15. apr 2005 11:59
Ja, Rožica, saj tudi sama dobro vem, da ne gre s takim tempom naprej, malo sem te pač morala pohecat. Jaz te samo občudujem, ker sem sama po 2. mesecu praktično zaključila z izgubljanjem kg, samo res sem preveč grešila in mi je teža potem nihala gor in dol. Držim pesti še za tiste 3 kilce in čimbolj čvrsto ritko! Tudi jaz se pridružujem vsem, ki kličejo: SPLAČA SE! Nalin, lepo, da se še oglasiš! Saj veš, da si od foruma kmalu skoraj zasvojen in na njem nas kar nekaj visi, tudi če je 3MD že za nami - in te zato seveda poznamo! Uživaj z Matejem in vajino pikico. Ja, Marjanca, danes bo pa prebranec pel. Ga že celo večnost nisem imela časa pripravit, danes me bo pa že čakal doma. Tudi meni je ena najljubših škrobnih jedi, čeprav se težko odločim za najljubšo, ker imam od Š rada vse po vrsti. Pa veliko tega sem se navadila jesti prav med 3MD. Zanimivo, ne? Držte pesti, da ne bo jutri preveč dežja, gremo malo čarovnice pogledat na Slivnico! Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 15. apr 2005 12:10:39