ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

15. apr 2005 11:59

Ja, Rožica, saj tudi sama dobro vem, da ne gre s takim tempom naprej, malo sem te pač morala pohecat. Jaz te samo občudujem, ker sem sama po 2. mesecu praktično zaključila z izgubljanjem kg, samo res sem preveč grešila in mi je teža potem nihala gor in dol. Držim pesti še za tiste 3 kilce in čimbolj čvrsto ritko! Tudi jaz se pridružujem vsem, ki kličejo: SPLAČA SE! Nalin, lepo, da se še oglasiš! Saj veš, da si od foruma kmalu skoraj zasvojen in na njem nas kar nekaj visi, tudi če je 3MD že za nami - in te zato seveda poznamo! Uživaj z Matejem in vajino pikico. Ja, Marjanca, danes bo pa prebranec pel. Ga že celo večnost nisem imela časa pripravit, danes me bo pa že čakal doma. Tudi meni je ena najljubših škrobnih jedi, čeprav se težko odločim za najljubšo, ker imam od Š rada vse po vrsti. Pa veliko tega sem se navadila jesti prav med 3MD. Zanimivo, ne? Držte pesti, da ne bo jutri preveč dežja, gremo malo čarovnice pogledat na Slivnico! Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 15. apr 2005 12:10:39

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

15. apr 2005 12:37

Kat, zgodilo se je nekaj, kar mi privablja nasmešek na usta. 90% verjetnosti je, da se bo uresničila moja velika želja. A katera? Ha, videti Nizozemsko. Ena naša učiteljica ima tam sestro z družino in me je povabila zraven čez prvomajske počitnice. Strošek bi bil samo bencin pa še kaj za dušico. Stanovale bi pa pri njeni sestri. Odkar pomnim si želim videti cvetoče tulipane. Upam, da ne bom prepozna. Pa tako rada bi se sprehodila okoli mlinov, se peljala po kanalih. Oh, da bi mi le uspelo. Več bom vedela v ponedeljek. Ampak je malo grenkega priokusa. Moj dragi ne more z menoj. Ne samo zaradi dopusta, ampak same bejbe gremo. Irena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. apr 2005 12:49

Nalin, sedaj res doživljaš nekaj najlepšega. Sploh pa je nekaj posebnega prvi ultrazvok. Do takrat se ti mogoče zdi še vse nekako neresnično, potem pa vidiš to novo življenje v sebi. Res ti privoščim, da uživaš v vsakem dnevu nosečnosti. Pa seveda čestitke Mateju za uspešno vzdrževanje nove teže. Saj ima vsak kakšen slab dan in se prenaje, pomembno pa je, da se potem spravimo nazaj v red. Pa kar tako naprej. Meni pa je uspelo spečt vse piškote in jih tudi zapakirat, brez da bi kakšnega dala v usta. Ampak skušnjava še vedno ni pri koncu. Upam da jih bodo čimhitreje zmazal in da ne bodo skakali pred očmi. No ja, kakšnega mi lahko pustijo za v nedeljo, ko si jih bom lahko privoščila za večerjo. Pa ne preveč. tejčica

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

15. apr 2005 13:23

Zdravo! Tejčica,lepo, da si spet tukaj. Sedaj bova pa začeli a ne? Jaz sem sicer danes že na sadju, vendar pa moram reči, da sem se prejšnje dni držala brez pregrehe, le količinsko bom morala še malo zmanjšati. Sem vesela, da bova začeli skupaj. Morda bo to za obe večja motivacija, kakor sva že ugotavljali. Bajči!

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

15. apr 2005 13:26

Tejčica, daj si nekaj peciva, ki si ga spekla, na stran in tako boš vedela, da te čaka in ne boš več tako zelo hrepenela po njem. Skomine bodo manjše, boš videla. Tako sem delala jaz, kadar je bila želja za kakšno stvarjo zelo velika in me je mamila, da bi grešila. Potem pa je bil mir. Irena19, ravno pravi čas je za tulipane. Bila sem tam leta 2000, ko sem sina peljala v Legoland (sama sem z avtom v enem tednu prevozila 5000 km) in med drugim sem bila ne eni od mnogih kmetij, kjer gojijo čebulice tulipanov. Kmet mi je dovolil, da sem si nabrala kolikor sem želela in kakšne sem želela. Vriskala sem sredi njiv in on se mi je samo smejal. Pa to je bilo nepozabno ! Uživaj v milijonih in milijonih cvetov. Kat, kar zavidam ti, da si doma v tako krasni deželi ! Babji firbec mi ne da miru - kje si spoznala tvojega bodočega možička ? marjanca45

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

15. apr 2005 13:50

Irena19, vesela sem ob branju tvojega sporocila. Zelim ti, da se imas super na prvomajskih pocitnicah, pa da se nauzijes tulipanov, mlinov na veter, *cokel*, srckanih malih hisk itd. Marjanca45, jaz sem mojega ze skoraj mozeka, spoznala v letu 2003 v casu studentske izmenjave, ko sem pol leta tukaj *studirala*, uradno je vsaj bilo tako. Takrat sem sicer zivela v drugi provinci, v Friziji, v mestu Leeuwarden, nonstop so nas obkrozale ovcke in kravice, res smo se imeli fletno! Zdaj zivim v provinci Severna Holandija blizu *sirnega* mesta Alkmaar. Pravzaprav sva se z Basom ( Bastiaan v originalu) spoznala na Slash-ovem forumu ( nekdanji kitarist Guns N" Roses), kjer sva oba clana in velika fana rock muzike! Stvari so sle svojo pot in sedaj se bova kmalu porocila! Se zdaj ne morem verjeti, da bom v dobrih 3 tednih gospa! LP, Katarina

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

15. apr 2005 15:17

no sem kar vesela da se me še spomnite, pa hvala za vse lepe besede. Se kmalu spet kaj oglasim. En lep sončen pozdrav čisto vsem. nalin

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. apr 2005 15:40

Marjanca 45, Encijan in vse ostala hvala za podporo. Zdaj je moj trebušček poln, jaz pa zadovoljna in nasmejana. Ni lepšega kot lep sončen dan. Zdaj grem pa ne eno kavico pa malo še na sončka. Skratka RAZVAJANJE!!!!!! Nalin, ti pa, da ne pomisliš več, da se te ne bomo spomnile. Še večkrat nam javi, kaj se dogaja s tabo in malo pikico. Mislim, da smo enotnega mnenja, da nam vsem polepšaš dan. Kajne da punce? Nekatere si ob tvojem javljanju zaželimo teh občutij, spet druge jih podoživljajo. Skratka vse uživamo. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

SABIAN  

član od: 3.2.2004

sporočila: 110

15. apr 2005 22:40

Tudi jaz se vam pridružujem na tej dieti in to od 4.4. Ful ste pridne, da tolk napišete vsak dan. Sem se zdej en dan ful neki režala, ko je ena neki napisala in so me hčere prov čudn gledale. Me pa neki zanima. Namreč nimam knjige in sem malo pobrskala po forumu in tam, kjer je dieta opisana, piše, da lahko mleko in mlečne izdelke jemo na B dan, naforumu, kjer so napisani recepti pa je mislim da tabina napisala, da so to nevtralna živila. Prosim, prosim za pomoč. Sicer pa se bom še oglasila. Mimogrede, danes sem na sadju, pa sem se malo pregrešila in pojedla par slanih palčk.Zato grem pa zdajle na orbitrek-za kazen (drugače danes nisem imela tega v planu). Hvala za odgovor in llep dan oz. noč. SABINA ZARNIK

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

16. apr 2005 7:55

Dobro jutro. Sabina, kolikor jaz vem, je mleko, sir, skuta... na B dan, smetana pa kot nevtralna živila, ker so to maščobe. Nalin, tebi in tvoji pikici pa želim vse naj naj. Že imata imena? Meni je bilo tak fajn, ko sem bla noseča... Najlepše pa še tak pride, boš vidla. Kat, tvoja zgodbica pa je.... no ja, kakorkoli nekaj posebnega. Že zgleda, da sta se MORALA srečati in sta si očitno usojena... Sicer se čuje kot kliše, ampak jaz pač tak gledam na to. Sicer pa sem jaz danes na vodi. Ja, prvi krog diete se zaključuje. Nad rezultatom nisem bogve kaj navdušena, upam le, da bo šlo še kaj dol v drugem krogu. To bi bilo nujno potrebno. Lep sončen pozdrav vsem petrusha

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti