ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

16. apr 2005 8:56

helou, dokazujem svojo odvisnost od foruma. sem že hotela s svojimi sesta za mizo in tople francoske rogljičke sklatit. pa sem jih raje dodala na spisek za po dieti. kar seveda me ni preveč potolažilo... zato sem poskusila še s temle. včeraj sem kr vzdržala z beljakovinami...do večera, ko sem morala poskusit, če je gris za otroke kuhan.... tako dobrega grisa še nisem okusila ;) sem kar 3x polni žlico v usta porinila...ja, če pa nisem bila ziher če je >RES kuhan. saj me je malo sram...pa na koncu koncev, saj je precej mleka zraven (saj res..če sem JAZ kje napisala, da je mleko nevtralno, se pa iz srca opravičujem. SEVEDA DA JE B!!) kakorkoli, zdaj sem obglodala svoje jabolko, na hitro bom počistila hiško, potem pa ven!! zunaj po dolgem času prav prijetno sončno vreme. je treba izkoristit, aprila se nikdar ne ve, koliko časa nam je dano. en lep jutranji lenoben pozdravček od malce grešne mene (aja, tehtnica kaže kg manj po 5-ih dneh) tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

16. apr 2005 18:26

Hojla! Vidim,da vse uživate na sončku! Tako je prav!Tudi jaz sem uživala.Cel dan sem bila na vrtu in si vse vsjala!Zdaj bom samo še čakala,kdaj bom začela pobirati prve plodove. Ej,tabina,ti požrešnica,ne ga tak lomit. Jaz se do zdaj še nisem nič pregrešila in trenutno imam res močno voljo.Pa sej si sploh ne želim nakopati take sramote,da bi vam morala tukaj poročat,kako sem grešila.To pa že ne!Bom kar mala pridna punčka in ne bom nč nagajala! Danes sem jedla zelenjavni riž in rdečo peso!Njami! Mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 16. apr 2005 22:00:11

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

16. apr 2005 22:49

Ojla! Da se še jaz hitro pofočkam. Cel dan grešila, zmešala vso hrano tako, da mi je mal slabo. Razlog- praznovanje hčerkinega 22. rojstnega dne. Se mi zdi, da bom en dan na sadju nato pa še en dan na vodi, odvisno kaj bo pokazala vaga. Sedaj pa vsem en lahko noč. Dipsi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. apr 2005 13:51

Jutro! Ja zame je. Včeraj sem se ful pazla, potem pa praznovanje 60letnice bilo je vse po vrsti, kot pri tebi Dipsi. Pa naj vas razočaram še ni konec, ravnokar so me prišli zbudit (čeprav smo komaj malo legli, ne vem koliko je bila ura, se mi zdi da je zvonilo k sv. maši), kje hodim, da "gavde" še ni konec! Skratka te grahe bom javla jutri, ko me itak čaka SADJE. Verjetno do nadaljnega. Zdaj pa grem!!!! Na zdravje! Rožica. p.s. Je pa super, ko se cela "žlahta" v kup dobi. Je "favšije ", da kar vse gori. Da bi vidle vse tiste zavidljive poglede, meni je pa kar špeh rastu. Punce tudi zato se izplača. Čeprav me malo ujezi, zbadanje, če nimamo kaj zajest, vendar me moj vstrajno brani, je tak ko kak pav (ponosno, povdarja da je treda tudi z ritkico malo migat, ....). Zato vam pa povem, da mi sploh ni žal teh grehov, sem na lašč jedla, ker so mi babe itak skoz pod žlico gledale. Jaz pa na lašč VSE, pa poln krožnik,...., sicer mi je na skrivaj moj pomagal, dol jest pa brat, samo to niso opazile. Vžno je, da se bodo še same vžgale. Vam rečem, v naši žlahti bo do maja (takrat imamo spet fešto) na jedilniku stradanje. Ha, ha, ha,... jaz pa veselo na jelo. vsak dan kaj drugege, pa bo maja spet vse v ognju! Punce je zakon!!!! Ste mislile, da bom vsaj enkrat kratka. Potem pa tako dog post skriptum. :) Moram nadoknadot, se včeraj nisem javila! :)))) LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

17. apr 2005 16:23

... Danes na OH dan pojedla pol marcipanove čokolade... je bila huda nuja, zato se ne sekiram preveč, no ja kar je je... Saj se mi zdi da nas vedno veliko na vekende greši, a ne?! Pa ravno tako hujšamo, čeprav gre morda posledično res kakšna kilca manj dol... Drugače pa še 15 dni do konca diete. Moram plan naredit kako potem... LP ivonja

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

17. apr 2005 20:59

Rožica, bravo!!!!!!!!! Jaz bi naredila isto - jedla bi kot za stavo, naj jih zvija od zavisti! Škoda, ker se tudi pri nas ne pripravlja kakšno srečanje žlahte! (Prav zato, ker so mi vedno govorili, kako sem se spet lepo poredila, sem se takim srečanjem začela izogibat.) Je pa vsekakor dobra motivacija!! sara

Marjetka cvetka  

17. apr 2005 21:03

Hojla! Ja,ja,tud mene je zvilo!Brez pregreh sem zdržala do danes,do sedmih zvečer,ko je v moja usta zašlo pol pohanga zrezka! Že od ponedeljka nisem poskusila mesa in sem se že tresla ko pijanček zjutraj,ko vstane.Sem pač pojedla tist kos mesa,zdej sem pa vredu.Jutri pa sem tako na sadju. Pa še včeraj sem se hvalila,kako voljo imam!Ej,vikendi,vikendi! Upam,da je tale greh zalegel za en čas! no,mejte se lepo in uživajte! Marjetka cvetka

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

17. apr 2005 21:06

helow Nič preveč dober dan ni za menoj saj sem se že zjutraj zbudila slabotno.Imela sem Š dan tako da sem jedla bolj malo saj mi spoloh ni nič pasalo.No pojedla sem vročo juho in malo solate z krompirjem in čez celoten dan popila dva litra čaja. Naj mi kdo med vas pove če ta dieta vsebuje zadostno vitaminov.Vesela pa bom če katera zaužije tudi kakšne dodatne vitamine ki se dobijo v lekarnah.Lahko pa tudi napišete kako se imenujejo. Pri sebi opažam da sem kakšen dan prav švoh.Kilce gredo kar lepo navzdol zato vas prosim za kašen dober nasvet. NOČKO

Marjetka cvetka  

17. apr 2005 21:14

Kristina,železa je absolutno premalo,pa kalcija in magnezija.Jaz imam kar šumeče tablete.Samih vitaminov je pa dovolj,saj vendar pojemo ogromno sadja in zelenjave.Minerali,ki sem jih naštela pa so predvsem v beljakovinski hrani. Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. apr 2005 21:37

živjo! Sara vidim, da me razumeš. Pri nas je bilo enako. Vedno so me samo zbadali, pa vedno med večerjo.... skratka kadar smo pač jedli, so si dali največ duška z zbadanjem. Tako, da sem enkrat rekla, kar v pričo vseh, da jih je bilo malo sram, če se boljijo, oziroma če imajo premalo hrane za vse naj nas ne vabijo več... Seveda je bilo hrane vedno več kot dovolj in od takrat imam tudi jaz v družini kamor sem se priselila malo več, poudarjam le malo več miru pri hrani. Lahko pa dodam le to, da uživam zdaj ko vidim, da jih jezi, da tako dobro zgledam. Kadar kdo pripomni kakšno dobro na mojo postavo, bodoča tašča hitro kaj doda, da me verjetno že dolgo niso videli ali da sem pač že od nekdaj taka in da se nisem nič spremenila.... Jo muči, ker jih ima tudi ona kar nekaj preveč, kot ostale članice moje "nove" družine. Kristina, tudi jaz jemljem kalcij, magnezij, B-kompleks vsak dan in včasih železo in c vitamin. Najbolje pa je, da greš k zdravniku in daš pregladat kri, pa ti bo on najbolje svetoval. Pri naši hiši vsi spijo, le jaz odvisnik od tega foruma še bedim in skačem po hiši. Grem zdaj še v pralnico po oprano in suho perilo. Juhuuuhuuu spet bomo likali, da bo kar veselo. Lahko noč! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 17. apr 2005 21:39:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti