem jedla dosti mesa, sedaj pa še manj. Kristina, jaz pijem Ca in Mg tablete, drugega pa nič. Počutim pa se odlično. Mogoče je res boljše, da greš malo na obisk k zdravniku, da te pregledajo. Boš bolj sigurna, da ni kaj narobe. Drage moje, ta teden bom začela z barvanjem stanovanja, ki je od avgustovskega neurja lani, ko nas je zasulo s točo, v nelepem stanju. Včeraj sem pokitala stene, ki so bile najbolj mokre, zvečer sem še brusila, tako, da sedaj lahko začnem z barvanjem. Pomagal mi bo moj velikan, predvsem premikanje pohištva in take stvari, ki jih jaz mojo hrbtenico ne morem. Upam, da bo križ vzdržal. In danes Encijan, bom jedla prebranac !!!!! Tako si me "razrajcala" zadnjič, da ni bilo druge rešitve, kot da grem čimprej po tvojih stopinjah. Upam, da bom barvanje po takem kosilu uspešnejše. imejte se lepo !! marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

18. apr 2005 7:58

jutro... sem brala, se smejala...potem sem se spomnila, da je čas za moje poročilo... vem, da me niste vajene, da sem tako kratka in jedrnata,... pa druga nimam za rečt kot sem pa migala, to pa ja. tedensko poročilo -1kg (aleluja, pojma nimam kako je to možno) danes sem sadna. pa prehlajena tudi. tako da bom pač iz zdravstvenih razlogov malo meda dodajala kjer bo možno. glede na to da težko požiram bom kar tekočo hrano zaužila, najbrž bom zmiksala jagode in banano. sicer pa seveda.... marjanca- si pa pogumna... nazadnje ko sem se jaz lotila tega podviga, sem porabila toliko barve za 1 sobo, da bi zadostovala za za eno normalno stanovanje... veliko sreče, uspehov, predvsem pa ti želim, da te hrbtenica ne izda. lp tabina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. apr 2005 8:20

Tabina, hvala. Prehlad pa je poiskal tudi mene, čeprav je zdaj ostal le še nahod, prejšnji teden pa sem bolj malo govorila, ker me je tako zelo bolelo grlo. In edino takšne stvari me utišajo. Sin je bil zelo vesel in po moje razočaran, ker je tišina trajala le dva dni. Je fajn filing, ko te tehtnica ne razočara, kajne !!!!! marjanca45

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

18. apr 2005 8:56

dobro jutro "sotrpinke" no mislim da sem se prejsnji teden malo prevec hvalila, tako da imam takoj eno kilo vec. no sej je treba priznat da je popolnoma po moji krivdi. v soboto sem bila na terenu, imela sem mesni dan in seveda sva sla z mojim nekaj ven pojest in to v picerijo. ja kaj mislite kaj sem jedla? ja seveda ta veliko pico. no v nedeljo pa je moja mami uradno nastopila penzijo in je na vsak nacin hotla da remo nekaj ven pojest. ker je bilo se malo soncka smo sli na Dobeno na kmecki turizem. to pa veste da nimas veliko izbire 3 vrstew kosila zdej pa izberej. zanalasc sem vzela pecenko ker je niti ne maram prevec in sem mislila da bom an tak nacin manj mesa pojedla (ker je bil š dan), pa mi je nekako uspelo pojesti tudi tisti kos mesa. ja ni kaj sej moram rect da sem (hm bolje bo da recem sva) kar nekaj telovadila cez vikend ampak vseeno imam eno kilco vec. zdaj pa spet veselo na delo enako pa zelim tudi vsem vam! vipercat

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

18. apr 2005 9:15

Lep pozdrav dekleta! Tudi jaz dodajam svoj štempel na forum. V petek sem bila tako vesela, ko sem videla da se je kazalec na tehnici premaknil za -1,5 kg. Tako da vse skupaj sem šla 7,5 kg dol! Res pa je, da nisem nikol upoštevala vodnega dneva, ampak preprosto ločujem živila, B, Š, OH in sadne dneve. Danes je uradno moj 57. dan, verjetno pa bom podaljšala dieto, ker sem tu pa tam malce grešila. Tiste, ki niste v službah, izkoristite prečudovito vreme še za mene, ker moram viset med štirimi stenami do 15.00! Barbolinka

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

18. apr 2005 9:23

Dobro jutro. Najprej naj še jaz dam moje poročilo: včeraj pa po 1. vodnem dnevu sem imela 80,2 kg, kar je 7,4 minusa od začetka diete. Rada pa bi še 10 kg v teh dveh mesecih. Upam, da mi bo uspelo... Sem se pa tudi jaz včeraj pregrešila, in sicer sem za zajterk pojedla nekaj muslija z mlekom, zvečer pa še malo čokolade... Nisem si mogla pomagat. Riba-ribica, kaj bi dala jaz za tvojo energijo... Jaz sem med tistimi, ki jim je primanjkuje. Tudi jaz pijem kalcij in magnezij, pa imam še doma tablete železa pa bom verjetno tudi to vzela kdaj pa kdaj. Pa gor se držim s kofeinom. Seveda ja kavica brez mleka z enim natrenom, čeprav takoooo pogrešam belo kavo z rjavim sladkorjem. To je bil prej moj zajterk. (seveda je prišlo prej po tej kavici še nekaj konkretnega Rožica, si nas pa očitno vse tukaj spravila v dobro voljo. Pa prav si naredila!!! Kar naj bojo zavistne. Jaz to dobro poznam. Najprej se zgražajo, v smislu joj kako si se zredila in zapustila (kar mi gre grozno na živce: saj priznam, da sem se zredila, da sem se zapustila, pa nikoli!!), potem pa te čudno gledajo ko imaš nekaj kg manj in boljše zgledaš... Meni je moja teta na zadnjem pikniku pridigo držala, da jaz ne smem jest mesa na žaru (imela sem B dan), ker to redi in to ne more bit dietna hrana. Da to ni ok zaradi ZAČIMB. Jaz pa sem jo samo debelo pogledala. Ne vem, od kod ljudem, da začimbe redijo... groza. No, pa sem se razpisala. Vem želim lep dan, upam pa na čim manj dežja... petrusha Sporočilo je spremenil(a) petrusha dne 18. apr 2005 09:25:12

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

18. apr 2005 9:25

Hey! Punce, punce?!? Kakšne vikende pa imate to? Vidim, da vam je prišlo kar v navado, da med vikendi grešite, ampak za to ni izgovora. Edino za Rožico, ker je mogla dokazat svoje. Jej, jej, jej! No, moja tehnica se je začela počasi gibati, ampak počasi in to na 56.dan. Vse skupaj je zdaj -5 kg. Glavno krizo smo dali čez, zdej pa veselo na zmanjšanje kg. No, kje imate zdej rezultate svoje diete? Ponedeljek je tu!!!!!!!!!!!!!!!!? Veste kaj? Jaz imam pa tolk dobre sodelavke, da vedno kadar imajo rojstni dan, vprašajo kdaj imam beljakovinski dan, in takrat prinesejo narezek v službo. A ni to super? Pa mi ni treba grešiti. Pecivo pa pač pustim za druge. Barbolinka koliko kilogramov pa imaš zdej? Jaz tudi ne upoštevam vodnega dne, ampak imam takrat sadni dan 2 dni. Čao. Sporočilo je spremenil(a) Luccy dne 18. apr 2005 09:32:34

neznan uporabnik

18. apr 2005 9:48

Pozdrav, joj koliko ste napisale. 3 dni nisem brala foruma pa sem morala sedaj 6 strani prebrati. Tudi jaz sem majčkeno grešila. Vendar sem bila toliko bolj fizično aktivna. vipercat vračam pozdrav. tudi jaz sem bila včeraj na Dobenu. samo sem šla peš z Rašice na Dobeno in potem na stolp. Pa je na stolpu eni kolegici tako cuker padel da je kupila Lilapause z karamelo. Ja seveda sem jo tudi jaz pojedla. Danes si nisem upala stopiti na tehtnico. Nisem hotela biti slabe volje navsezgodaj zjutraj. LP barbi1

kuharica Mici  

član od: 30.9.2004

sporočila: 276

18. apr 2005 10:10

Hojla, bolj od sadnega dneva sovražim samo še jutro po sadnem dnevu! Zato sem si pripravila zmiksano banano z grenivko in dodatkom jagod, narezanih na koščke. Lepo za oči, dobro za želodec! Komaj čakam, da bo ura 12. Me čakajo siri! Z vikend grehi je pa tako. Če grem domov k staršem, se javim za kuhanje. Vsi so srečni, ker je malo spremembe, najbolj pa mami, ker ji ni treba kuhati. Grehov ni! Pri fantovi mami je težje. K njej raje ne grem, če je na vrsti npr. sadni dan. Če pa imava B dan, prineseva ali meso ali ribe za vse in je spet OK. Poskušava pa čim manj grešiti! Dobra stran te diete je, da že na začetku veš, da traja 3 mesece in nič več! Uživajte v tem lepem sončnem dnevu! K.Mici kuharica Mici

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti